Στοίχημα: Κοντράρει την Παρί η Κλαμπ Μπριζ!

22 Οκτωβρίου 2019 12:25

Τρίτη σήμερα (22/10), αλλά το κουπόνι πάμε στοίχημα φόρεσε τα... καλά του. Το Champions League επιστρέφει δυναμικά και το Betarades.gr έχει δυνατά προγνωστικά.


Από τη διοργάνωση των «αστεριών», ασχολούμαστε με το Κλαμπ Μπριζ - Παρί Σεν Ζερμέν. Από εκεί και πέρα, αγωνιστική έχουμε και στη League One της Αγγλίας. Και από αυτή τη διοργάνωση, προκύπτει επιλογή. Φυσικά, από τις προτάσεις μας δεν λείπει και το μπάσκετ. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε το livescore opap για να βλέπετε όλα τα αποτελέσματα αγώνων. Πάμε τώρα στις προβλέψεις μας!

Σκληρό «καρύδι» η Μπριζ

Ξεκινάμε τις αναλύσεις μας από το Champions League. Για την τρίτη αγωνιστική του πρώτου ομίλου, η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται στις 22:00 την Παρί Σεν Ζερμέν. Το παιχνίδι έχει φαβορί, και δεν είναι άλλο από τους φιλοξενούμενους. Ωστόσο, οι Βέλγοι δεν αποτελούν αμελητέα ποσότητα.

Άλλωστε, ποιός μπορεί να παραμελήσει το γεγονός ότι η Κλαμπ Μπριζ πήρε βαθμό στο «Μπερναμπέου» από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Για την ακρίβεια, η Ρεάλ θα λέγαμε ότι έκλεψε τον πόντο. Οι Βέλγοι ήταν εξαιρετικοί και προηγήθηκαν με 0-2, αλλά δεν άντεξαν μέχρι το τέλος. Παρόλα αυτά, εντοπίζονται στη δεύτερη θέση του ομίλου. Είναι αήττητοι, αφού στην πρεμιέρα έμειναν στο 0-0 με τη Γαλατασαράι. Οι γηπεδούχοι συνιστούν ένα καλοδουλεμένο και ποιοτικό σύνολο. Στο πρωτάθλημα είναι πρώτη και αήττητη, ενώ μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες. Γενικά, είναι σε καλό «φεγγάρι» και μπορεί να δυσκολέψει τους Παριζιάνους.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι και αυτή σε φόρμα, με τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Σε αυτές μάλιστα, έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ. Στον όμιλο του Champions League, φιγουράρει στην πρώτη θέση, με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς. Συνεπώς, δεν είναι ότι... «καίγεται» απόψε για τους τρεις βαθμούς. Έχει αποκτήσει εξάλλου σημαντικό προβάδισμα. Επιπλέον, σημαντικό είναι το «πλήγμα» με τον τραυματισμό του Νεϊμάρ. Εκεί που ο Βραζιλιάνος είχε βρει ρυθμό, μπήκε και πάλι στα pits. Αυτό, είναι πιθανό να αποσυντονίσει λίγο την ομάδα του Τούχελ.

Οι Βέλγοι στην έδρα τους γίνονται ακόμα πιο ισχυροί και θέλουν να φανούν συνεπείς σε άλλη μια πρόκληση, μετά τη Ρεάλ. Παίζουν εξαιρετικά τελευταία και έχουν τα φόντα να κοντράρουν την Παρί. Πάμε με το Μπριζ +1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Μπριζ χάσει με 1 γκολ διαφορά) σε απόδοση 1.90.

Ευκαιρία για τη Σάντερλαντ

Από τα σαλόνια του Champions League μεταφερόμαστε στην πρώτη κατηγορία της Αγγλίας. Σήμερα λοιπόν, η Σάντερλαντ φιλοξενεί την Τρανμίρ, στις 21:45. Λόγω και της έδρας, οι γηπεδούχοι έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη.

Να σημειωθεί, ότι η Σάντερλαντ δεν έχει χάσει κανένα ματς φέτος στο γήπεδό της. Είναι φανερό, ότι μπροστά στον κόσμο της αποκτά διαφορετική δυναμική και καλύπτει τις αδυναμίες της. Οι γηπεδούχοι θέλουν να βελτιωθούν άμεσα, μετά και την αλλαγή προπονητή. Δεν έχουν περιθώρια για άλλες απώλειες. Την περασμένη αγωνιστική, ήταν κακοί και ηττήθηκαν δίκαια με 1-0 από τη Γουίκομ. Στο πρωτάθλημα έχουν δύο συνεχόμενες ήττες. Είναι αντιληπτό, ότι ο «άσος» είναι μονόδρομος σήμερα για τη Σάντερλαντ.

Η Τρανμίρ από την άλλη, εντοπίζεται μόλις έναν πόντο πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει χάσει περισσότερα από τα μισά πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Συγκεκριμένα, 9 από τα 16! Το αδύναμο σημείο της είναι η άμυνα. Ενδεικτικά, σε αυτά τα 16 ματς δέχτηκε 33 γκολ. Με τέτοια απόδοση, στην έδρα της Σάντερλαντ, δύσκολα θα διεκδικήσει κάτι θετικό. Μπορεί να είναι αήττητη εδώ και δύο ματς, αλλά αυτό δεν πρέπει να ξεγελάει. Έχει σοβαρές αδυναμίες που απόψε δεν συγχωρούνται.

Σε αυτό το γήπεδο, η Σάντερλαντ οφείλει να κερδίσει την Τρανμίρ. Θεωρούμε ότι θα βρει τον εαυτό της και μπορεί να το πετύχει εύκολα. Έτσι, επιλέγουμε Σάντερλαντ -1 (Ασιατικό) (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Σάντερλαντ κερδίσει με 1 γκολ διαφορά) στο 1.85.

Παλεύει ο Προμηθέας

Στο μπάσκετ και δη στο Eurocup, ο Προμηθέας παίζει στην Πάτρα με την Μπολόνια. Είναι η τέταρτη αγωνιστική του πρώτου γκρουπ και έχει μεγάλη σημασία. Οι bookmakers δίνουν τον πρώτο λόγο στους Ιταλούς.

Αυτήν τη στιγμή, ο Προμηθέας βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, με ρεκόρ 2-1. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε μεγάλο «διπλό» επί της Ουλμ, με 67-70. Αυτό το αποτέλεσμα, ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τους Πατρινούς, μετά από δύο σερί ήττες. Επιπλέον, για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Γιατρά επικράτησε δύσκολα 81-80 του Κολοσσού Ρόδου. Το σημερινό είναι ένα ματς-πρόκληση για τους γηπεδούχους, απέναντι σε έναν ισχυρό και ακριβό αντίπαλο. Έχει δείξει όμως ο Προμηθέας ότι μπορεί να κοντράρει τέτοιες ομάδες.

Η Μπολόνια είναι η πρωτοπόρος του ομίλου. Είναι αήττητη μέχρι τώρα, με ρεκόρ 3-0. Έχει κάνε ένα ξέφρενο σερί νικών και συνεχίζει ασταμάτητη. Στο τελευταίο ματς που έδωσε, κέρδισε δύσκολα τη Βαρέζε με 87-80. Βέβαια, είναι δεδομένο ότι κάπου θα σταματήσει αυτό το τρελό σερί. Η Βίρτους διαθέτει εξαιρετικό σύνολο, αλλά δεν γίνεται να μη χάσει πουθενά. Σήμερα, δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα. Έτσι, δεν είναι σίγουρο ότι ακόμα κι αν κερδίσει, θα το πράξει εύκολα.

Ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος στις τάξεις του Προμηθέα για αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Οι Πατρινοί θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις. Πιστεύουμε θα σταθούν αντάξια απέναντι στην Μπολόνια. Ποντάρουμε στο Προμηθέας +5.5 σε απόδοση 1.83.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos