Στοίχημα: Βάζει δύσκολα στην Ντόρτμουντ το Αννόβερο

31 Αυγούστου 2018 13:13

Παρασκευή (31/08) σήμερα, αφήνουμε πίσω μας ακόμη ένα ευρωπαϊκό τριήμερο και πλέον στρέφουμε την προσοχή μας στα εγχώρια πρωταθλήματα, έχοντας ξεχωρίσει τρεις επιλογές, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.


Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Magicbet.

Δείχνει σε καλή κατάσταση το Αννόβερο

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Μπουντεσλίγκα και το παιχνίδι ανάμεσα σε Αννόβερο και Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν τις φετινές τους υποχρεώσεις με την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης, σε ένα ματς όπου πιθανόν να άξιζαν και το κάτι παραπάνω βάσει της εμφάνισής τους, ενώ είχε προηγηθεί η επιβλητική νίκη μ ε0-6 κόντρα στην Καρλσρούη για το Κύπελλο. Η Ντόρτμουντ από την πλευρά της μπορεί να ξεκίνησε νικηφόρα τη νέα σεζόν επικρατώντας με 4-1 της Λειψίας, ωστόσο το σκορ δεν αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του αγώνα, με την Ντόρτμουντ να εμφανίζει σημάδια αδυναμίας στα μετόπισθεν και να στέκεται τυχερή σε πολλές περιπτώσεις. Πιστεύουμε πως το Αννόβερο είναι σε θέση να βάλει δύσκολα σήμερα στην Ντόρτμουντ, επομένως θα επιλέξουμε το Αννόβερο +1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.90.

Ανώτερη η Σοσιεδάδ

Μεταφερόμαστε στην Α' Ισπανίας για την αναμέτρηση Εϊμπάρ – Σοσιεδάδ. Οι γηπεδούχοι μετρούν 2/2 ήττες μέχρι στιγμής, έχουν σκοράρει μόλις ένα τέρμα ενώ έχουν προλάβει να δεχτούν τέσσερα και γενικώς δείχνουν πως θα χρειαστούν χρόνο μέχρι να "ρολάρουν". Η Σοσιεδάδ από την άλλη μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία, έχει σημειώσει τέσσερα τέρματα δείχνοντας και φέτος τις μεσοεπιθετικές αρετές της και πιστεύουμε πως έχει ότι χρειάζεται για να "αποδράσει" με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Είναι δεδομένο πως η Εϊμπάρ θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση μπροστά στο κοινό της, έτσι θα προτιμήσουμε το 2DNB σε απόδοση 1.86, παίρνοντας με το μέρος μας και την "κάλυψη" της ισοπαλίας.

"Σφιχτό" ματς στη Βαλενσιέν

Ολοκληρώνουμε με Β΄Γαλλίας και την κόντρα της Βαλενσιέν με την Κλερμόν. Παρόμοια πορεία χαράζουν οι δυο ομάδες μέχρι στιγμής, με τη Βαλενσιέν να είναι στην 6η θέση με οκτώ βαθμούς και την Κλερμόν να είναι στη 14η θέση με πέντε βαθμούς. Παρόμοια είναι και η αγωνιστική εικόνα των δυο ομάδων, καθώς αμφότερες δίνουν βάση στα αμυντικά τους καθήκοντα, οδηγώντας τα περισσότερα από τα παιχνίδια τους σε χαμηλά σκορ. Δεν περιμένουμε κάτι διαφορετικό στη μεταξύ τους αναμέτρηση, το No Goal σε απόδοση 2.00 μας ικανοποιεί και θα προστεθεί στις επιλογές μας.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos