Στοίχημα: Επιστρέφει στις νίκες η Εθνική (video)

11 Ιουνίου 2019 13:58

Σε πρώτο πλάνο βρίσκονται οι αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Euro 2020 στο σημερινό ποδοσφαιρικό κουπόνι, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.


Η Εθνική μας ομάδα υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Αρμενία έχοντας ως στόχο την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα, την ώρα που η Βοσνία δοκιμάζεται στο "Allianz Stadium" με την Ιταλία. Πάμε να δούμε τι έχουμε από το σημερινό πρόγραμμα.

"Ξεχάστε την Ιταλία..."

Θα ξεκινήσουμε με τον αγώνα Ελλάδα - Αρμενία, στον οποίο η Εθνική μας προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί από τους bookmakers, όπως για παράδειγμα η Sportingbet. Ένα κάκιστο αγωνιστικό πρόσωπο παρουσίασε η Εθνική μας ομάδα το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα με 3-0 από την τέσσερις φορές πρωταθλήτρια κόσμου Ιταλία. Έντονο προβληματισμό προκάλεσαν οι επιλογές του ομοσπονδιακού τεχνικού μας, Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο μία αργή ομάδα που δεν είχε καμία τύχη απέναντι στους ποιοτικούς και γρήγορους ποδοσφαιριστές της "σκουάντρα ατζούρα". "Ξεχάστε την Ιταλία, πάμε για τη δεύτερη θέση", είπε μεταξύ άλλων ο 66χρονος προπονητής στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Σύμφωνα με μερίδα ρεπορτάζ απόψε παίζει το "κεφάλι" του κόντρα στην Αρμενία, η οποία προέρχεται από νίκη επί του Λίχτενσταϊν (3-0 εντός έδρας). Αυτή ήταν η πρώτη που πανηγύρισε μετά τις ήττες κόντρα στις Βοσνία (2-1 εκτός έδρας) και Φινλανδία (2-0 εντός έδρας). Η "γαλανόλευκη" παραμένει αήττητη στις τέσσερις αναμετρήσεις που έδωσε στο παρελθόν με την Αρμενία (2-2-0/ 4-0 τα γκολ). Από την πλευρά μας θα επιλέξουμε το combo 1 & under 3,5 σε απόδοση 1.90.

Δείτε παρακάτω το βίντεο του Betarades.gr για το Ελλάδα - Αρμενία

https://www.youtube.com/watch?v=2fK2Fx2tqME

Για το 4Χ4 η Ιταλία

Η Ιταλία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, προερχόμενη από τρεις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές στο 10ο όμιλο των προκριματικών του Euro 2020. Το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Ρομπέρτο Μαντσίνι επικράτησε των Φινλανδία (2-0 εντός έδρας), Λιχτενστάιν (6-0 εντός έδρας) και Ελλάδας (3-0 εκτός έδρας). Κόντρα στην τελευταία το Σάββατο τα γκολ σημείωσαν οι Μπαρέλα (23'), Ινσίνιε (30') και Μπονούτσι (33'). Η "σκουάντρα ατζούρα" δείχνει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, έχει ως πρώτο μέλημα την επίθεση, ενώ παράλληλα καταφέρνει να διατηρεί το μηδέν στην εστία της με ευκολία.

Απόψε θα έχει δύσκολο έργο στο "Allianz Stadium" της Γιουβέντους κόντρα στην ποιοτική Βοσνία, η οποία μετά από τρεις αγωνιστικές συγκέντρωσε τέσσερις βαθμούς. Το Σάββατο γνώρισε ήττα-σοκ στη Φινλανδία (2-0) από την ομώνυμη ομάδα. Στις τέσσερις τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Ρόμπερτ Προσινέτσκι αγνοεί τη νίκη (0-2-2). Θα επιλέξουμε το combo 1 & NG σε απόδοση 1.80.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos