Στοίχημα: Με Σάντερλαντ και Ντιζόν! - Με τις επιθέσεις στη Μαδρίτη

15 Φεβρουαρίου 2019 14:10

Μετά το Champions League και το Europa League, η δράση επιστρέφει στα εγχώρια πρωταθλήματα. Από το κουπόνι του στοιχήματος, ξεχωρίζουν αγώνες στην Αγγλία και τη Γαλλία.


Ενδιαφέρον υπάρχει και στο μπάσκετ, με τη Ρεάλ να δίνει παιχνίδι κυπέλλου και να προκύπτει επιλογή. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Sportingbet. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Ανώτερη η Σάντερλαντ

Στην 33η αγωνιστική του πρωταθλήματος της League One, η Σάντερλαντ θα φιλοξενήσει την Άκρινγκτον. Στο Stadium of Light, η Σάντερλαντ είναι αήττητη φέτος, και η έδρα της αποτελεί το «όπλο» για την πολυπόθητη άνοδο. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν χάσει στους έντεκα τελευταίους αγώνες τους, αλλά μετράνε έξι ισοπαλίες. Θέλουν οπωσδήποτε τη νίκη σήμερα, για να πλησιάσουν στο -1 από τη δεύτερη θέση που δίνει απευθείας άνοδο. Την περασμένη αγωνιστική, οι «μαύρες γάτες» έμειναν στο 1-1 με την Μπλάκπουλ, αλλά απέδωσαν ωραίο ποδόσφαιρο. Η Σάντερλαντ απόψε, αναζητάει μόνο τους τρεις βαθμούς, και έχει όλα τα φόντα για να τους πάρει. Η Άκρινγκτον είναι πλέον μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη και εδώ και έξι ματς, δεν έχει νίκη. Μάλιστα, αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στο σκοράρισμα και έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι είναι ντεφορμέ, και δεν μοιάζουν ικανοί να απειλήσουν τη Σάντερλαντ, και δη στο απόρθητο «κάστρο» της. Επιπλέον, η Άκρινγκτον έχει και σημαντικές απουσίες, σε αντίθεση με τις επιστροφές των γηπεδούχων. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας, και η Σάντερλαντ είναι το φαβορί. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.80.

Αντέχει η Ντιζόν

Το πρωτάθλημα της Γαλλίας έφτασε στην 25η αγωνιστική του, και σε αυτό το πλαίσιο η Νιμ θα υποδεχθεί τη Ντιζόν. Οι γηπεδούχοι μπορούν πλέον να αισθάνονται πιο άνετα, μετά και την εκτός έδρας νίκη επί της Ναντ. Έχουν ξεφύγει πολύ από τη ζώνη του υποβιβασμού, και πρέπει να... αυτοκτονήσουν για να κινδυνέψουν. Από την άλλη βέβαια, φαντάζει σχεδόν αδύνατο να να διεκδικήσουν την έξοδο στην Ευρώπη. Η αμυντική αστάθεια είναι το πρόβλημα της Νιμ, που δέχεται εύκολα γκολ και δεν εκμεταλλεύεται την καλή επιθετική της λειτουργία. Απόψε, θα απουσιάσουν οι Ντεπρ και Λιμποί, που είναι βασικοί. Στον αντίποδα, η Ντιζόν «καίγεται» για βαθμούς. Βρίσκεται μια ανάσα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Κόντρα στη Μαρσέιγ, έδειξε ότι βρίσκει τον εαυτό της και μπορεί να παλέψει όλα τα παιχνίδια.

Η μαχητικότητα της Ντιζόν, είναι απαραίτητο να βγει και σήμερα. Παρά τα αποτελέσματα, οι φιλοξενούμενοι βελτιώνονται, και έχουν τη δυνατότητα να πάρουν πόντους σε δύσκολες έδρες. Αν επωφεληθούν από τη χαλαρότητα της Νιμ, που ουσιαστικά δεν έχει στόχο, θα πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Θεωρούμε ότι η Ντιζόν θα αντέξει, και στηρίζουμε το Χ2 σε απόδοση 2.08.

Με τις επιθέσεις στη Μαδρίτη

Το Final-8 του κυπέλλου μπάσκετ Ισπανίας είναι γεγονός, και η Ρεάλ Μαδρίτης σήμερα έχει αγώνα. Η «Βασίλισσα» αντιμετωπίζει στην έδρα της την Εστουντιάντες, και είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Παρόλα αυτά, στο πρωτάθλημα, η Ρεάλ είχε ηττηθεί στο γήπεδο της σημερινής αντιπάλου της, με 93-88. Ο Σέρχιο Γιουλ ξεκουράστηκε, ώστε να είναι φρέσκος απόψε, και η ομάδα του Πάμπλο Λάσο θέλει να πάρει την άτυπη εκδίκηση. Η Εστουντιάντες έχει αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, και έχει βελτιώσει θεαματικά τους μέσους όρους της. Ενδεικτικά, σκοράρει πλέον 86.4 πόντους στην επίθεση, και έχει μεγάλο ενεργητικό στα πρόσφατα παιχνίδια της. Για τη Ρεάλ, τα πράγματα είναι γνωστά. Αν βρει ρυθμό μπροστά, είναι αδύνατο κάποιος να τη σταματήσει. Με... πείσμα, και ισχυρό κίνητρο, η πρωταθλήτρια Ευρώπης θα επιδιώξει να πραγματοποιήσει μια εμφατική εμφάνιση και να επιβάλει την τάξη.

Η Εστουντιάντες έχει καταλάβει ότι μόνο με την παραγωγικότητα στην επίθεση μπορεί να κοντράρει τη Ρεάλ. Αυτό θα πράξει και σήμερα, άσχετα αν τα καταφέρει. Προβλέπουμε λοιπόν, ένα θεαματικό παιχνίδι, με έμφαση στις επιθέσεις και μεγάλο σκορ. Το Over 168.5 κυμαίνεται στο 1.90, και είναι αξιόλογη επιλογή.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos