Στοίχημα: Με τα γκολ σε Λονδίνο και Μόσχα!

26 Νοεμβρίου 2019 14:18

Το Champions League επιστρέφει και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς!


Ο Ολυμπιακός παίζει τα ρέστα του για την πρόκριση στο Λονδίνο, απέναντι στην Τότεναμ του Μουρίνιο, Γιουβέντους και Ατλέτικο μάχονται για την πρωτιά του ομίλου, ενώ για τον ίδιο όμιλο Λοκομοτίβ και Λεβερκούζεν αναμετρώνται με διακύβευμα ουσιαστικά την 3η θέση. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις προσφορές των νόμιμων στοιχηματικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα, όπως οι Bet365 προσφορές. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Βρίσκει γκολ στο Λονδίνο ο Ολυμπιακός

Στις 22:00, στο νεότευκτο Tottenham Hotspur, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ανανεωμένη Τότεναμ.

Οι Λονδρέζοι με το Μουρίνιο στον πάγκο, το Σάββατο έβγαλαν το πρώτο τους "διπλό" στην Πρέμιερ μετά τον Ιανουάριο, με το 2-3 επί της Γουέστ Χαμ. Καταιγιστικοί για 60 λεπτά, προηγήθηκαν 0-3 με τέρματα των Σον, Μόουρα και Κέιν, έριξαν στροφές στο φινάλε και δέχθηκαν δύο γκολ, δίχως όμως να απειληθούν με ισοφάριση.

Η Τότεναμ έχει 7 πόντους στον όμιλο και χρειάζεται ουσιαστικά μία ισοπαλία απόψε για να εξασφαλίσει την πρόκριση, με δεδομένο πως ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα κερδίσει την Μπάγερν στο Βελιγράδι. Διέλυσε τους Σέρβους για την 3η και 4η αγωνιστική του θεσμού επικρατώντας 5-0 και 0-4!

Ο Ολυμπιακός "κόλλησε" στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο και απέκτησε συγκάτοικο στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ. Προηγήθηκε 0-1 του Πανιωνίου, ήταν ανώτερος, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να "καθαρίσει" τη νίκη και τιμωρήθηκε στο 88'. Πλέον είναι ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο υποδέχεται την Κυριακή στο "Καραϊσκάκης". Στις αναμετρήσεις του με την Μπάγερν ήταν ιδιαιτέρως ανταγωνιστικός εντός έδρας, αλλά διστακτικός στο Μόναχο, δέχθηκε δύο ήττες από τους Βαυαρούς και πλέον αναζητά την υπέρβαση στο Λονδίνο. Μόνο με νίκη απόψε διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στους "16" του Champions League.

Ο Ολυμπιακός θα αναγκαστεί να ρισκάρει κάποια στιγμή στο παιχνίδι, αν θέλει να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης και μπορεί να βρει ένα γκολ απέναντι στην ασταθή άμυνα των "σπιρουνιών". Θα είναι έκπληξη αν δεν σκοράρει η Τότεναμ εντός έδρας. Επιλογή μας το Goal/Goal σε απόδοση 1.95.

Εκμεταλλεύεται την έδρα της η Γιούβε

Στις 22:00, στο Allianz Stadium του Τορίνο, η Γιουβέντους υποδέχεται την Ατλέτικο Μαδρίτης για την 5η αγωνιστική του 4ου ομίλου.

Οι νερατζούρι έχουν 10 βαθμούς στον όμιλο και ουσιαστικά απόψε εξασφαλίζουν την πρώτη θέση του ομίλου ακόμη και με ισοπαλία. Το Σάββατο πέτυχαν σπουδαίο διπλό στην έδρα της Αταλάντα με 1-3, ανατρέποντας το σκορ με τρία τέρματα από το 74' και μετά. Πρωταγωνιστής της ανατροπής ο Ιγκουαίν με δύο γκολ. Διατηρήθηκε στην κορυφή της Serie A, στο +1 από την Ίντερ.

Η Ατλέτικο έχει 7 βαθμούς στον όμιλο και σήμερα παίζει μόνο για τη νίκη, αν θέλει να πάρει την πρώτη θέση. Είναι στο +4 από τις Λεβερκούζεν και Λοκομοτίβ που ακολουθούν. Το Σάββατο έμεινε στο 1-1 στην έδρα της Γρανάδα και έχασε έδαφος στη μάχη της Primera Division, όπου είναι στο -3 από τις Ρεάλ και Μπάρσα, με παιχνίδι περισσότερο. Προηγήθηκε με τον Λόντι στο 60', αλλά μόλις επτά λεπτά αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση από αδράνεια της άμυνας σε αντίπαλο κόρνερ.

Στον πρώτο αγώνα της Μαδρίτης, η Γιούβε προηγήθηκε 0-2, με Κουαδράδο και Ματουιντί, αλλά η Ατλέτικο ισοφάρισε με δύο φάσεις από στημένα και τον Ερέρα στο 90'!

Η Γιουβέντους είναι σε λίγο καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, παίζει εντός έδρας και θα βρει χώρους, αφού η Ατλέτικο δεν βολεύεται με την ισοπαλία. Επιλογή ο άσος, σε απόδοση 2.16.

Ανοιχτό παιχνίδι στη Μόσχα

Στις 19:55, στο RZD Arena της Μόσχας, η τοπική Λοκομοτίβ φιλοξενεί τη Λεβερκούζεν.

Οι δύο ομάδες έχουν από 3 βαθμούς στον 4ο όμιλο και βρίσκονται στο -4 από τη 2η Ατλέτικο. Στον πρώτο αγώνα η Λοκομοτίβ επικράτησε στη Γερμανία με 1-2, εκμεταλλευόμενη τα τραγικά λάθη των γηπεδούχων.

Αμφότερες οι ομάδες αναμένεται να παίξουν ανοιχτά σήμερα, καθώς μόνο με νίκη διατηρούν ελπίδες για πρόκριση. Οι Ρώσοι θέλουν τη νίκη για να παίξουν τα ρέστα τους στη Μαδρίτη την τελευταία αγωνιστική, σε περίπτωση που η Ατλέτικο δεν κερδίσει στο Τορίνο. Η Λεβερκούζεν επίσης παίζει μόνο για τη νίκη, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τους Ρώσους.

Επιλογή μας το Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos