Στοίχημα: Με Λίβερπουλ και Μίλαν - Με τα γκολ στη Βαρκελώνη

04 Απριλίου 2018 15:35

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η προημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι στον αγγλικό "εμφύλιο" και η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί τη Ρόμα.


Αμφότερα τα παιχνίδια θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά, μία ακόμη πρόταση προκύπτει από το ντέρμπι στη Serie A ανάμεσα στη Μίλαν και την Ίντερ, ενώ θα ασχοληθούμε και με τον αγώνα Στρασβούργο – ΑΕΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τα online casino που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα!

Λίβερπουλ με κάλυψη

Ξεκινάμε τις προτάσεις στοιχήματος από το "Άνφιλντ" και την αναμέτρηση Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι. Αμφότερες προκρίθηκαν εύκολα από την προηγούμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, η μεν Λίβερπουλ αποκλείοντας την Πόρτο, η δε Μάντσεστερ Σίτι την Βασιλεία. Φέτος έχουν αναμετρηθεί ήδη δύο φορές για το πρωτάθλημα, με τον εκάστοτε γηπεδούχο να επικρατεί, 5-0 οι "πολίτες" στο "Έτιχαντ" το Σεπτέμβριο, 4-3 οι "κόκκινοι" στο "Άνφιλντ", στα μέσα Ιανουαρίου.

Το σημερινό ματς αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, η Λίβερπουλ στο γήπεδό της είναι αποτελεσματική, ο Κλοπ έχει "διαβάσει" καλά τις αδυναμίες των αντιπάλων του, ενώ δεν πρέπει να παραγνωρίσει κανείς το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι διαθέτουν πιο "βαριά" φανέλα στην Ευρώπη. Μπορούν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα απόψε, θα τους στηρίξουμε και θα επιλέξουμε τον "άσσο", παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet για να περιορίσουμε το ρίσκο. 1 DNB, επομένως, η επιλογή μας, σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Με τα γκολ στη Βαρκελώνη

Συνεχίζουμε με τον έτερο σημερινό προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, Μπαρτσελόνα -Ρόμα. Στο συγκεκριμένο "ζευγάρι" υπάρχει ακλόνητο φαβορί και αυτό δεν είναι άλλο από τους "μπλαουγκράνα". Κάνουν μία εξαιρετική σεζόν σε Ισπανία και Ευρώπη, θέλουν να πάρουν από σήμερα σκορ πρόκρισης. Αναμένεται να μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και να πιέσουν από το ξεκίνημα την όχι και τόσο αξιόπιστη άμυνα της Ρόμα. Αξίζει, επομένως, να πάρουμε το ρίσκο και να επιλέξουμε το Over 1.5 γκολ στο ημίχρονο, ενδεχόμενο το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.20.

Προβάδισμα η Μίλαν

Περνάμε στην Ιταλία και τον αγώνα Μίλαν – Ίντερ. Οι "ροσονέρι" προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 3-1 από τη Γιουβέντους, αποτέλεσμα το οποίο έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί δέκα αγώνων σε επίπεδο πρωταθλήματος (8-2-0). Η Ίντερ από την άλλη πλευρά, μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της, ωστόσο σε ντέρμπι του Μιλάνου έχει να κερδίσει από το 2012 όντας η τυπικά φιλοξενούμενη. Ο αγώνας αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπος, θεωρούμε, όμως, ότι η Μίλαν έχει το προβάδισμα για τη νίκη και θα τη στηρίξουμε, επιλέγοντας τον 1 DNB σε απόδοση 1.93.

Προσηλωμένη στην άμυνα η ΑΕΚ

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και τον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ της FIBA, Στρασβούργο – ΑΕΚ. Η Ένωση έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 4 μετά τη νίκη της με 78-69 στο ΟΑΚΑ. Ακολούθησε η ήττα με 100-86 από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα, σε έναν αγώνα που ήταν εμφανές ότι ο πρώτος στόχος των "κιτρινόμαυρων" ήταν να κρατήσουν δυνάμεις ενόψει του σημερινού πολύ σημαντικού ματς και δεν έδωσαν βαρύτητα στα αμυντικά τους καθήκοντα. Σήμερα τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά, περιμένουμε τους παίκτες του Σάκοτα πλήρως αφοσιωμένους στην άμυνα, προκειμένου να υπερασπιστούν το σκορ του πρώτου αγώνα και να πάρουν το "εισιτήριο" για την τελική τετράδα. Θα πάμε, επομένως, με το Under 155.5 πόντους, σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos