Στοίχημα: Προβάδισμα στον άσσο της Νις

19 Οκτωβρίου 2017 13:49

Κρίσιμες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα του Γιουρόπα Λιγκ, όπου διεξάγεται η τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Η ΑΕΚ έχει την πιο δύσκολη αποστολή της χρονιάς, καθώς αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Μίλαν, ενώ ο Απόλλων Λεμεσού παίζει εκτός έδρας με την Αταλάντα. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε τη Βαθμολογία Europa League.

Με το 1 DNB στη Νίκαια

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση Νις – Λάτσιο, όπου επιλέγουμε 1 DNB σε απόδοση 1.85 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Νις έκανε το 2/2 με εμφατικό τρόπο στις πρώτες δύο αγωνιστικές με Ζούλτε Βάρεγκεμ (1-5 εκτός) και Φίτεσε (3-0 εντός), υποδέχεται τη Λάτσιο, που επίσης έκανε 2/2 νίκες, οι δύο μεταξύ τους αναμετρήσεις ουσιαστικά θα κρίνουν την πρωτιά. Η ομάδα της Νίκαιας επέστρεψε απ' τη διακοπή του πρωταθλήματος με εκτός έδρας ήττα 2-0 απ' τη Μονπελιέ, ενώ είχε προηγηθεί το εντός έδρας 2-4 απ' τη Μαρσέιγ. Σήμερα θα έχει στη διάθεση της και τον ποιοτικό χαφ, Γουέσλι Σνάιντερ, ο οποίος είναι έτοιμος και ίσως μάλιστα παίξει βασικός. Απ' την άλλη, η Λάτσιο είναι σε φοβερό μομέντουμ, κάτι που έδειξε και το Σάββατο με το σπουδαίο εκτός έδρας 1-2 επί της Γιουβέντους. Ωστόσο, τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο κόουτς Ιντζάκι θα παρατάξει για ακόμη ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι ενδεκάδα με πολλές αλλαγές, στοιχείο που ίσως παίξει ρόλο. Επιλέγουμε 1 DNB.

Ισχυρή εντός έδρας η Αστάνα

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Αστάνα – Μακάμπι Τελ Αβίβ, όπου επιλέγουμε άσσο ημίχρονο ή άσσο τελικό σε απόδοση 1.90. Οι δύο ομάδες μετρούν από μόλις έναν κερδισμένο πόντο στις πρώτες δύο αγωνιστικές του ομίλου, σήμερα κοντράρονται στο Καζακστάν γνωρίζοντας ότι πρέπει να κερδίσουν αν θέλουν να είναι ανταγωνιστικές σε Βιγιαρεάλ και Σλάβια Πράγας. Η Αστάνα κράτησε στο εντός έδρας 1-1 τους Τσέχους στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής, γενικά είναι ισχυρή στο γήπεδο της, εκεί πορεύεται αήττητη στα τελευταία 24 ματς σε όλες τις διοργανώσεις (σε συνέχεια από πέρυσι), έρχεται από 7/8 νίκες! Στον αντίποδα, η Μακάμπι πήρε εντός έδρας 0-0 με τη Βιγιαρεάλ, σ' ένα ματς όπου ήταν καλύτερη και θα μπορούσε να κερδίσει, ήταν το τρίτο σερί ματς που δεν κερδίζει σε όλες τις διοργανώσεις (0-2-1). Η Αστάνα είναι εξαιρετική εντός, ποντάρουμε στη δύναμη της και επιλέγουμε άσσο ημίχρονο ή άσσο τελικό.

Υψηλό σκορ στη Βιέννη

Πάμε στην αναμέτρηση Αούστρια Βιέννης – Ριέκα, όπου επιλέγουμε Over 2.5 γκολ σε απόδοση 2.04. Οι Αυστριακοί μετρούν μόλις έναν πόντο έπειτα από δύο αγωνιστικές, στο εκτός έδρας 2-2 με την ΑΕΚ, ενώ στην πρεμιέρα διασύρθηκαν εντός έδρας απ' τη Μίλαν. Επέστρεψαν απ' τη διακοπή με εκτός έδρας ήττα στο ντέρμπι κόντρα στη Στουρμ Γκρατς (3-0), σ' ένα ματς όπου η απόδοση τους ήταν κάτω του μετρίου. Σήμερα επιστρέφουν στην έδρα τους και αναμένεται να παίξουν μπροστά σε πάνω από 20.000 κόσμο, υποδέχονται τη Ριέκα που μετρά 2/2 ήττες και είναι με την «πλάτη στον τοίχο». Οι Κροάτες θέλουν τουλάχιστον τέσσερις πόντους στα δύο ματς με την Αούστρια προκειμένου να έχουν ελπίδες πρόκρισης, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι η ΑΕΚ θα κάνει 2/2 ήττες απ' τη Μίλαν. Αμφότερες οι ομάδες έχουν λόγους για να επιτεθούν σήμερα, ποντάρουμε στο Over 2.5.

«Σφιχτό» ματς στο Μιλάνο

Περνάμε στην Ευρωλίγκα και την αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο – Φενέρμπαχτσε, όπου επιλέγουμε Under 152 σε απόδοση 1.90. Η Αρμάνι έκανε πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα με την εκτός έδρας ήττα 93-84 απ' την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σ' ένα ματς όπου ξέφυγε απ' τον έλεγχο της μόνο στο φινάλε. Ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα, έδειξε ότι σε καμία περίπτωση δε θα αποτελέσει τον περιπλανώμενο θίασο των προηγούμενων ετών. Θα στηριχθεί στην άμυνα της και σήμερα κόντρα στη Φενέρμπαχτσε, η οποία ξεκίνησε με εκτός έδρας αναπάντεχη ήττα 68-67 απ' τη Μάλαγα και σε καμία περίπτωση δε θέλει να πάει στο 0-2. Αμφότερες οι ομάδες θα δώσουν έμφαση στην άμυνα, ποντάρουμε στο Under 152.

Εμπιστοσύνη στη Μακάμπι

Ολοκληρώνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Μπασκόνια, όπου επιλέγουμε Μακάμπι -3.5 σε απόδοση 1.90. Η Μακάμπι ήταν εντυπωσιακή στην πρεμιέρα, καθώς πέρασε με το εμφατικό 71-88 απ' την έδρα της Μπάμπεργκ. Έπειτα, για το ισραηλινό πρωτάθλημα νίκησε 80-61 την Χερτζέλια και παρέμεινε αήττητη. Η Μπασκόνια έκανε κακή εμφάνιση στο Ηράκλειο με τον Ολυμπιακό και ηττήθηκε 75-64, ενώ ακολούθησε η ήττα 80-75 απ' τη Φουενλαμπράδα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Δεν πατούν καλά οι Βάσκοι στο ξεκίνημα της σεζόν, που είναι «λαβωμένοι» και απ' τους τραυματισμούς, με αποτέλεσμα το ροτέισον να είναι ιδιαίτερα περιορισμένο. Ποντάρουμε στην έδρα και το μομέντουμ των γηπεδούχων, επιλέγουμε Μακάμπι –3.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos