Στοίχημα: "Παιχνίδι" με τα γκολ στην Κοπεγχάγη

11 Νοεμβρίου 2017 14:23

Συνεχίζονται οι "χαλαροί" στοιχηματικοί ρυθμοί και το Σάββατο (11/11), οι επιλογές για μία ακόμη ημέρα δεν είναι πολλές, ωστόσο το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε παιχνίδια, τέσσερα από το ποδοσφαιρικό κουπόνι και ένα από το πρόγραμμα του μπάσκετ.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν πλήρη οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες, όπως η Novibet, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Νίκη για Μιοντάλεν

Ξεκινάμε με ένα από τα πλέον "δυνατά" σημεία της ημέρας, το οποίο προκύπτει από τον αγώνα Μιοντάλεν - Ουλενσάκερ. Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση στο πλαίσιο των μπαράζ ανόδου από τη Β' Νορβηγίας, διεξάγεται στην έδρα της Μιοντάλεν, η οποία τερμάτισε ψηλότερα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η γηπεδούχος ομάδα μπροστά στο κοινό της είναι εξαιρετικά αποτελεσματική, βρίσκεται, παράλληλα, σε εξαιρετική κατάσταση, μετρώντας εννέα νίκες στα δέκα τελευταία παιχνίδια της, και τις δύο φορές που αντιμετώπισε φέτος την Ουλενσάκερ πανηγύρισε ισάριθμα "τρίποντα" (3-1, 1-0), ενώ από τη σημερινή της αντίπαλο δεν έχει ηττηθεί ποτέ στην έδρα της (5-1-0 η προϊστορία). Όλα τα δεδομένα είναι υπέρ της Μιοντάλεν, μπορεί να πάρει τη νίκη και θα τη στηρίξουμε επιλέγοντας τον άσσο σε απόδοση 1.90.

Δεν χάνει η Στενχάουσμιουρ

Ένα ακόμη "δυνατό" σημείο έρχεται από τη Σκωτία και πιο συγκεκριμένα από την αναμέτρηση Πίτερχεντ - Στενχάουσμιουρ. Ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στα υψηλά "πατώματα" της Β' Σκωτίας, η Πίτερχεντ στην έδρα της δεν είναι τόσο αποτελεσματική, καθώς σε πέντε ματς που έχει δώσει εκεί φέτος για το πρωτάθλημα, έχει κερδίσει μόλις στα δύο. Αντίθετα, η Στενχάουσμιουρ στις πέντε μέχρι στιγμής "εξόδους" της για την ίδια διοργάνωση έχει ηττηθεί μόλις μία φορά (1-3-1), ενώ έχει πάρει και τον "αέρα" της σημερινής της αντιπάλου, κόντρα στην οποία παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγώνες (4-1-0). Οι φιλοξενούμενοι μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα, το Χ2 σε απόδοση 1.97 αξίζει της προσοχής μας.

Παίρνει αποτέλεσμα η Νορθάμπτον

Συνεχίζουμε με Α' Αγγλίας και τον αγώνα Όξφορντ - Νορθάμπτον. Τη χειρότερη περίοδό της διανύει η ομάδα της Οξφόρδης, παρουσιάζει μεγάλα αμυντικά προβλήματα, ενώ προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες, απέχοντας, παράλληλα, για πέντε ματς από τις νίκες. Στον αντίποδα, η Νορθάμπτον δείχνει να "παίρνει" τα πάνω της, διατηρείται αήττητη στα πέντε τελευταία παιχνίδια της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, και σήμερα έχει όλα τα "φόντα" να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι ντεφορμέ. Θα πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.02.

Με τα γκολ στην Κοπεγχάγη

Η τελευταία πρόταση από το ποδοσφαιρικό κουπόνι έρχεται από τον αγώνα μπαράζ για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, ανάμεσα στη Δανία και την Ιρλανδία. Πρόκειται, ίσως, για το πιο αμφίρροπο "ζευγάρι" των πλέι οφ. Οι Δανοί υπερτερούν, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει την μαχητικότητα των Ιρλανδών. Αμφότερες οι ομάδες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα έχει γκολ. Επιλογή μας θα αποτελέσει το Over 2, σε απόδοση 1.95 (Over 2, ασιατικό σύνολο γκολ: το στοίχημα να επιβεβαιώνεται αν σημειωθούν περισσότερα από δύο τέρματα. Αν επιτευχθούν ακριβώς δύο γκολ, τότε το ποσό που ποντάραμε, μας επιστρέφεται).

Μένει χαμηλά ο Άρης

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης. Ο "δικέφαλος" αναμένεται να δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην άμυνα, καθώς γνωρίζει ότι αν λειτουργήσει καλά σε αυτόν τον τομέα θα αυξήσει κατακόρυφα τις ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε έναν αντίπαλο που προβληματίζει πολύ με τις επιθετικές επιδόσεις τους. Οι "κίτρινοι" έχουν πάρα πολύ μεγάλα προβλήματα στο σκοράρισμα, δύσκολα να διαφοροποιηθεί σήμερα η εικόνα τους, επιλογή θα αποτελέσει το Under 68.5 πόντοι του Άρη σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos