Στοίχημα: Το άγχος κρατά χαμηλά το σκορ στη Σεβίλλη

29 Απριλίου 2019 12:32

Οι μέρες είναι γιορτινές και χαλαρές, ωστόσο στον κόσμο του στοιχήματος δεν υπάρχει διάλειμμα!


Εμείς στο Betarades.gr συνεχίζουμε να «σαρώνουμε» το πρόγραμμα απ' το ευρωπαϊκό –και όχι μόνο- ποδόσφαιρο, έτσι ώστε να σας παρουσιάσουμε τα πιο μελετημένα και επιτυχημένα προγνωστικά. Απόψε η προσοχή μας θα επικεντρωθεί σε δύο παιχνίδια από Ισπανία και Ιταλία, όπου δε θα μπλέξουμε με σημεία, αλλά θα κάνουμε παιχνίδι με τα γκολ. Πριν περάσουμε όμως στην ανάλυση των αγώνων, μην ξεχνάτε, ότι στο Betarades.gr, μπορείτε να βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως είναι η Interwetten.

Τρομερή πίεση στην Μπέτις

Ξεκινάμε την ανάλυσή μας με την αναμέτρηση Μπέτις – Εσπανιόλ, με την οποία ολοκληρώνεται η 35η αγωνιστική της Α' Ισπανίας. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τέσσερις ήττες στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές και έχουν μείνει πίσω στη μάχη της Ευρώπης, σήμερα οφείλουν να ξεπεράσουν την κρίση και την πίεση και να κερδίσουν. Την Τετάρτη ηττήθηκαν εκτός έδρας 4-0 κόντρα στη Λεβάντε, σ' ένα ματς όπου για ακόμη μια φορά δεν είχαν τα απαραίτητα επίπεδα συγκέντρωσης και συνοχής στο αμυντικό κομμάτι. Ο κόουτς Σετιέν στηρίζεται απ' τη διοίκηση, όλα δείχνουν ότι θα τελειώσει τη χρονιά, όμως αν η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, τότε οι πιθανότητες παραμονής του είναι ελάχιστες. Ήδη, ο κόσμος είναι σε μεγάλο ποσοστό «απέναντι του».

Απ' την άλλη, η Εσπανιόλ πορεύεται αήττητη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (2-3-0), θέλει κι αυτή να διεκδικήσει την έβδομη θέση, έχει τις ίδιες πιθανότητες. Την Τετάρτη έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τη Θέλτα, σ' ένα ματς όπου ήταν ανώτερη και δικαιούταν κάτι περισσότερο, όμως δεν ήταν αποτελεσματική. Είναι κι αυτή στο -7 απ' την έβδομη θέση (ισόβαθμη με την Μπέτις), μόνο αν κερδίσει σήμερα θα έχει ελπίδες για την προλάβει. Είναι ανάξια εμπιστοσύνης μακριά απ' τη Βαρκελώνη, έχει ρεκόρ 1-5-6 στις τελευταίες 12 εξόδους, δέχτηκε γκολ στις 11! Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες έρχονται από 11/16 μεταξύ τους Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας.

Η Μπέτις είναι σε κρίση, ο κόσμος γκρινιάζει, ο Σετιέν είναι υπό αμφισβήτηση και όλα αυτά συνθέτουν ένα πιεστικό σκηνικό. Το ματς είναι κρίσιμο για αμφότερες τις ομάδες, οι οποίες πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι παίζουν τρίτο ματς σε διάστημα μιας εβδομάδας και δεν έχουν ιδιαίτερο βάθος στους πάγκους. Δεν μπλέκουμε με σημείο, η παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια δείχνει χαμηλά σκορ. Επιλέγουμε Under 2.5 σε απόδοση 2.00.

Σκοράρει η Ουντινέζε

Κλείνουμε τις προτάσεις μας με το Αταλάντα – Ουντινέζε, παιχνίδι για την 34η αγωνιστική της Α' Ιταλίας. Το ματς έχει φαβορί και είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έρχονται απ' εντός έδρας 2-1 επί της Φιορεντίνα για τα ημιτελικά Κυπέλλου, εξασφάλισαν την παρουσία τους στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Λάτσιο. Πορεύονται αήττητοι στα τελευταία 10 ματς σ' όλες τις διοργανώσεις (6-4-0), τα οκτώ εξ αυτών συνοδεύτηκαν από G/G, τα εφτά είχαν και Over 2.5! Σήμερα υποδέχονται την Ουντινέζε, η οποία δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, θέλει οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα, πήρε μόλις μια νίκη στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές (1-2-2). Μπορεί να σκοράρει η ομάδα απ' το Ούντινε, η οποία το κάνει σχεδόν πάντα κόντρα στην Αταλάντα ανεξαρτήτως έδρας. Επιλέγουμε G/G σε απόδοση 2.00.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Παράλληλα, στο κανάλι μας στο youtube έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις εκπομπές για τα σημαντικότερα παιχνίδια της Σούπερλιγκ, αλλά και τις αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos