Στοίχημα: «Πληγώνει» τον Κριστιάνο η Γιουνάιτεντ! (video)

23 Οκτωβρίου 2018 16:40

Το σημερινό πρόγραμμα είναι κάτι παραπάνω από πλούσιο, καθώς διεξάγεται η τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.


Εμείς, θα εστιάσουμε στα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ με τη Γιουβέντους, του Άγιαξ με την Μπενφίκα, στο Ρόμα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στο Χάπολ Χολόν – ΠΑΟΚ, από το Τσάμπιονς Λιγκ του... μπάσκετ. Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στoιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στη χώρα μας, όπως η Betshop. Ας δούμε λοιπόν τις αναλύσεις μας!

Για μια μεγάλη νίκη η Γιουνάιτεντ

Σπουδίο ευρωπαϊκό ντέρμπι απόψε στο «Ολντ Τράφορντ», όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φιλοξενεί τη Γιουβέντους. Επιστροφή στον... τόπο του εγκλήματος λοιπόν, και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που πέρασε υπέροχα χρόνια στην Αγγλία με την κόκκινη φανέλα. Οι γηπεδούχοι φαίνεται να βρίσκουν σταδιακά τον εαυτό τους και είναι βελτιωμένοι στα τελευταία παιχνίδια τους. Στην έδρα της Τσέλσι ειδικά, έπαιξαν αρκετά καλά, προηγήθηκαν με 1-2, και έχασαν τη νίκη στο τέλος, λόγω του γκολ του Μπάρκλεϊ. Η Γιουβέντους, μετά από δέκα νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, σε ισάριθμα παιχνίδια, επιτέλους... γκέλαρε, μένοντας στο 1-1 με την Τζένοα στο Τορίνο. Οι φιλοξενούμενοι είναι πρωτοπόροι στον όμιλο, αλλά με νίκη απόψε η Γιουνάιτεντ τους προσπερνάει. Είναι μάλλον η τελευταία ευκαιρία για την ομάδα του Μουρίνιο για να διεκδικήσει την πρώτη θέση του ομίλου. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν ανάγκη μια μεγάλη νίκη, μετά από καιρό, και θα τα δώσουν όλα μπροστά στο κοινό τους. Πιστεύουμε ότι μπορούν να λυγίσουν την ισχυρή Γιουβέντους και θα στηρίξουμε τον 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας), σε απόδοση 2.20.

Το «έχει» ο Άγιαξ

Κρίσιμο παιχνίδι για την εξέλιξη του πέμπτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι αυτό ανάμεσα στον Άγιαξ και την Μπενφίκα. Ο «Αίαντας» είναι σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από εμφατικές νίκες στο πρωτάθλημα, και σπουδαία ισοπαλία στην «Αλιάνζ Αρίνα» με αντίπαλο τη Μπάγερν Μονάχου. Εκεί, οι Ολλανδοί μπορούσαν να φύγουν και με το «διπλό», αν ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Η Μπενφίκα είναι και αυτή σε καλό «φεγγάρι», πήρε το μεγάλο ντέρμπι με την Πόρτο και νωρίτερα, πέρασε με δέκα παίκτες από το ΟΑΚΑ με το 2-3 επί της ΑΕΚ. Αμφότερες οι ομάδες φημίζονται για τις επιθετικές αρετές τους, αλλά ο Άγιαξ αποδεικνύεται μέχρι στιγμής πιο σταθερός και αμυντικά. Με τη δύναμη της έδρας, και τον διάχυτο ενθουσιασμό που υπάρχει στο Άμστερνταμ, οι γηπεδούχοι μπορούν να φτάσουν στο ροζ φύλλο αγώνα. Ο «άσος» εντοπίζεται σε απόδοση 2.03, και κρίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητικός ώστε να τον επιλέξουμε.

Αμφίσκορο στο «Ολίμπικο»

Η Ρόμα υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το Τσάμπιονς Λιγκ, σε ένα παιχνίδι καθοριστικό για τις πρώτες δύο θέσεις του ομίλου. Οι Ρωμαίοι διέσυραν με 5-0 τη Βικτόρια Πλζεν την περασμένη αγωνιστική και ισοβαθμούν με τη Ρεάλ, έναν πόντο πίσω από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι πήραν ιστορική νίκη επί της «Βασίλισσας» στην έδρα τους και πλέον ονειρεύονται, δικαίως, πρόκριση. Η Ρόμα έχασε με 0-2 από τη Σπαλ για τη Serie A, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, και δείχνει ότι έχει αμυντικά προβλήματα. Η ΤΣΣΚΑ από την άλλη, συνηθίζει να σκοράρει στα εκτός έδρας ματς (έχει βάλει έστω ένα γκολ στα εννιά από τα τελευταία δέκα), και θα το επιδιώξει και απόψε. Η ορμή της Ρόμα, που θα αναζητήσει μόνο τη νίκη, και το ταλέντο της επικίνδυνης ΤΣΣΚΑ, μας οδηγούν στο Goal/Goal, που προσφέρεται στο 1.95.

Υψηλό σκορ στο Ισραήλ

Στο Ισραήλ ταξιδεύει ο ΠΑΟΚ, για την τρίτη αγωνιστική του FIBA Champions League. Οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν την Χάποελ Χολόν, και ψάχνουν την πρώτη τους νίκη στη διοργάνωση. Οι γηπεδούχοι, είναι αυτή τη στιγμή στο 1-1 και αποτελούν το φαβορί για σήμερα. Πάντως, διαπιστώνουμε ότι πρόκεται για δύο ομάδες με έφεση στην επίθεση, που παρασύρονται όμως και ξεχνάνε τα αμυντικά τους καθήκοντα. Ενδεικτικά, η Χάποελ δέχεται σχεδόν πάντα περισσότερους από 80 πόντους, σκοράροντας και πολύ. Ο ΠΑΟΚ, την περασμένη αγωνιστική, δέχτηκε στην έδρα του 100 πόντους από τη Βόννη, βάζοντας βέβαια και 95. Έναν γρήγορο ρυθμό με μεγάλο σκορ περιμένουμε και απόψε, επομένως ποντάρουμε στο Over 164.5, που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.91.

 

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Το βίντεο για τον αγώνα ΑΕΚ - Μπάγερν Μονάχου

{yotutbe}jLmehlkBCeg{/youtube}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos