Στοίχημα: Για το «διπλό» κορυφής η Μετς

08 Οκτωβρίου 2018 14:25

Το Σαββατοκύριακο, που ήταν γεμάτο δράση, αποτελεί παρελθόν, αλλά και η Δευτέρα (08/10) μπορεί να μας προσφέρει δυνατά σημεία για ποντάρισμα.


Σήμερα, επιλέγουμε να ασχοληθούμε με δύο παιχνίδια, ένα από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, το Σοσό-Μετς, και ένα από την πρώτη της Σουηδίας, το Σούντσβαλ-Κάλμαρ. Πριν από την ανάλυση ωστόσο, να θυμίσουμε ότι στο betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες και καζίνο που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας. Πάμε όμως στα παιχνίδια μας!

Επιστρέφει στις νίκες και στην... κορυφή η Μετς

Αντίθετη πορεία έχουν οι δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες στο γήπεδο της Σοσό, απόψε στις 21:45, για τη Β' Γαλλίας. Οι γηπεδούχοι μετά από εννιά αγώνες βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, και συγκεκριμένα στην 15η θέση, μετρώντας μόλις τρεις νίκες. Η φιλοξενούμενη Μετς από την άλλη, είναι τρίτη αυτή τη στιγμή, και με νίκη επιστρέφει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Μετά από επτά σερί νίκες, η Μετς γνώρισε δύο διαδοχικές ήττες και σήμερα θα αναζητήσει μόνο τους τρεις βαθμούς. Σίγουρα, είναι καλύτερη ομάδα από την αντίπαλό της, όμως το ματς είναι αμφίρροπο. Οι απουσίες για τις δύο ομάδες είναι παρόμοιες, και δεν επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τα σχέδια των προπονητών. Πιστεύουμε, πως ήρθε η ώρα η Μετς να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και να ανακάμψει, έχοντας και το κίνητρο της πρώτης θέσης. Η διαφορά ποιότητας μπορεί να «μιλήσει», και έτσι στηρίζουμε το διπλό σε απόδοση 2.20.

Αντέχει η Κάλμαρ

Σημαντικό ματς στην NP3 Arena για το σουηδικό πρωτάθλημα, θα διεξαχθεί απόψε στις 20:00. Η Σούντσβαλ φιλοξενεί την Κάλμαρ, που η αλήθεια είναι ότι «καίγεται» περισσότερο για τους βαθμούς, ώστε να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι μοιάζουν αυτή τη στιγμή να είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, και παραμένουν με μια ήττα τις τελευταίες έξι αγωνιστικές. Αντίθετα, η Κάλμαρ αγνοεί τη λέξη «νίκη» στα έξι τελευταία παιχνίδια της, και επιθυμεί διακαώς να κάνει ρελάνς. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πιο ισχυρό κίνητρο και θα τα δώσουν όλα για το «τρίποντο». Η παράδοση τους ευνοεί, οι αποδόσεις στον άσσο δεν συγκινούν κανέναν, και εμείς θα πάμε με τους φιλοξενούμενους, που θεωρούμε ότι θα αντέξουν στην έδρα της Σούντσβαλ. Ποντάρουμε λοιπόν στο Χ2, που το βρίσκουμε σε απόδοση 2.05.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos