Στοίχημα: Επιλογές από Γαλλία και Ρουμανία!

23 Σεπτεμβρίου 2019 11:05

Το κουπόνι πάμε στοίχημα της Δευτέρας (23/09) έχει αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια!


Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με αξιόλογες προτάσεις στοιχήματος. Η προσοχή μας, επικεντρώνεται σε δύο πρωταθλήματα. Τη Β' Γαλλίας και την πρώτη κατηγορία της Ρουμανίας. Από δύο ματς λοιπόν, προκύπτουν δυνατές επιλογές για το στοίχημα. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Bet365. Πάμε τώρα στα προγνωστικά μας!

Πατάει κορυφή η Λοριάν

Ξεκινάμε τις αναλύσεις μας από το Λοριάν - Ροντέ, για τη Ligue 2. Είναι η όγδοη αγωνιστική του πρωταθλήματος, που ολοκληρώνεται σήμερα. Το βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι μεγάλο, για αμφότερες τις ομάδες. Και ειδικά για τους γηπεδούχους, που ξέρουν ότι με νίκη ανεβαίνουν στην πρώτη θέση. Είναι άλλωστε και το φαβορί της σημερινής αναμέτρησης.

Η Λοριάν λοιπόν, είναι ισόβαθμη με Χάβρη και Τρουά, στους 16 πόντους. Έχει όμως αγώνα λιγότερο. Είναι σε καλή κατάσταση, μετά και τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής. Συγκεκριμένα, επικράτησε με 0-2 της Κλερμόν. Η εντός έδρας ήττα από την Γκινγκάμπ είναι το μόνο μελανό σημείο στην πορεία της τον τελευταίο καιρό στο πρωτάθλημα. Στα θετικά, ότι σήμερα θα έχει επιστροφές κάποιων σημαντικών ποδοσφαιριστών. Οι γηπεδούχοι είναι ανώτεροι από τη Ροντέ, και αν πιάσουν την απόδοση που μπορούν θα πάρουν τη νίκη. Το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται κυρίως από αυτούς.

Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν τέλος σε ένα σερί τριών αγωνιστικών χωρίς νίκη. Υποδέχτηκαν τη Λε Μαν και την κέρδισαν εύκολα με 4-1. Γενικά, πραγματοποιούν καλές εμφανίσεις φέτος και έχουν μαζέψει 12 βαθμούς. Βέβαια, η τύχη είναι σύμμαχος της Ροντέ μέχρι τώρα. Η ομάδα έχει ως στόχο την άνετη παραμονή της στην κατηγορία. Να σημειωθεί, ότι μακριά από το «σπίτι» της χάνει δυναμική. Ακόμα δεν έχει πανηγυρίσει εκτός έδρας, με δύο ισοπαλίες και μία ήττα σε τρία ματς. Απόψε ειδικά, θα αγωνιστεί σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, απέναντι σε μια ιδιαίτερα ικανή ομάδα.

Οι συνθήκες αλλά και η ποιότητα των δύο αντιπάλων συνηγορούν πως η Λοριάν έχει το πάνω χέρι. Οι γηπεδούχοι είναι καλύτεροι και ξέρουν ότι με νίκη μένουν μόνοι πρώτοι. Θα τους εμπιστευτούμε και θα πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.93.

Με τα γκολ στη Ρουμανία

Από τη Β' Γαλλίας μεταφερόμαστε στην Α' Ρουμανίας. Το ματς που ρίχνει την αυλαία της 10ης αγωνιστικής είναι το Βιτορούλ - Ιάσι. Οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα για τη νίκη, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις των bookmakers. Ωστόσο, σε αυτό το ματς δεν θα ασχοληθούμε με τελικό αποτέλεσμα, αλλά με τα γκολ.

Η Βιτορούλ φιγουράρει στην τρίτη θέση της κατάταξης. Παρόλα αυτά, με νίκη απόψε πιάνει την Κλουζ στην κορυφή. Πρόκειται για μια καλή ομάδα που χάνει δύσκολα. Μετά την ήττα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Για την ακρίβεια, διέσυρε με 4-1 την Γκαζ Μετάν. Οι γηπεδούχοι ποντάρουν πολλά στην επίθεσή τους. Αμυντικά δεν τα πάνε πολύ καλά, αφού δέχονται γκολ σχεδόν σε όλους τους αγώνες. Ενδεικτικά, το Goal/Goal επιβεβαιώθηκε στα έξι από τα επτά τελευταία ματς της Βιτορούλ στο πρωτάθλημα. Σήμερα, το ματς δεν είναι εύκολο. Η Βιτορούλ αναμένεται να στηριχθεί ξανά στις επιθετικές της αρετές.

Στον αντίποδα, η Ιάσι αγνοεί τη χαρά της νίκης εδώ και τρεις αγωνιστικές. Στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην έδρα της Χέρμανσταντ (0-0). Αποτελεί ένα σκληροτράχηλο σύνολο, που στέκεται καλά όσον αφορά τη δημιουργία. Βέβαια, και αυτή έχει σημαντικά αμυντικά κενά. Μάλιστα, στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Ιάσι για το πρωτάθλημα, είχαμε αμφίσκορο. Η επιθετική τακτική της θα εμφανιστεί λογικά και απόψε. Μπορεί να βάλει δύσκολα στη Βιτορούλ και θα το επιδιώξει.

Σε γενικές γραμμές, περιμένουμε ένα ωραίο ματς. Δύο ομάδες με ταλέντο στην επίθεση θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη. Η Βιτορούλ θεωρείται πολύ δύσκολο να μη σκοράρει. Και η Ιάσι όμως, έχει τον τρόπο να βρει δίχτυα και να προβληματίσει τους γηπεδούχους. Για το λόγο αυτό, θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos