Εμπιστοσύνη σε Άαρχους και Σπορτ Ρεσίφε

15 Ιουλίου 2019 11:57

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το σημερινό κουπόνι πάμε στοίχημα, τη στιγμή φυσικά που ακολουθούν τρεις ημέρες γεμάτες με παιχνίδια από Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ.


Δύο οι επιλογές μας για σήμερα, θα ασχοληθούμε με Δανία και Βραζιλία, προτάσεις που θα αναλύσουμε παρακάτω. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όπως η bet365. Ας δούμε τώρα τα προγνωστικά μας!

 

Ξεκίνημα με το δεξί για Άαρχους

Με την αναμέτρηση Χόμπρο – Άαρχους ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Δανίας, σε ένα παιχνίδι όπου θα κρατήσουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.05. Μεγάλες οι διαφορές των δύο ομάδων, πέρσι κυνήγησε μέχρι το τέλος την έξοδο στην Ευρώπη η Άαρχους, έφτασε μέχρι τα ημιτελικά των πλέι οφ, δεν κατάφερε ωστόσο να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ράντερς. Προχώρησε σε σημαντικές προσθήκες, πούλησε έναντι 2 εκατ. ευρώ τον διεθνή μέσο Στάγκε στην Κοπεγχάγη, έφυγε επίσης για ομάδα της Κίνας ο μέσος Γκουίρα.

Από την άλλη η Χόμπρο πάλεψε πέρσι μέχρι το τέλος για την παραμονή της, κάτι που θα κάνει όπως όλα δείχνουν και φέτος. Σώθηκε μάλιστα πέρσι μέσω των πλέι άουτ, αφού κατέλαβε την προτελευταία θέση στο πρωτάθλημα. Δεν ενισχύθηκε μεταγραφικά, αποχώρησε αντίθετα ο βασικός μέσος Μιστράτι. Αποδυναμώθηκε σχετικά η Χόμπρο, υποδέχεται την ανώτερη Άαρχους, που έχει φέτος πρωταρχικό της στόχο την εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Περιμένουμε πως οι φιλοξενούμενοι θα καταφέρουν να ξεκινήσουν δυνατά τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, «διπλό» σε απόδοση 2.05.

Ανώτερη η Σπορτ Ρεσίφε

Στην έδρα της Κουιάμπα δοκιμάζεται η Σπορτ Ρεσίφε, σε ένα παιχνίδι που θα κρατήσουμε το «διπλό» σε απόδοση 2.40. Δεν πείθει στο ξεκίνημα με την εικόνα της η Κουιάμπα, που βρίσκεται μόλις στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Έρχεται από τη νίκη επί της Βιτόρια, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες έπειτα από τέσσερις διαδοχικές ήττες, ενώ συνολικά αυτή ήταν η τρίτη νίκη στις εννέα πρώτες αγωνιστικές. Από την πλευρά της η Σπορτ Ρεσίφε έχει παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο, παραμένοντας αήττητη στις 8/9 πρώτες αγωνιστικές. Αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σάο Μπέντο στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, βάζοντας έτσι τέλος στο νικηφόρο σερί που έτρεχε κόντρα σε Βιτόρια (3-1) και Κλαμπ ντε Ρεγκάτας (1-0). Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, περιμένουμε πως θα φτάσουν σήμερα στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos