Στοίχημα: Βγάζει τον άσσο η Φρέντρικσταντ

03 Οκτωβρίου 2017 14:32

Εβδομάδα εθνικών ομάδων η τρέχουσα, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα σε συγκεκριμένες χώρες της Ευρώπης.

Θα μας απασχολήσει η Β' Νορβηγίας, αλλά και η δράση στο Λιγκ Τρόφι Αγγλίας, όπως επίσης και αναμέτρηση για το γερμανικό πρωτάθλημα μπάσκετ. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα, αλλά και για τα καζίνο στο ίντερνετ, βρίσκοντας, μεταξύ άλλων, αναλυτικούς οδηγούς για κάθε παιχνίδι, όπως για παράδειγμα την ρουλέτα!

Άσσος στη Νορβηγία

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Φρέντρικσταντ – Ουλενσάκερ, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Β' Νορβηγίας, ανάμεσα σε δύο ομάδες με διαφορετικές βαθμολογικές θέσεις και φιλοδοξίες. Οι γηπεδούχοι καταλαμβάνουν την 14η θέση με 23 πόντους, είναι εντός της τελευταίας τριάδας και μάχονται για την παραμονή. Στον αντίποδα, η Ουλενσάκερ βρίσκεται εντός εξάδας και είναι μια απ' τις ομάδες που θα παλέψουν για να κερδίσουν το δικαίωμα στην άνοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα τελευταία εννέα εντός έδρας ματς πρωταθλήματος (4-5-0), έρχονται από δύο σερί νίκες στο γήπεδο τους, την περασμένη εβδομάδα διέκοψαν αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών με την εκτός έδρας ήττα 3-2 απ' την Κόγκνσβινγκερ. Στον αντίποδα, η Ουλενσάκερ έρχεται από εντός έδρας «βαριά» ήττα 2-5 απ' την Μπόντο Γκλιμτ, δείχνει να μην πατάει καλά. Επιλέγουμε άσσο.

Κερδίζει η Τσέλτεναμ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Τσέλτεναμ – Φόρεστ Γκριν, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.90. Οι δύο ομάδες συμμετέχουν στην τέταρτη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, γνωστή ως League Two, ωστόσο σήμερα αναμετρώνται στο πλαίσιο του Λιγκ Τρόφι. Η μέχρι τώρα πορεία τους είναι αντίστροφη στο πρωτάθλημα, καθότι οι γηπεδούχοι μετρούν 14 πόντους έπειτα από 11 αγωνιστικές και καταλαμβάνουν την 13η θέση, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην τελευταία θέση της κατάταξης με ρεκόρ 1-2-8, διαθέτουν τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας με 26 γκολ παθητικό και μια απ' τις χειρότερες επιθέσεις με μόλις 10 γκολ ενεργητικό. Από τρεις σερί ήττες έρχεται η Φόρεστ Γκριν, τη στιγμή που η Τσέλτεναμ τρέχει αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών (3-1-0). Προφανής επιλογή ο άσσος.

Με το No Goal στο Σκάνθορπ

Συνεχίζουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Σκάνθορπ – Γκρίμσμπι, όπου επιλέγουμε Nο Goal σε απόδοση 1.85. Εδώ έχουμε να κάνουμε με δύο ομάδες διαφορετικών κατηγοριών, που αναμετρώνται για το Λιγκ Τρόφι. Η Σκάνθορπ συμμετέχει στην League One, όπου έπειτα από 11 αγωνιστικές βρίσκεται στην 7η θέση με 19 πόντους, είναι μια απ' τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Απ' την άλλη, η Γκρίμσμπι παίζει στη League Two, όπου καταλαμβάνει την 15η θέση με 14 πόντους, ο ρεαλιστικός στόχος της είναι η διεκδίκηση της παραμονής. Στο 2-1-2 το ρεκόρ της Σκάνθορπ στα τελευταία πέντε ματς, όλα συνοδεύτηκαν από NG. Χωρίς νίκη στα τρία τελευταία η Γκρίμσμπι, στα δύο δε σκόραρε. Επιλέγουμε No Goal.

Υψηλό σκορ στη Γερμανία

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Μπέιρουθ – Μιτελντόιτσερ για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Γερμανίας, όπου επιλέγουμε Over 158.5 σε απόδοση 1.90. Αναμέτρηση στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος, με αμφότερες τις ομάδες να ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους το περασμένο Σάββατο με νίκη. Είδαμε ότι και οι δύο ήταν άκρως επιθετικές, επιχειρώντας πάνω από 60 επιθέσεις. Η Μπέιρουθ ήταν εξαιρετική κόντρα στην Τούμπινγκεν, έπαιξε πολύ όμορφο μπάσκετ στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα και θύμισε την περυσινή ομάδα που τερμάτισε την τετράδα της κανονικής περιόδου. Απ' την άλλη, η Μιτελντόιτσερ σκόραρε 82 πόντους στη νίκη επί της Έτινγκερ, είναι μια ομάδα με επιθετικό ταλέντο. Αναμένουμε επιθετικό παιχνίδι, θα πάμε με το Over 158.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos