Στοίχημα Μπάσκετ: Ξεσπούν Φενέρ και Μακάμπι!

17 Οκτωβρίου 2019 13:58

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (17/10) περιλαμβάνει λίγες αλλά ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.


Σήμερα ξεκινά η 3η αγωνιστική στη Euroleague, ενώ στη Χιλή κλείνει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να βρείτε τα πάντα για το πάμε στοίχημα μπάσκετ. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

 

Ξεσπά η Φενέρ

Στις 20:45, στην Κωνσταντινούπολη, η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται την Μπασκόνια για την 3η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκίνησε με δύο ήττες τη φετινή διοργάνωση. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ με 81-77 και την προηγούμενη βδομάδα ηττήθηκε στο Βελιγράδι από τον Ερυθρό Αστέρα με 68-56, πραγματοποιώντας πολύ κακή επιθετική εμφάνιση. Αντιθέτως στο τούρκικο πρωτάθλημα μετρά 2/2 νίκες.

Η Μπασκόνια στην πρεμιέρα της Euroleague επικράτησε στο Κάουνας της Ζαλγκίρις με 58-70, αλλά στη συνέχεια δέχθηκε τρεις σερί ήττες. Δύο για την ACB από Μάλαγα και Μπιλμπάο στο όριο και ενδιάμεσα στην έδρα της Κίμκι με 79-76.

Επιτακτική η ανάγκη νίκης για τη Φενέρ απόψε, οφείλει να επικρατήσει για να μη χάσει την επαφή της με τις κορυφαίες θέσεις. Εχει την εμπειρία και το υλικό για να πετύχει μία ευρεία νίκη, που θα την ανεβάσει και ψυχολογικά. Επιλογή μας το εναλλακτικό χάντικαπ (-12.5) στον άσο της Φενέρ, σε απόδοση 2.75.

Με "όπλο" την έδρα της η Μακάμπι

Στις 21:05, στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα, με στόχο την πρώτη της νίκη στη φετινή Euroleague.

Η ομάδα του coach Σφαιρόπουλου ηττήθηκε στη Μόσχα από την Κίμκι με 89-83 για την πρεμιέρα και στη συνέχεια πάλεψε στη Μαδρίτη απέναντι στη Ρεάλ, δεχόμενη την ήττα με τρίποντο στην εκπνοή! Μαχητικό το σύνολο του Έλληνα προπονητή, ο οποίος κάλεσε το κοινό της ομάδας να γεμίσει το γήπεδο απόψε.

Ο Ερυθρός Αστέρας μετά την ήττα της πρεμιέρας στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 87-82, πέτυχε σπουδαία εντός έδρας νίκη με 68-56 επί της Φενέρμπαχτσε. Με πολύ δυνατή άμυνα κατάφερε να περιορίσει τους αστέρες της τούρκικης ομάδας και έδειξε όλοι οι φιλοξενούμενοι θα περάσουν δύσκολα φέτος στο Βελιγράδι.

Η Μακάμπι ήταν πολύ ανταγωνιστική στις δύο εκτός έδρας ήττες της και απόψε με το κοινό σύμμαχο αναμένεται να πετύχει την πρώτη της νίκη, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, που χάνει σημαντικό κομμάτι της δυναμικής του μακριά από την έδρα του. Επιλογή μας το εναλλακτικό χάντικαπ (-9.5) στον άσο, σε απόδοση 2.17.

Κάκιστη αμυντικά η Κούρικο Ουνίδο

Στις 00:30, στο Sausalito της Vina del Mar, η τοπική Έβερτον υποδέχεται την Κούρικο Ουνίδο, στον αγώνα που κλείνει το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής στη Χιλή.

Η Έβερτον βρίσκεται στη 12η θέση με συγκομιδή 26 πόντων (6-8-9) και στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη. Το Σάββατο ηττήθηκε εντός έδρας από την Κόλο Κόλο (1-2) για το θεσμό του Κυπέλλου, ενώ είχε προηγηθεί η εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με την Ντεπόρτες Ικίκε.

Σε κάκιστη αγωνιστική κατάσταση η Κούρικο Ουνίδο, μετρά 4 σερί και 5/6 ήττες από τα τέλη Αυγούστου! Έχει κατρακυλήσει στην 13η θέση, ισόβαθμη με την αποψινή της αντίπαλο. Στον πιο πρόσφατο αγώνα της ηττήθηκε εκτός έδρας από την Παλεστίνο με 4-2, ενώ είχε προηγηθεί μία ακόμη βαριά ήττα, το 1-4 από την Ουνερσιδάδ Κατόλικα.

Τραγική η αμυντική συμπεριφορά των φιλοξενούμενων, έχουν δεχθεί τουλάχιστον από δύο γκολ στα 7 τελευταία παιχνίδια τους, ενώ στα 6 από αυτά επιβεβαιώθηκε το Goal/Goal. Αυτή θα είναι η επιλογή μας και από το αποψινό παιχνίδι, σε απόδοση 2.00.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos