Στοίχημα: Δυνατά με Τέλσταρ - Μπορεί τη νίκη η Γιβάσκιλα

25 Σεπτεμβρίου 2017 13:34

Φινάλε μπαίνει στη δράση του τετραημέρου σε όλες τις μεγάλες λίγκες της Ευρώπης. Ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές σε Πρέμιερ Λιγκ, Πριμέρα Ντιβιζιόν και Πορτογαλία, το Ξάνθη – Αστέρας Τρίπολης κλείνει τη δράση για τη Σούπερλιγκ.

Θα μας απασχολήσει η Αγγλία, όπως επίσης παιχνίδια από Ολλανδία και Φινλανδία. Πάμε να δούμε τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr, στο οποίο, μεταξύ άλλων, μπορείτε να βρείτε το πληρέστερο κουπόνι στοιχήματος στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κουπόνι.

Ανταγωνιστική η Τέλσταρ

Ξεκινάμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Γιονγκ Άγιαξ – Τέλσταρ, όπου επιλέγουμε Τέλσταρ +2 σε απόδοση 1.90 (+2 Ασιατικό Χάντικαπ: Σε περίπτωση που η Τέλσταρ κερδίσει, έρθει ισόπαλη ή χάσει με ένα γκολ διαφορά, κερδίζετε. Εάν η Τέλσταρ χάσει με δύο γκολ διαφορά τότε σας επιστρέφετε το ποσό που στοιχηματίσατε). Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Β' Ολλανδίας, ανάμεσα στον πρωτοπόρο Γιονγκ Άγιαξ με 13 πόντους και στην 12η Τέλσταρ των 7 πόντων. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει καταπληκτικά το πρωτάθλημα με τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια, σκοράρουν κατά ριπάς, μετρούν επιμέρους σκορ 14-5, έρχονται απ' το εκτός έδρας 1-4 επί της Χέλμοντ Σπορ. Είναι φαβορί κόντρα στην Τέλσταρ, όμως οι φιλοξενούμενοι είναι μια άκρως ανταγωνιστική ομάδα. Πορεύονται αήττητοι μέχρι στιγμής με ρεκόρ 1-4-0, έρχονται απ' το εντός έδρας 3-2 επί της Ντεν Μπος, θεωρούμε ότι θα σταθούν «όρθιοι» σήμερα στο Άμστερνταμ και δε θα διασυρθούν. Επιλέγουμε το Τέλσταρ +2 (ασιατικό χάντικαπ).

Άσσος & Under 3.5 για Άρσεναλ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Άρσεναλ – Γουέστ Μπρομ, όπου επιλέγουμε άσσο σε συνδυασμό με το Under 3.5 γκολ, σε απόδοση 2.10. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, με τους γηπεδούχους να προβάλλουν ως το λογικό φαβορί. Καταστροφικό το ξεκίνημα της σεζόν για τους Λονδρέζους, οι οποίοι μετρούν μόλις δύο νίκες στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, υπέστησαν εκτός έδρας διασυρμό απ' τη Λίβερπουλ (4-0), έχασαν απ' τη Στόουκ (1-0), έρχονται απ' το θετικό εκτός έδρας 0-0 με την Τσέλσι. «Καίγονται» για τη νίκη, προκειμένου να ανέβουν στους 10 πόντους και να πλησιάσουν την πεντάδα, σήμερα υποδέχονται τη Γουέστ Μπρομ, που δεν έχει νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές (0-2-1). Θεωρούμε ότι η Άρσεναλ θα επιστρέψει στις νίκες, ωστόσο το σκορ δε θα πάει υπερβολικά ψηλά, επιλέγουμε άσσο + Under 3.5.

Μπορεί τη νίκη η Γιβάσκιλα

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Γιβάσκιλα – Ίντερ Τούρκου, όπου επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 2.30 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Βρισκόμαστε πλέον προς το φινάλε της Α' Φινλανδίας, καθώς πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής, απομένουν ακόμη έξι για το τέλος. Η Γιβάσκιλα κάνει την απέλπιδα προσπάθεια να σώσει την κατηγορία, ρεαλιστικός στόχος της είναι η 11η θέση, που οδηγεί στα μπαράζ παραμονής, απ' όπου απέχει μόλις τρεις πόντους, μ' ένα ματς λιγότερο απ' τη Χέλσινγκφορς. Σήμερα υποδέχεται την Ίντερ Τούρκου, η οποία με 31 πόντους καταλαμβάνει την 9η θέση, στο +9 απ' τη ζώνη των μπαράζ και στο +12 απ' τον απευθείας υποβιβασμό. «Καίγεται» για τη νίκη η Γιβάσκιλα, μπορεί να την πάρει κόντρα στην Ίντερ Τούρκου, η οποία δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη οριστικά την παραμονή, όμως δε φαίνεται ότι θα κινδυνεύσει, συνεπώς είναι περισσότερο άνετη. Επιλέγουμε 1 DNΒ λόγω ισχυρότερου κινήτρου, αλλά και διότι η Ίντερ Τούρκου έρχεται από 7/8 εκτός έδρας ήττες στο πρωτάθλημα.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos