Στοίχημα: Λονδρέζικος εμφύλιος στο Μπακού! (vid)

29 Μαϊος 2019 15:09

Ελάχιστες επιλογές περιλαμβάνει το σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.


Από αυτές ξεχωρίζει ο σπουδαίος τελικός του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στις Τσέλσι και Άρσεναλ, ενώ στην τελική ευθεία μπαίνει η φάση των ομίλων στο Παγκόσμιο Κύπελλο U20. Έτσι, το κουπόνι στοιχήματος έχει και σήμερα μεγάλο ενδιαφέρον. Πάμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Το "know-how" ο Έμερι

Οι ποδοσφαιρόφιλοι ανά τον κόσμο περιμένουν με τεράστιο ενδιαφέρον τον αποψινό τελικό του Γιουρόπα Λιγκ ανάμεσα στις συμπολίτισσες Τσέλσι και Άρσεναλ. Το συγκρότημα του Μαουρίτσιο Σάρι έφτυσε αίμα για να προσπεράσει το εμπόδιο της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στα ημιτελικά της διοργάνωσης, κάτι που κατάφερε στη διαδικασία των πέναλτι. Παράλληλα, η Άρσεναλ έκαμψε την αντίσταση της Βαλένθια πανηγυρίζοντας δύο νίκες (3-1 εντός και 4-2 εκτός έδρας). Πέρα από την κατάκτηση του πρώτου Γιουρόπα Λιγκ στην ιστορία τους, οι "κανονιέρηδες" κυνηγούν και το εισιτήριο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν μέσω αυτού.

Αν υπάρχει ένα καλός οιωνός για αυτούς, σίγουρα είναι η παρουσία του Ουνάι Έμερι στην τεχνική ηγεσία τους. Ο Ισπανός προπονητής κατέκτησε τρία Γιουρόπα Λιγκ σε ισάριθμες συμμετοχές του στον τελικό αυτού με τη Σεβίλλη (2014, 2015, 2016). "Έχουμε δώσει μεγάλη μάχη για να φτάσουμε μέχρι εδώ και δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα παίξουμε και για τους οπαδούς μας, ανεξαρτήτως αν είναι εδώ ή όχι", υπογράμμισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. Θεωρούμε πως τόσο αυτός, όσο η δίψα των ποδοσφαιριστών του θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στον τελικό, για αυτό και θα επιλέξουμε την κατάκτηση Άρσεναλ σε απόδοση 2.10.

Βολεύεται με ισοπαλία η Ιαπωνία

Ολοκληρώνεται σήμερα ο 2ος όμιλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 2019 που διεξάγεται στα γήπεδα της Πολωνίας. Η Ιταλία υποδέχεται την Ιαπωνία, έχοντας πανηγυρίσει ήδη την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης. Την Κυριακή επικράτησε με 1-0 του Ισημερινού, χάρη στο γκολ του Πιναμόντι στο 15'. «Ήρθε η ώρα για τους ποδοσφαιριστές μου να δείξουν πως έχουν σωστή αγωνιστική νοοτροπία και κίνητρο. Θα ριχτούμε στη μάχη με την Ιαπωνία έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη», είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της «σκουάντρα ατζούρα», Πάολο Νικολάτο.

Στην αντίπερα όχθη, η Ιαπωνία χρειάζεται τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας στη σημερινή αναμέτρηση για να εξασφαλίσει το εισιτήριο στον επόμενο γύρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20 2019. Την Κυριακή κατάφερε να κάμψει εύκολα την αντίσταση του Μεξικού, επικρατώντας με 3-0. Με δεδομένο πως η "σκουάντρα ατζούρα" δεν έχει λόγο να "σκυλιάσει", θα επιλέξουμε την αρκετά πιθανή ισοπαλία σε απόδοση 2.35.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos