Στοίχημα: Με τα γκολ σε Λεωφόρο και Μάντσεστερ

29 Απριλίου 2018 13:21

Άκρως ενδιαφέρον είναι το σημερινό κουπόνι του πάμε στοίχημα, καθώς τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα φτάνουν στο τέλους τους και οι μάχες κορυφώνονται.


Το Betarades.gr έχει καταλήξει σε τρεις επιλογές από το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της ημέρας και σε μια από αυτό του μπάσκετ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε τα πάντα γύρω από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας.

"Ανοιχτό" το ντέρμπι

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Οι "πράσινοι" βρίσκονται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 37 βαθμούς, είναι σε αγωνιστική άνοδο μετρώντας τέσσερις νίκες, δυο ισοπαλίες και μια ήττα στα επτά τελευταία παιχνίδια του και κόντρα στον ΠΑΟΚ θα προσπαθήσουν να πάρουν ακόμη ένα τρίποντο, ώστε να πλασαριστούν όσο το δυνατόν ψηλότερα. Οι Θεσσαλονικείς από την πλευρά τους είναι στη 2η θέση και στο +4 από τον Ολυμπιακό, είναι σε σταθερά καλή κατάσταση παίζοντας το πιο ολοκληρωμένο ποδόσφαιρο στη χώρα κι απέναντι στον Παναθηναϊκό θέλουν να πραγματοποιήσουν ακόμη μια καλή εμφάνιση ώστε να "κλειδώσουν" οριστικά και αμετάκλητα τη 2η θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Περιμένουμε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με γκολ εκατέρωθεν, πιστεύουμε πως οι δυο ομάδες θα δώσουν γρήγορο τέμπο στο ματς, έτσι θα πάμε με το Over 2,5 σε απόδοση 2.20.

Αμφίσκορο στο "Old Trafford"

Περνάμε στην αγγλική Premier League και το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" βρίσκονται στη 2η θέση με 74 βαθμούς όντας στο +2 από τη Λίβερπουλ, βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση μετρώντας πέντε νίκες και μια ήττα στα έξι τελευταία παιχνίδια τους, ενώ σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση διαθέτοντας δεδομένη ποιότητα από το κέντρο και μπροστά. Η Άρσεναλ από την πλευρά της είναι στην 6η θέση και στο -9 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο έχοντας ρεκόρ 2-2-1 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης και κόντρα στη Γιουνάιτεντ δεν έχει άλλη επιλογή από το να κυνηγήσει το τρίποντο. Το σενάριο του να σημειώσουν και οι δυο ομάδες τουλάχιστον από ένα τέρμα φαντάζει πολύ πιθανό, έτσι, επιλογή μας θα αποτελέσει το G/G σε απόδοση 1.90.

Κερδίζει η Νάπολι

Συνεχίζουμε με ιταλική Serie A και την αναμέτρηση Φιορεντίνα – Νάπολι. Οι "παρτενοπέι" προέρχονται από το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Γιουβέντους με 0-1, πλησίασαν σε απόσταση αναπνοής, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται στο -4 από τη "μεγάλη κυρία" μετά τη χθεσινή της νίκη. Αν θέλουν να συνεχίσουν να διεκδικούν μέχρι τέλους τον τίτλο οφείλουν να περάσουν νικηφόρα από τη Φλωρεντία κι έχουν τόσο την ποιότητα, όσο και τη ψυχολογία για να τα καταφέρουν. Το μίσος των "βιόλα" για τη Γιουβέντους πιθανόν να παίξει κι αυτό το ρόλο του, έτσι θα επιλέξουμε το Νάπολι -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.85.

Με το Over της Καντού

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ από την ιταλική λίγκα και το παιχνίδι Καντού – Ρέτζιο Εμίλια. Η μάχη είναι κρίσιμη και δεν αξίζει να επιλέξουμε πλευρά νικήτριας αλλά αξίζει φυσικά το υψηλό σκορ των αγώνων της Καντού. Η Καντού έχει τα μεγαλύτερα σκορ της ιταλικής λίγκας αφού διαθέτει την κορυφαία επίθεση και την χειρότερη άμυνα με 87.4 και 88.1 πόντους ανά αγώνα, σε 29 επίσημους αγώνες έχει ξεπεράσει το συγκεκριμένο όριο στους 22 αγώνες συμπεριλαμβανομένου και εκείνου του πρώτου γύρου με την Εμίλια, όπου η Εμίλια νίκησε με 86-80. Η «τρέλα» της Καντού αρκεί για την επαλήθευση του Over, με το σημείο ενισχύεται όμως από την πρόσφατη συμπεριφορά της Εμίλια, καθώς νίκησε 89-82 την Τορίνο και 91-84 την Κρεμόνα. Κορυφαία επιλογή από τον αγώνα το Over 165.5 σε απόδοση 1.91

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos