Στοίχημα: Δε χάνει η Τότεναμ - Ισόπαλο ημίχρονο στη Μόσχα

03 Οκτωβρίου 2018 14:10

Δεν τα κατάφερε χθες η ΑΕΚ, η οποία έκανε τρομερή προσπάθεια εναντίον της Μπενφίκα, έφτασε μια «ανάσα» απ' την ανατροπή, όμως στο φινάλε τιμωρήθηκε σε μια ανύποπτη φάση.


Σήμερα τα βλέμματα στρέφονται στη μονομαχία της Τότεναμ με την Μπαρτσελόνα, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και η αναμέτρηση Νάπολι – Λίβερπουλ. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις του Betarades.gr.

Με το 1Χ στο Λονδίνο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά Champions League με την αναμέτρηση Τότεναμ – Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για αναμέτρηση στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορετικά αποτελέσματα στην πρεμιέρα. Η Τότεναμ έκανε μια κατά βάση καλή εμφάνιση εναντίον της Ίντερ εκτός έδρας, ωστόσο τα «χάλασε» στα τελευταία 15 λεπτά. Δέχτηκε δύο γκολ και ηττήθηκε στο Μιλάνο, σήμερα θέλει να πάρει οπωσδήποτε θετικό αποτέλεσμα. Έρχεται από δύο σερί νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, καλείται να διαχειριστεί αρκετές απουσίες σημαντικών παικτών, όπως οι Βερτόνγκεν, Έρικσεν, Ντέλε Άλι και Ντεμπελέ. Η Μπαρτσελόνα ταξίδεψε στο Λονδίνο πλήρης, ωστόσο τελευταία τα πράγματα δεν πάνε καλά στο εσωτερικό της. Υπάρχει γκρίνια μετά το 1-1 του Σαββάτου με την Μπιλμπάο, το οποίο αποτέλεσε την τρίτη διαδοχική αγωνιστική που δεν κερδίζει, είχαν προηγηθεί το 2-2 με τη Χιρόνα και η εκτός έδρας ήττα 2-1 απ' τη Λεγανές. Αισθάνεται πίεση ο Βαλβέρδε, που σήμερα θέλει να δώσει απαντήσεις. Η Τότεναμ είναι αρκετά καλή εντός έδρας, θέλει να δείξει ότι μπορεί να είναι ανταγωνιστική, επιλέγουμε 1Χ σε απόδοση 1.92.

NG για Αϊντχόφεν και Ίντερ

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση Αϊντχόφεν – Ίντερ. Μία και μοναδική ήττα έχει υποστεί φέτος η Αϊντχόφεν, αυτή ήρθε εκτός έδρας στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις, ηττήθηκε 4-0 και σήμερα θέλει οπωσδήποτε να πάρει αποτέλεσμα, αφού ακολουθούν οι δύο διαδοχικές μάχες με την Τότεναμ, σ' έναν ούτως ή άλλως ιδιαίτερα δύσκολο όμιλο. Κάνει φοβερά πράγματα στην Ολλανδία, μετράει 7/7 νίκες και όπως είναι λογικό βρίσκεται στην κορυφή με 21 πόντους, στο +4 απ' τον δεύτερο Άγιαξ, έχει επιμέρους σκορ 26-3! Απέναντι της σήμερα έρχεται η ανεβασμένη Ίντερ, η οποία ξεκίνησε την αντεπίθεση της με το 2-1 επί της Τότεναμ, το οποίο ήρθε με ανατροπή, ακολούθησαν τρεις διαδοχικές νίκες στο πλαίσιο του πρωταθλήματος με Σαμπντόρια (0-1), Φιορεντίνα (2-1) και Κάλιαρι (2-0). Θεωρούμε ότι θα δούμε κλειστό ματς, επιλέγουμε το No Goal σε απόδοση 2.30.

Ισόπαλο ημίχρονο στη Μόσχα

Κλείνουμε τις προτάσεις με την αναμέτρηση Λοκομοτίβ Μόσχας – Σάλκε. Οι γηπεδούχοι έκαναν πρεμιέρα με εκτός έδρας ήττα 3-0 κόντρα στη Γαλατασαράι, σε μια αναμέτρηση που έκαναν πολύ κακή εμφάνιση. Συνέχισαν με εκτός έδρας ήττα 5-3 απ' τη Ζενίτ, έρχονται απ' το εντός έδρας 2-0 επί της Αχμάτ Γκρόζνι και έρχονται σχετικά ανεβασμένοι. Στον αντίποδα, η Σάλκε έκανε πρεμιέρα με το εντός έδρας 1-1 κόντρα στην Πόρτο, σ' ένα ματς όπου ήταν τυχερή στο πρώτο ημίχρονο, αφού ο αντίπαλος έχασε πέναλτι. Πήρε 1-1 και ξεκίνησε σχετικά θετικά, ωστόσο συνέχισε με δύο σερί ήττες από Μπάγερν (0-2) και Φράιμπουργκ (1-0). Το Σάββατο επικράτησε 1-0 επί της Μάιντς, σήμερα παίζει για δύο αποτελέσματα. Θα πάμε με το Χ ημίχρονο σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos