Στοίχημα: Με το Goal/Goal στη Λαμία - Νίκη-ανάσα για τη Γκινγκάμπ

27 Οκτωβρίου 2018 16:51

Σάββατο (27/10) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει σπουδαίες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, κι εμείς έχουμε καταλήξει σε τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω.


Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλα τα νόμιμα καζίνο που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα.

Βρίσκουν δίχτυα Λαμία και Λεβαδειακός

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την ελληνική Superleague και το παιχνίδι ανάμεσα σε Λαμία και Λεβαδειακό. Η Λαμία πήρε μεγάλη νίκη μέσα στη Λάρισα με 1-2 και μαζί μια βαθιά βαθμολογική ανάσα. Αυτό ήταν το πρώτο της «τρίποντο» στο πρωτάθλημα, στο οποίο έχει ακόμα τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες. Ο Λεβαδειακός έχει κερδίσει μόνο τον Απόλλωνα Σμύρνης στην έδρα του, έχει χάσει όλα τα υπόλοιπα ματς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση, με τρεις βαθμούς. Πολύ κακοί οι Βοιωτοί, και σε άμυνα και σε επίθεση, καλούνται να βγάλουν αντίδραση σήμερα, κόντρα σε μια ομάδα με ίδιους στόχους. Αμφότεροι οι αντίπαλοι, θα ψάξουν τη νίκη απόψε, και συνεπώς το γκολ. Οι άμυνες τους δεν εμπνέουν σιγουριά, και βλέπουμε μεγάλες πιθανότητες να επιτευχθούν τέρματα εκατέρωθεν. Επιλογή μας λοιπόν, το Goal/Goal σε απόδοση 2.30.

Περνάει από το Ντίσελντορφ η Βόλφσμπουργκ

Συνεχίζουμε με Μπουντεσλίγκα και την αναμέτρηση Φορτούνα Ντίσελντορφ – Βόλφσμπουργκ. Άσχημο είναι το ξεκίνημα της Φορτούνα στο πρωτάθλημα με μία νίκη, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρά προβλήματα και στα δύο μισά του γηπέδου και θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία. Μάλιστα, στο τελευταίο τους παιχνίδι υπέστησαν διασυρμό από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με 7-1. Δεν έχουν κερδίσει σε καμία από τις πέντε πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους, στις οποίες έχουν τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία. Η Βόλφσμπουργκ προέρχεται από έξι παιχνίδια χωρίς νίκη κι αυτό την έχει ρίξει στη 11η θέση. Έχει πρόβλημα και στο σκοράρισμα, ενώ δεν είναι είναι και η πιο σταθερή ομάδα στα μετόπισθεν. Πάντως, διαθέτει ποδοσφαιριστές με ποιότητα, και είναι ανώτερη από τη σημερινή της αντίπαλο. Η Φορτούνα μοιάζει πολύ αδύναμη και είναι σε κακό μομέντουμ. Το «διπλό» εντοπίζεται στο 2.40 και θα το στηρίξουμε.

Νίκη-ανάσα για τη Γκινγκάμπ

Περνάμε στη γαλλική Ligue 1 και την κόντρα της Γκινγκάμπ με το Στρασβούργο. Τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για την Γκινγκάμπ, που είναι στον πάτο της βαθμολογίας με την χειρότερη επίθεση και τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Παρόλα αυτά, μετά από έξι σερί ήττες δεν έχει ξαναχάσει, και δείχνει σημάδια ανάκαμψης. Το Στρασβούργο έχει ικανοποιήσει με την μέχρι τώρα εικόνα του, αλλά δύσκολα θα διεκδικήσει την έξοδο στην Ευρώπη. Πιστεύουμε ότι η Γκινγκάμπ θα συνεχίσει την αντίδρασή της και θα τα δώσει όλα για τη δεύτερη νίκη της. Επομένως, πάμε με τον άσσο, σε απόδοση 2.37.

Υποχρεώνει σε ήττα το Περιστέρι η Κύμη

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και το παιχνίδι Κύμη – Περιστέρι. Στην έδρα της η Κύμη είναι ικανή να διεκδικεί νίκες επί του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, δικαίως προσφέρεται φαβορί, έστω οριακό υποδεχόμενη το Περιστέρι, και αξίζει η νίκη της. Η ομάδα του Περιστερίου καθοδηγείται τέλεια από τον κόουτς Πεδουλάκη αλλά δεν είναι ακόμη σε θέση να επικρατεί σε όλες τις έδρες, σήμερα αναμένεται η πρώτη ήττα της επομένως η επιλογή μας είναι η νίκη της Κύμης σε απόδοση 1.79.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos