Στοίχημα: Μονόδρομος η νίκη για Αργεντινή

19 Ιουνίου 2019 15:27

Στο στοιχηματικό προσκήνιο βρίσκεται και σήμερα το Κόπα Αμέρικα, με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς. Μονόδρομος αποτελεί για την Αργεντινή η νίκη στην αναμέτρηση με την Παραγουάη, νωρίτερα περιμένουμε μία ανοιχτή μάχη στο Κολομβία - Κατάρ. Στο Betarades.gr μπορείτε να βλέπετε όλα τα αποτελέσματα πάμε στοίχημα που σας ενδιαφέρουν στο livescore της ιστοσελίδας.

Αφήνει πίσω της την Κολομβία

Απογοητευτική εμφανίστηκε η Αργεντινή στην πρεμιέρα του 2ου ομίλου του Κόπα Αμέρικα την Κυριακή. Το ομοσπονδιακό συγκρότημα του Σκαλόνι δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Κολομβίας, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0.


Τα γκολ σημείωσαν στο δεύτερο ημίχρονο οι Μαρτίνεζ (71') και Ζαπάτα (86'). Όπως αναμενόταν τα ΜΜΕ της χώρας άσκησαν δριμύτατη κριτική στην "αλμπισελέστε", με τον σούπερ σταρ αυτής, Λιονέλ Μέσι, να αναφέρει: "Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε. Κάθε ήττα είναι σκληρή για μας, συνηθίζουμε να το παίρνουμε αρνητικά".

Από την άλλη πλευρά, η Παραγουάη αναδείχθηκε ισόπαλη (2-2) με το Κατάρ σε μία άκρως χορταστική αναμέτρηση. Οι Καρντόζο (4' πεν.) και Γκονζάλεζ (56') έκαναν το 2-0 για την Κολομβία, προτού η αντίπαλός της απαντήσει ισάριθμες φορές με τους Αλμόεζ Αλί (68') και Ρόχας (77' αυτ.). «Είναι ένα απογοητευτικό αποτέλεσμα για όλους μας. Μάλλον έπρεπε να έχουμε «ζυγίσει» πιο καλά τον αντίπαλο, αλλά και τις δικές μας δυνατότητες", υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Παραγουάης, Μανουέλ Εντουάρντο Μπερίσο. Στις τέσσερις αναμετρήσεις που έδωσε η Αργεντινή κόντρα στην Παραγουάη παραμένει αήττητη (2-2-0). Εμείς θα επιλέξουμε το Αργεντινή -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.75.

Ανοιχτή μάχη στο Σάο Πάολο

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το Κόπα Αμέρικα 2019 η Κολομβία, επικρατώντας με 2-0 της Αργεντινής την Κυριακή. «Κάναμε το δικό μας παιχνίδι, προσπαθήσαμε να κλείσουμε καλά τους χώρους και δεν επιτρέψαμε στην Αργεντινή να μας απειλήσει σοβαρά. Η πρώτη θέση στον όμιλο πλέον είναι στα δικά μας χέρια, οφείλουμε να κάνουμε το 2Χ2 στα δύο ματς που απομένουν και γι' αυτό θα παλέψουμε", είπε με δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κολομβίας, Κάρλος Κεϊρόζ.

Σήμερα αντιμετωπίζει για πρώτη φορά στην ιστορία της το Κατάρ, το οποίο προέρχεται από το ισόπαλο αποτέλεσμα κόντρα στην Παραγουάη (2-2). «Οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν καρδιά και σωστή νοοτροπία, καταφέραμε να επιστρέψουμε στο παιχνίδι και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό", ανέφερε ο ομοσπονδιακός τεχνικούς αυτού, ενώ αναφέρθηκε στην Κολομβία λέγοντας: "Έδειξε τις πραγματικές της δυνατότητες κόντρα στην Αργεντινή, είναι μια ομάδα με πολλά πλεονεκτήματα, αλλά έχει και κάποια μειονεκτήματα". Η λογική λέει πως θα δούμε αρκετά γκολ στη μεταξύ τους αναμέτρηση, πάμε με το over 2,5 σε απόδοση 1.85.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos