Στοίχημα: Οι απουσίες δείχνουν G/G στο Μπορντό

04 Μαϊος 2019 13:11

Οδεύουν προς την ολοκλήρωση τους τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πολλά απ' τα παιχνίδια πλέον είναι αδιάφορα. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν προκύπτουν ευκαιρίες, τις οποίες στο Betarades.gr φυσικά θέλουμε να εκμεταλλευτούμε!


Σήμερα θα μας απασχολήσουν δύο αναμετρήσεις από Γαλλία και Ισπανία, το Μπορντό – Ανζέ απ' την πρώτη και το Θέλτα – Μπαρτσελόνα απ' τη δεύτερη. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε, ότι στο site μας, μπορείτε να βρείτε έναν αναλυτικό οδηγό για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Bet365. Περνάμε στα προγνωστικά μας!

Τρανταχτές απουσίες σε αμφότερες τις πλευρές

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας απ' την αναμέτρηση Μπορντό – Ανζέ για την 35η αγωνιστική της Ligue 1. Οι γηπεδούχοι έρχονται από τρεις σερί ήττες, τελευταία εκ των οποίων το εντός έδρας 2-3 κόντρα στη Λυών. Είχαν προηγηθεί εκείνες από Νιμ (2-1 εκτός) και Σεντ Ετιέν (3-0 εκτός), σε παιχνίδια όπου η εικόνα τους πάντως δεν ήταν τόσο κακή. Σήμερα καλούνται να αντιμετωπίσουν την αξιόλογη Ανζέ με τρανταχτές απουσίες στο αμυντικό κομμάτι, αφού θα λείψει για πρώτη φορά φέτος ο βασικότατος στόπερ Κουντέ, ενώ τιμωρημένος είναι και ο παρτερνέρ του στο κέντρο της άμυνας, Γιοβάνοβιτς. Αυτό σημαίνει ότι ο κόουτς, Πάουλο Σόουζα, θα υποχρεωθεί να προχωρήσει σε αλχημείες για να καλύψει τις θέσεις τους.

Την ίδια ώρα, για την Ανζέ θα απουσιάσει ο βασικός γκολκίπερ Μπουτέλ και οι βασικοί αμυντικοί Τομάς και Μπαμπά. Πρόκειται για αδιάφορο παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης, αμφότερες οι ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή, δε θεωρούμε ότι θα υπάρξει σκοπιμότητα. Απ' την άλλη, οι σοβαρές απουσίες και των δύο στο αμυντικό κομμάτι μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι επιθέσεις θα έχουν τον πρώτο λόγο. Επιλέγουμε G/G σε απόδοση 1.96.

Η ευκαιρία της Θέλτα

Πάμε στην Ισπανία και το Θέλτα – Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την εξασφάλιση της παραμονής, είναι σε καλή κατάσταση, έρχονται από δύο σερί πολύτιμες εκτός έδρας ισοπαλίες με Εσπανιόλ (1-1) και Λεγανές (0-0). Η ήττα απ' την Ατλέτικο Μαδρίτης (2-0 εκτός έδρας) ήταν η μοναδική των τελευταίων εφτά αγωνιστικών (3-3-1) για την ομάδα της Γαλικίας, που βρίσκεται στο +2 απ' την τελευταία τριάδα της κατάταξης και σήμερα ξέρει ότι έχει ευκαιρία να κάνει αποφασιστικό βήμα προς τη σωτηρία.

Αυτό διότι η Μπαρτσελόνα μπορεί να είναι ποιοτική και πρωταθλήτρια, ωστόσο σήμερα θα παραταχθεί με μείξη από παγκίτες και πιτσιρικάδες. Ενόψει της ρεβάνς των ημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Λίβερπουλ την ερχόμενη Τρίτη, ο Βαλβέρδε άφησε εκτός αποστολής τους Μέσι, Πικέ, Σουάρες, Τερ Στέγκεν, Σέρχι Ρομπέρτο και Ζόρντι Αλμπα, ενώ τιμωρημένοι είναι οι Ράκιτιτς και Μπουσκέτς! Κάπως έτσι, η αξιόλογη εντός έδρας Θέλτα (κέρδισε τα τρία τελευταία ματς στο «Μπαλαΐδος») έχει τη δυνατότητα να πάρει μια κομβική νίκη. Επιλέγουμε άσσο σε απόδοση 2.00.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos