Στοίχημα: Εύκολα ο Ατρόμητος - Προβάδισμα ημιχρόνου για τη Λίβερπουλ

14 Ιανουαρίου 2018 15:21

Κυριακή (14/01) σήμερα και το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς εμπεριέχει πολλές και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Έχουμε ξεχωρίσει τρία σημείο από το κουπόνι του ποδοσφαίρου και ένα σημείο από αυτό του μπάσκετ, τα οποία θα δούμε λίγο παρακάτω. Εσείς, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικά review όλων των νόμιμων στοιχηματικών εταιριών που λειτουργούν στη χώρα μας, όπως είναι η Interwetten.

Δεν συναντάει δυσκολίες ο Ατρόμητος

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναιτωλικό. Ο Ατρόμητος διανύει μια από τις καλύτερες σεζόν της ιστορίας του μέχρι στιγμής, καθώς μετά το πέρας των 16 πρώτων αγωνιστικών βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 33 πόντους, όντας μόλις στο -2 από την κορυφή. Μετράει τέσσερις σερί νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος, τελευταίο χρονικά παιχνίδι είναι η εκτός έδρας νίκη με 0-3 στην έδρα του Απόλλων Σμύρνης κι αν θέλει να συνεχίσει να διεκδικεί με αξιώσεις ακόμη και το πρωτάθλημα, ματς όπως το σημερινό "οφείλει" να τα παίρνει εύκολα. Ο Παναιτωλικός από την πλευρά του είναι στη 13η θέση με 15 βαθμούς, απέχει μόλις τέσσερις πόντους από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ έχει συμπληρώσει τέσσερα ματς μακριά από τις επιτυχίες, μετρώντας δυο ισοπαλίες και δυο ήττες. Πιστεύουμε πως οι γηπεδούχοι έχουν όλα τα φόντα και τα προσόντα για να πάρουν μια άνετη νίκη, έτσι θα κρατήσουμε το Ατρόμητος -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.05.

Προβάδισμα ημιχρόνου για τη Λίβερπουλ

Συνεχίζουμε με Premier League και το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι "κόκκινοι" βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς προέρχονται από τέσσερις σερί νίκες ανεξαρτήτως διοργάνωσης, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως παραμένουν αήττητοι από τις 22 Οκτωβρίου. Η Σίτι από την πλευρά της κερδίζει όποια ομάδα βρεθεί στο διάβα της, είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όντας στο +15 από τους διώκτες της κι όπως όλα δείχνουν, έχει καπαρώσει ήδη τον τίτλο του πρωταθλητή. Οι γηπεδούχοι θέλουν περισσότερο τη νίκη, εντός έδρας είναι εξαιρετικοί και πιστεύουμε πως τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο, είναι σε θέση να έχουν το προβάδισμα. Εσδώ, θα κρατήσουμε το 1DNB ημιχρόνου σε απόδοση 2.10.

Αμφίσκορο στην Πορτογαλία

Περνάμε στην Primeira Liga για την αναμέτρηση Μποαβίστα – Πορτιμονένσε. Η Μποαβίστα βρίσκεται στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα όντας μακριά τόσο από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, όσο κι από την επικίνδυνη ζώνη, δεν έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο κι έτσι οδηγεί τα παιχνίδια της σε γρήγορο ρυθμό και μακριά από σκοπιμότητες. Η Πορτιμονένσε είναι τρεις βαθμούς πίσω της, διαθέτει αρκετή ποιότητα από το κέντρο και μπροστά και σίγουρα είναι σε θέση να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα. Επιλογή μας θα αποτελέσει το G/G σε απόδοση 2.05.

Υψηλό σκορ στο Μπρίντιζι – Καντού

Η βελτίωση της Μπρίντιζι στα τρία τελευταία ματς ήταν αποτέλεσμα της βελτίωσης της επιθετικής λειτουργίας της αφού στις πρώτες 11 αγωνιστικές σκόραρε 73 πόντους ανά αγώνα αλλά με Κρεμόνα σκόραρε 83 (ήττα 92-83), με Βαρέζε σκόραρε 82 και στην παράταση νίκησε 95-90 και με την Εμίλια σκόραρε 77 επί της πολύ δυνατής άμυνας της Εμίλια. Η Καντού διαθέτει την κορυφαία επίθεση της ιταλικής λίγκας με 86 πόντους ανά αγώνα ενώ αμυντικά είναι απαράδεκτη με 85.5 πόντους ανά αγώνα. Η βελτίωση της επίθεσης της Μπρίντιζι και η πάντα ακραία επιθετική λειτουργία της Καντού μας ωθούν στην επιλογή του Over 164,5 σε απόδοση 1.90.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos