Στοίχημα: Προβάδισμα για Αλαβές - Δε χάνει η Στρομσγκόντσετ

27 Σεπτεμβρίου 2018 15:27

Σε Ισπανία και Νορβηγία επικεντρώνεται το στοιχηματικό ενδιαφέρον στο σημερινό πρόγραμμα. Ολοκληρώνεται η εμβόλιμη αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν, ενώ στη σκανδιναβική χώρα το... μενού περιλαμβάνει προημιτελικά Κυπέλλου. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που προκύπτουν από το κουπόνι της Πέμπτης (27/09).

Άσσος με κάλυψη στο «Mendizorroza»

Ξεκινάμε με Ισπανία και την αναμέτρηση Αλαβές – Χετάφε, στην οποία θα πάμε με τον 1DNB σε απόδοση 1.85 στην Betrebels. Πρόκειται για συνάντηση στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στην Πριμέρα Ντιβισιόν, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στην τρίτη ταχύτητα του πρωταθλήματος. Βέβαια, η Αλαβές έχει κάνει φοβερή έναρξη στη σεζόν, είναι το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας της στην πρώτη κατηγορία και αυτό έχει φέρει τρομερή ψυχολογία. Έρχεται απ' το εκτός έδρας 1-5 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο, σ' ένα ματς όπου έβγαλε στο γήπεδο την ποιότητα της, είχαν προηγηθεί άλλες δύο νίκες με Εσπανιόλ (1-0) και Βαγιαδολίδ (0-1 εκτός), έχει χάσει μόλις μια φορά στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, στην πρεμιέρα εκτός έδρας απ' την Μπαρτσελόνα (3-0), ήττα εντός προγράμματος.

Σήμερα υποδέχεται τη Χετάφε, η οποία έχει ανάμεικτα αποτελέσματα στις πρώτες πέντε αγωνιστικές. «Έτρεχε» αήττητο σερί τριών αγώνων, όπου μάλιστα δεν είχε δεχτεί γκολ κόντρα σε Έιμπαρ (2-0), Βαγιαδολίδ (0-0) και Σεβίλλη (0-2), ωστόσο το Σάββατο επέστρεψε στις ήττες με το εντός έδρας 0-2 κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Δίκαιο αποτέλεσμα, συνοδεύτηκε από μέτρια εμφάνιση. Στο 2-1-2 το ρεκόρ της Χετάφε, ηττήθηκε και στην πρεμιέρα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Αλαβές έχει τρομερό μομέντουμ, θεωρούμε ότι έχει προβάδισμα και θα επιλέξουμε τον "άσσος", παίρνοντας, όμως, και την κάλυψη του Draw No Bet (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Δε χάνει η Στρομσγκόντσετ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά με την αναμέτρηση Χάουγκεσουντ – Στρομσγκόντσετ, στο πλαίσιο των προημιτελικών του Κυπέλλου Νορβηγίας. Η Χάουγκεσουντ προσφέρεται σε τιμές φαβορί, καθότι είναι θεωρητικά πιο ποιοτική ομάδα, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην 4η θέση με 38 πόντους, εν αντιθέσει με τη σημερινή αντίπαλο της, που τη βρίσκουμε στην 12η θέση με 23 πόντους, δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεν είναι καλό το μομέντουμ για καμία εκ των δύο πλευρών, αφού οι γηπεδούχοι έρχονται από τρεις σερί ήττες, τελευταία εκ των οποίων το εκτός έδρας 2-1 με την Κρίστιανσουντ. Την ίδια στιγμή, η Στρομσγκόντσετ δεν έχει νίκη στις τελευταίες έξι αγωνιστικές (0-3-3), έχασε τα τελευταία 3/4 ματς ανεξαρτήτως έδρας. Ωστόσο, εκτός έδρας είναι ιδιαίτερα μαχητική, χάνει δύσκολα, μετράει ρεκόρ 0-4-1 στις τελευταίες πέντε εξόδους. Θεωρούμε ότι οι φιλοξενούμενοι μπορούν να αντέξουν στο 90λεπτο και επιλέγουμε το Χ2 σε απόδοση 1.83.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos