Στοίχημα: Παίρνει το ντέρμπι η Τσέλσι - Δε χάνει η Λάρισα

10 Ιανουαρίου 2018 14:50

Όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης επικεντρώνονται απόψε στο μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ για το Λιγκ Καπ. Παιχνίδια Κυπέλλου έχουμε επίσης σε Ελλάδα, Ισπανία και Γαλλία, ενώ δράση υπάρχει σχεδόν σ' όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του μπάσκετ, εκτός της Ευρωλίγκας, που ξεκινά αύριο.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τις σημερινές προτάσεις του Betarades.gr!

Στα «μπλε» το Λονδίνο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος με την αναμέτρηση Τσέλσι – Άρσεναλ, όπου επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 1.80 στην Interwetten. Μεγάλο ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα σε δύο ιδιαίτερα ποιοτικές ομάδες, με φόντο την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Λιγκ Καπ. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ημιτελικοί είναι διπλοί, θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Άρσεναλ στις 24 του μηνός. Η Τσέλσι έρχεται απ' το εκτός έδρας 0-0 με τη Νόριτς για το Κύπελλο, αποτέλεσμα που την υποχρεώνει να παίξει ρεβάνς στην έδρα της, ενώ είχε προηγηθεί το εκτός έδρας 2-2 με την Άρσεναλ. Στον αντίποδα, οι «κανονιέρηδες» υπέστησαν εκτός έδρας ήττα-αποκλεισμό απ' τη Νότιγχαμ Φόρεστ (4-2), σήμερα θεωρούμε ότι η Τσέλσι έχει προβάδισμα, ποντάρουμε στον άσσο.

Δε χάνει η Λάρισα

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Ξάνθη – Λάρισα, όπου επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 2.00. Η πρόκριση έχει ήδη κριθεί, αφού η Λάρισα επικράτησε 3-0 στο πρώτο παιχνίδι και ουσιαστικά θα πρέπει να... αυτοκτονήσει για να μείνει εκτός συνέχειας. Οι Θεσσαλοί μπήκαν στο 2018 με εντός έδρας ήττα 0-3 απ' τον Ολυμπιακό, ένα δίκαιο αποτέλεσμα, που συνοδεύτηκε από μάλλον μέτρια εμφάνιση. Στον αντίποδα, οι Θρακιώτες επιβλήθηκαν 0-1 εκτός έδρας της Λαμίας, ωστόσο σήμερα ξέρουν ότι το έργο τους είναι πολύ δύσκολο. Θεωρούμε ότι οι Θεσσαλοί δε θα χάσουν, θα βγάλουν αντίδραση και ποντάρουμε στο Χ2.

Νίκη με σκορ για Βιγιαρεάλ

Πάμε στην Ισπανία και την αναμέτρηση Βιγιαρεάλ – Λεγκανές, όπου επιλέγουμε άσσο και under 4.5 σε απόδοση 1.90. Πρόκειται για τη ρεβάνς της εκτός έδρας ήττας 1-0 στην αρχή του έτους για τη Βιγιαρεάλ, που ασφαλώς σήμερα θα τα δώσει όλα για την ανατροπή. Δε χωρά αμφιβολία ότι είναι πιο ποιοτική ομάδα απ' τη Λεγκανές και τα πάντα εξαρτώνται απ' τα δικά της πόδια, σήμερα χρειάζεται ένα «καθαρό» σκορ (2-0 ή 3-0) για να πάρει την πρόκριση. Έρχεται απ' το εντός έδρας 1-1 με τη Λα Κορούνια, τη στιγμή που η Λεγκανές επικράτησε μάλλον άδικα 1-0 της Σοσιεδάδ. Εκτός έδρας έχει πρόβλημα η ομάδα της Μαδρίτης, ποντάρουμε στον άσσο και under 4.5 της Βιγιαρεάλ.

«Κλειστό» σκορ για Σαλόν

Κλείνουμε με την αναμέτρηση Σαλόν Σαονέ – Βέντσπιλς για το Τσάμπιονς Λιγκ του μπάσκετ, όπου επιλέγουμε Βέντσπιλς +5.5 σε απόδοση 1.83. Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της διοργάνωσης, ανάμεσα σε δύο ομάδες με πιθανότητες πρόκρισης. Η Σαλόν έρχεται από τρεις σερί νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο η προσοχή της πέφτει περισσότερο στο πρωτάθλημα, όπου δίνει μάχη για να μη γίνει η πρώτη πρωταθλήτρια που υποβιβάστηκε άμεσα. Όπως έγινε στο 78-77 του πρώτου γύρου, έτσι αναμένουμε και απόψε τον αγώνα δηλαδή «κλειστό» με τη νικήτρια να κρίνεται στο τέλος. Σοφή επιλογή αποτελεί η Βέντσπιλς +5.5.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos