Στοίχημα: Λίγα γκολ στο "Βικελίδης", ευκαιρία για τη Φέγενορντ (video)

19 Δεκεμβρίου 2019 14:35

Μικρό το πρόγραμμα της Πέμπτης (19/12) με εμβόλιμη αγωνιστική δράση στη Σούπερ Λιγκ, Euroleague και Κύπελλα σε Ολλανδία, Βέλγιο και Πορτογαλία και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς!


Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η betrebels. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Κλειστό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη

Στις 17:15, στο "Κλεάνθης Βικελίδης", ο Άρης φιλοξενεί τον Βόλο ΝΠΣ, στο πλαίσιο της 15ης εμβολιμης αγωνιστικής στη Σούπερ Λιγκ.

Οι "κιτρινόμαυροι" προέρχονται από τέσσερις αγώνες δίχως νίκη και μόλις μία στους τελευταίους έξι. Συγκεκριμένα, από τις 24 Νοεμβρίου και μετά ήρθαν ισόπαλοι στην έδρα της ΑΕΚ (1-1), εντός με τη Λαμία (1-1) και στην έδρα του Ατρόμητου (2-2). Το Σάββατο, στο Ηράκλειο, ενώ προηγήθηκαν του ΟΦΗ δεν κατάφεραν να διαχειριστούν σωστά τις καταστάσεις και δέχθηκαν την ανατροπή στο β΄μέρος. Μοιραίος ο Ιντέγε με τις τεράστιες ευκαιρίες που απώλεσε, πριν και μετά το εύκολο γκολ που πέτυχε. Η ομάδα του Ένινγκ έπεσε στην 9η θέση με 18 πόντους και τέρματα 21-18, αλλά με νίκη σήμερα πιάνει τον Παναθηναϊκό στην 5η θέση. Τιμωρημένοι για το σημερινό αγώνα οι Σούντγκρεν και Ματίγια.

Ο Βόλος αντιθέτως νίκησε με ανατροπή στον αγώνα της Κυριακής απέναντι στον Πανιώνιο. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 27ο λεπτό και ήταν παθητικός για περίπου μία ώρα αγώνα, όμως στο φινάλε πάτησε γκάζι, ισοφάρισε με το Μουνίθ από τη βούλα του πέναλτι και πήρε το "τρίποντο" με τον Τσοκάνη στο 87', πέντε λεπτά μετά την αποβολή των κυανέρυθρων. Έτσι, με αυτή τη νίκη η ομάδα του Φεράντο απομακρύνθηκε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη, με 17 πόντους διατηρεί απόσταση 11 πόντων από τον Πανιώνιο. Φανερά πιο αδύναμος εκτός έδρας ο Βόλος, μετρά ρεκόρ 1-1-5, με μοναδική του επιτυχία μακριά από το Πανθεσσαλικό το διπλό της πρεμιέρας στη Νέα Σμύρνη. Τιμωρημένος ο σκόρερ της Κυριακάτικης νίκης Τσοκάνης.

Υπήρξε αναστάτωση στο στρατόπεδο του Άρη μετά την κακή αμυντική εμφάνιση στην Κρήτη και ο Γερμανός τεχνικός της ομάδας, λογικά θα παρατάξει ένα πιο συγκροτημένο σύνολο. Ο Βόλος δεν είναι το ίδιο καλός εκτός έδρας και λογικά θα αμυνθεί μαζικά. Δεν περιμένουμε σπουδαίο θέαμα, επομένως επιλογή μας είναι το Under 2.5, σε απόδοση 2.05.

Ανώτερη και με κίνητρο η Φέγενορντ

Στις 21:45, στο Λεουβάρντεν, η Καμπούρ υποδέχεται τη Φέγενορντ για τον 2ο νοκ άουτ γύρο του Κυπέλλου Ολλανδίας.

Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται στη β' κατηγορία της Ολλανδίας, όπου είναι πρωτοπόροι με 42 πόντους (13-3-3) μετά από 19 αγωνιστικές. Έχουν απόσταση ασφαλείας 6 πόντων εντός των θέσεων της απευθείας ανόδου. Την Παρασκευή η Καμπούρ ηττήθηκε για πρώτη φορά μετά τις 23 Αυγούστου, έτρεχε αήττητο σερί 16 αγώνων!

Η Φέγενορντ αποκλείστηκε στους ομίλους του Europa League, αφού την προηγούμενη Πέμπτη ηττήθηκε με 3-2 στο Οπόρτο. Την Κυριακή επέστρεψε στις επιτυχίες επικρατώντας της PSV εντός έδρας με 3-1 και ανέκτησε την αυτοπεποίθησή της για τη συνέχεια της σεζόν. Στο πρωτάθλημα έχει μείνει ήδη 13 πόντους πίσω από την κορυφή και το Κύπελλο αποτελεί πλέον μία ξεκάθαρη διέξοδο διάκρισης. Η Καμπούρ έχει περισσότερο το μυαλό της στην εξασφάλιση της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, οι φιλοξενούμενοι είναι καταφανώς ανώτερη ομάδα. Επιλογή μας το διπλό με ασιατικό χάντικαπ (-1), σε απόδοση 2.10. Σε περίπτωση νίκης της Φέγενορντ με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos