Στοίχημα: Ισόπαλο το ημίχρονο στη Μαδρίτη

14 Φεβρουαρίου 2018 14:33

Ένα απ' τα παιχνίδια που όλοι περιμέναμε έρχεται στο σημερινό πρόγραμμα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται υπό πίεση τη... νεόπλουτη Παρί Σεν Ζερμέν, δύο ομάδες με τρομακτική ποιότητα σε όλες τις γραμμές, οι οποίες υπόσχονται δύο εξαιρετικές «μάχες». Στο άλλο ματς, η Πόρτο φιλοξενεί τη Λίβερπουλ. Πριν περάσουμε στα προγνωστικά, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να ενημερώνεστε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν στην κατηγορία livescore στοίχημα.

Ισορροπία στο «Μπερναμπέου»

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος με την αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν, όπου επιλέγουμε Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.50. Πρόκειται για παιχνίδι ανάμεσα σε δύο τεράστιες ομάδες, οι οποίες όμως έρχονται από διαφορετική αφετηρία. Οι Μαδριλένοι είναι σε καθεστώς πίεσης και θέλουν οπωσδήποτε να πάρουν την πρόκριση, οτιδήποτε διαφορετικό θα δώσει πρόωρο τέλος στη σεζόν, αφού έχουν αποκλειστεί απ' τη συνέχεια του Κυπέλλου και έχουν τεθεί εκτός διεκδίκησης του τίτλου στην Ισπανία. Στον αντίποδα, η Παρί έχει «κλειδώσει» το πρωτάθλημα στη Γαλλία (είναι στο +12 απ' τη δεύτερη Μονακό), είναι ακόμη μέσα σε Λιγκ Καπ και Κύπελλο, η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί τον μεγάλο στόχο. Η Ρεάλ έρχεται από 33/39 εντός έδρας ευρωπαϊκές νίκες, έχασε μόλις μια φορά σ' αυτή τη σειρά αγώνων. Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι η Παρί είναι αήττητη σε πρώτο παιχνίδι φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, μετράει ρεκόρ 4-1-0. Θεωρούμε ότι θα δούμε ισορροπημένο ματς, ποντάρουμε στο Χ ημίχρονο.

Μπορεί το αποτέλεσμα η Πόρτο

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Πόρτο – Λίβερπουλ, όπου επιλέγουμε 1Χ ημίχρονο/1Χ τελικό σε απόδοση 1.90. Ιδιαίτερα αμφίρροπο ζευγάρι, ανάμεσα σε δύο φορμαρισμένες ομάδες. Η Λίβερπουλ φαντάζει ως το φαβορί, ωστόσο η Πόρτο δεν είναι αμελητέα ποσότητα, πορεύεται αήττητη μέχρι στιγμής στην Πορτογαλία με ρεκόρ 17-4-0, είναι πρώτη στη βαθμολογία, στο +2 απ' την Μπενφίκα. Μετά την ήττα απ' την Μπεσίκτας στην πρεμιέρα των ομίλων (1-2), συνέχισε με δύο σερί εντός έδρας νίκες κόντρα σε Λειψία (3-1) και Μονακό (5-2), σήμερα έρχεται στο ματς από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Από νίκη έρχεται και η Λίβερπουλ, που πέρασε με 0-2 απ' την έδρα της Σαουθάμπτον, ήταν αήττητη στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με ρεκόρ 3-3-0, σκόραρε σε όλα τα ματς. Θεωρούμε ότι μπορεί να πάρει αποτέλεσμα η Πόρτο.

Προβάδισμα στη Νασιονάλ Μοντεβιδέο

Πάμε στο Κόπα Λιμπερταδόρες και την αναμέτρηση Μπάνφιλντ – Νασιονάλ Μοντεβιδέο, όπου επιλέγουμε 2 DNB σε απόδοση 2.38 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας). Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης, θα ακολουθήσει ρεβάνς στην έδρα της Νασιονάλ την ερχόμενη εβδομάδα, σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Η Μπάνφιλντ απέκλεισε με δύο ισοπαλίες την Ιντεπεντιέντε ντελ Βάλε, ενώ η Νασιονάλ επικράτησε δύο φορές της Τσαπεκοένσε χωρίς να δεχτεί γκολ. Χωρίς νίκη οι Αργεντίνοι στα τελευταία τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις, υποδέχονται μια ομάδα που έρχεται από τέσσερις σερί νίκες, το μομέντουμ είναι μαζί της.

Χαμηλό σκορ στη Ρόδο

Κλείνουμε με την Stoiximan.gr Basket League και την αναμέτρηση Κολοσσός Ρόδου – Κόροιβος, όπου επιλέγουμε Under 151 σε απόδοση 1.91. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Από νίκη έρχονται οι νησιώτες, οι οποίοι επικράτησαν εντός έδρας 80-72 του Πανιωνίου, ενώ η ομάδα της Αμαλιάδας έρχεται από δύο σερί ροζ φύλλα αγώνα κόντρα σε Άρη (66-68 εκτός) και Ρέθυμνο (107-97 στην παράταση). Ο Κολοσσός θα νικήσει με όπλο την δυνατή του άμυνα που δέχεται 69 πόντους όταν παίζει στην έδρα του ενώ επιθετικά δεν «θαμπώνει» με μόλις 73 πόντους ανά αγώνα. Ο Κόροιβος διαθέτει μία από τις χειρότερες επιθέσεις της λίγκας σκοράροντας μόλις 70.5 πόντους ανά αγώνα. Σοφή επιλογή από τον αγώνα το Under 151.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos