Στοίχημα: Επιλογές από Ισπανία, Γερμανία και Euroleague

29 Νοεμβρίου 2019 12:21

Η ευρωπαϊκή εβδομάδα ολοκληρώθηκε και σήμερα Παρασκευή (29/11) επιστρέφουν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.


Επιπλεόν υπάρχει δράση και στη Euroleague και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς! Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η betrebels. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ανεβαίνει η Θέλτα

Στις 22:00, στο Βίγκο, η Θέλτα υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ, στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 15ης αγωνιστικής στην Primera Division.

Η Θέλτα επέστρεψε στις επιτυχίες την περασμένη Κυριακή με το εντυπωσιακό διπλό στην έδρα της Βιγιαρεάλ (1-3) και πήρε ... ανάσα. Προηγήθηκε με τον Σίστο στο 54ο λεπτό, ισοφαρίστηκε άμεσα σε 1-1, αλλά ο ηγέτης Άσπας σκόραρε δις στο φινάλε. Παραμένει εντός ζώνης υποβιβασμού, αλλά μείωσε στο -2 από τη 17η θέση. Είχαν προηγηθεί 5 σερί ήττες. Η αλλαγή προπονητή φαίνεται πως έδωσε πνοή στην ομάδα επιθετικά, αφού με τον Γκαρθία σκόραραν 4 φορές σε δύο παιχνίδια, ενώ είχαν προηγηθεί 12 αναμετρήσεις με μόλις 6 γκολ ενεργητικό!

Η Βαγιαδολίδ βρίσκεται στην 14η θέση με 17 πόντους και στο +5 από την αποψινή της αντίπαλο. Την Κυριακή ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σεβίλλη 0-1, δεχόμενη νωρίς στο παιχνίδι το γκολ από εκτέλεση πέναλτι. Ήταν μαχητική στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφερε να βρει την ισοφάριση. Αυτή ήταν η πρώτη της εντός έδρας ήττα στη σεζόν. Μακριά από το "Θορίγια" μετρά τρία παιχνίδια δίχως νίκη και δύο σερί ήττες με 8 γκολ παθητικό.

Αναζωογονημένη από την αλλαγή προπονητή η Θέλτα, οφείλει να πάρει τη νίκη απόψε για να βγει εκτός ζώνης υποβιβασμου. Η Βαγιαδολίδ προβληματίζει μακριά από την έδρα της τελευταία. Επιλογή ο άσος σε απόδοση 1.85.

 

Πολλά γκολ στο Γκελζενκίρχεν

Στις 21:30, στη Veltins Arena, η Σάλκε φιλοξενεί την Ουνιόν Βερολίνου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στη Bundesliga.

H Σάλκε είναι αήττητη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, προέρχεται από το διπλό στη Βρέμη (1-2) και αναρριχήθηκε στην 5η θέση με 22 πόντους, στο -3 από την κορυφή! Απέναντι στη Βέρντερ προηγήθηκε με τέρματα των Αρίτ και Ραμάν στο 43ο και 53ο λεπτό αντίστοιχα και διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμά της μέχρι το φινάλε. Στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα ήρθε ισόπαλη (3-3) με τη Φορτούνα.

Σε πολύ καλό φεγγάρι η Ουνιόν, προέρχεται από 4 σερί νίκες για όλες τις διοργανώσεις και έχει ανέβει στην 11η θέση με 16 πόντους. Το Σάββατο επικράτησε 2-0 εντός έδρας της πρωτοπόρου Γκλάντμπαχ, ενώ πριν τη διακοπή είχε βγάλει το πρώτο της διπλό με 2-3 στην έδρα της Μάιντζ.

Σε καλή αγωνιστική κατάσταση αμφότερες ομάδες, σκοράρουν με ευκολία, αναμένουμε ένα ανοιχτό παιχνίδι με πολλά γκολ και σήμερα. Επιλογή το Over 2.5, σε απόδοση 1.85.

Φορτσάρει η Ρεάλ!

Στις 19:00, στην Αγία Πετρούπολη, η Ζενίτ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 11η αγωνιστική της Euroleague.

Οι Ρώσοι είναι ουραγοί στη διοργάνωση με ρεκόρ 2-8 και όπως αναμενόταν έχουν μείνει πολύ μακριά από την 8αδα. Μετρά 5 σερί ήττες στο θεσμό και απόψε πιθανότατα θα αγωνιστεί δίχως τον καλύτερό της παίκτη (Πονίτκα).

Η Ρεάλ έχει πατήσει γκάζι και μετρά 8/9 νίκες για όλους τις διοργανώσεις. Στη Euroleague μετρά 5 σερί νίκες, την προηγούμενη εβδομάδα διέλυσε εντός έδρας τους έτερους Ρώσους (Κίμκι και ΤΣΣΚΑ). Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 7-3.

Η Ρεάλ είναι σε τρομερή φόρμα, είναι προφανώς πολύ ανώτερη ομάδα από τη Ζενίτ και απόψε αναμένεται να πάρει μία ακόμη πειστική νίκη. Επιλογή το διπλό με το χάντικαπ στους 8.5 πόντους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos