Στοίχημα: Απαντάει η Λίβερπουλ, με το Goal/Goal στο "Καραϊσκάκης" (vid)

31 Μαρτίου 2019 12:51

Κυριακή (31/03) σήμερα, το κουπόνι του πάμε στοίχημα παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον καθώς εμπεριέχει σπουδαία ντέρμπι και κρίσιμες αναμετρήσεις από όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης, ενώ το παιχνίδι που θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω του είναι το Λίβερπουλ – Τότεναμ.


Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιρικές επιλογές και μια μπασκετική, τις οποίες θα δούμε λίγο παρακάτω. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, όπως είναι η Interwetten.

 

Επιστρέφει στην κορυφή η Λίβερπουλ

Θα ξεκινήσουμε τις σημερινές προτάσεις στοιχήματος από την Premier League και το σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ. Αμφότερες "καίγονται" για τη νίκη στη σημερινή αναμέτρηση, καθώς η Λίβερπουλ είναι στο -1 από τη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Τότεναμ, είναι μόλις στο +1 από την Άρσεναλ, η οποία καραδοκεί να "κλέψει" μια θέση στην πρώτη τετράδα και τα εισιτήρια του Champions League. Παρ' όλα αυτά υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί, κι αυτό δεν είναι άλλο από τη Λίβερπουλ, η οποία μετράει τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, σε αντίθεση με την Τότεναμ, η οποία δείχνει ντεφορμέ, έχοντας κερδίσει μόλις ένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Ο Κλοπ και η ομάδα του γνωρίζουν πως ένα νέο στραβοπάτημα πιθανόν να ισοδυναμεί και με το χάσιμο του τίτλου, επομένως περιμένουμε από τη Λίβερπουλ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να "καθαρίσει" το παιχνίδι. Ο άσσος ωστόσο παίζει χαμηλά, έτσι θα προτιμήσουμε το Λίβερπουλ -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.95.

Βρίσκουν δίχτυα Ολυμπιακός και Ατρόμητος

Συνεχίζουμε με ελληνική Superleague και την αναμέτρηση Ολυμπιακός – Ατρόμητος. Ο Ολυμπιακός μπορεί να μην έχει ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο, ωστόσο θέλει να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο στα εναπομείναντα παιχνίδια, μαζεύοντας όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες. Εντός έδρας συνηθίζει να κυριαρχεί, αμυντικά όμως παρουσιάζει πολλά κενά στα περισσότερα από τα παιχνίδια του και ο Ατρόμητος είναι σίγουρα σε θέση να τα εκμεταλλευτεί, καθώς είναι μια ομάδα όπου δημιουργεί αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στα αντίπαλα καρέ. "Βλέπουμε" γκολ εκατέρωθεν, το Goal/Goal σε απόδοση 2.10 έχει αξία και θα το "τιμήσουμε".

Με το Goal/Goal και στο "Artemio Franchi"

Περνάμε στην ιταλική Serie A και το Φιορεντίνα – Τορίνο. Μονόπλευρο είναι ουσιαστικά το ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς η Τορίνο είναι μόλις στο -1 από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, ενώ η Φιορεντίνα είναι στο -8 και δεν αναμένεται να... προλάβει. Επομένως, δεν θα μπλέξουμε με νικητή, αλλά θα προτιμήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.95, ένα σημείο όπου έχει επαληθευτεί στα 10/11 τελευταία παιχνίδια των "βιόλα" και στις 4/6 τελευταίες εξόδους της "γκρανάτα".

Υψηλό σκορ στην Ισπανία

Ολοκληρώνουμε με μπάσκετ και την αναμέτρηση Φουενλαμπράδα – Μούρθια. Τα τελευταία παιχνίδια της Φουενλαμπράδα είχε τεράστια σκορ, όταν παρουσιάστηκε βελτιωμένη ηττήθηκε από την Ανδόρρα με 89-88 και νίκησε τις Βαλένθια και Μπρέογκαν με 94-89 και 92-96 αντίστοιχα ενώ πριν, που είχε υποστεί συντριβές, ηττήθηκε με 74-106 από την Μπανταλόνα και με 106-76 από την Μπαρτσελόνα. Η Μούρθια άλλαξε επιτέλους «πρόσωπο» υπό τις οδηγίες του Σίτο Αλόνσο, αφηνίασε με τις Σαραγόσα και Εστουντιάντες νικώντας 116-94 και 86-110. Είναι προφανές ότι το ζεύγος είναι ικανό για πολύ μεγάλο σκορ επομένως η σοφή επιλογή είναι το Over 164.5 σε απόδοση 1.91

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos