Στοίχημα: Ποντάρισμα σε Ίντερ και Έβερτον! (vid)

11 Ιανουαρίου 2020 15:11

Το Σάββατο (11/01) έφτασε και το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα είναι πλούσιο σε αγώνες! Το Betarades.gr έχει εντοπίσει ξανά κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος.


Οι αναμετρήσεις είναι πολλές και σημαντικές στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, και στην Ελλάδα. Με τη σειρά μας λοιπόν, εστιάζουμε σε Ιταλία, Αγγλία και Πορτογαλία. Τρεις προβλέψεις κρατάμε από το ποδοσφαιρικό κουπόνι, αλλά δεν μένουμε εκεί. Αντίθετα, σημείο βγάζει και το μπάσκετ, με το ντέρμπι Άρης - Ηρακλής. Πριν από αυτά όμως, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η Tipbet. Ας περάσουμε τώρα στις αναλύσεις μας!

Ασταμάτητη η Ίντερ

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας αρχίζουν από τη Serie A. Για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Ίντερ υποδέχεται στις 21:45 την Αταλάντα. Το ματς είναι πολύ κρίσιμο και οι γηπεδούχοι έχουν το προβάδισμα για τη νίκη.

Η Ίντερ προέρχεται από σπουδαία νίκη στην έδρα της Νάπολι. Οι «Νερατζούρι» έπιασαν υψηλά στάνταρ απόδοσης και εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα λάθη των «Παρτενοπέι». Έτσι, με δύο γκολ του Λουκάκου και ένα του Λαουτάρο Μαρτίνες, πήραν το «διπλό» με 1-3. Παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, ισόβαθμοι με τη Γιουβέντους στους 45 πόντους. Απόψε, η Ίντερ γνωρίζει ότι δεν έχει εύκολο έργο. Ωστόσο, η σοβαρότητα της ομάδας του Κόντε στη φετινή σεζόν την καθιστά άξια εμπιστοσύνης.

Η Αταλάντα παίζει θελκτικό ποδόσφαιρο και δίκαια βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης. Φυσικά, η «Θεά» στοχεύει ακόμα πιο ψηλά. Τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, οι φιλοξενούμενοι μετράνε ισάριθμες νίκες. Και μάλιστα με το ίδιο, ευρύ σκορ, το 5-0. Αρχικά, επικράτησαν της Μίλαν και στη συνέχεια της Πάρμα. Έτσι, πήραν ψυχολογία για την δύσκολη έξοδο στο Μιλάνο. Βέβαια, οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν καλή παράδοση σε αυτό το γήπεδο, ειδικά πρόσφατα. Στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις με την Ίντερ, έχουν τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία.

Οι γηπεδούχοι υπερέχουν σε ποιότητα και είναι πολύ σοβαροί φέτος. Το δίδυμο Λουκάκου - Μαρτίνες πετάει «φωτιές» και οδηγεί την ομάδα του Κόντε από νίκη σε νίκη. Θεωρούμε ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουν και την Αταλάντα. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.15.

Κερδίζει η Έβερτον

Η Πρέμιερ Λιγκ έχει φτάσει στην 22η αγωνιστική της. Σε αυτό το πλαίσιο, η Έβερτον φιλοξενεί σήμερα την Μπράιτον. Τα «Ζαχαρωτά» αναζητούν πάση θυσία τη νίκη, καθώς θέλουν να φτιάξουν την ψυχολογία τους και να αρχίσουν να κοιτάνε προς τα πάνω.

Τεταμένο είναι το κλίμα στις τάξεις της Έβερτον. Η ομάδα ηττήθηκε με 1-0 από τη Λίβερπουλ για το κύπελλο Αγγλίας, στο Anfield. Παρόλα αυτά, το θέμα είναι η σύνθεση των «Reds» που απαρτιζόταν κυρίως από νεαρούς ποδοσφαιριστές. Από την άλλη, η Έβερτον έπαιξε κυρίως με βασικούς. Τα «Ζαχαρωτά» κατάφεραν να χάσουν και πάλι από τη συμπολίτισσα και οι οπαδοί αντέδρασαν. Ο Αντσελότι προσπαθεί να κρατήσει την κατάσταση σε ήρεμα πλαίσια και μια νίκη σήμερα είναι το γιατρικό. Οι γηπεδούχοι οφείλουν να κερδίσουν και στα τελευταία ματς του πρωταθλήματος είναι βελτιωμένοι.

Η Μπράιτον άλλωστε, μόνο φόβητρο δεν αποτελεί. Είναι μαχητικό σύνολο αλλά υστερεί σε ποιότητα. Έτσι, βρίσκεται μόλις στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού και δεν μπορεί να αισθάνεται ήσυχη. Ειδικά εκτός έδρας, εμφανίζεται ακόμα πιο αδύναμη. Απόψε, στο Goodison Park έχει δύσκολη αποστολή. Προέρχεται και αυτή από κακή ήττα στο κύπελλο, με 0-1 από τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Στο γήπεδό της η Μπράιτον δείχνει πράγματα, αλλά μακριά από αυτό ακόμα... ψάχνεται. Δεν εμφανίζεται καθόλου αποτελεσματική, δυσκολεύεται στη δημιουργία και αμυντικά δεν είναι και η πιο σταθερή.

Η Έβερτον θέλει να ξεφύγει από τα χαμηλά στρώματα και να αρχίσει να πλησιάζει στην εξάδα. Είναι καλύτερη ομάδα από την Μπράιτον και «καίγεται» για τη νίκη. Δίνουμε προβάδισμα στους γηπεδούχους, και λόγω έδρας. Επιλέγουμε «άσο» σε απόδοση 1.95.

Ισορροπία στον Βόλο

Ερχόμαστε τώρα στην ελληνική Superleague, και το Βόλος ΝΠΣ - Ξάνθη. Είναι η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Αμφότερες οι ομάδες θέλουν τους βαθμούς και οι διαφορές μεταξύ τους δεν είναι μεγάλες.

Ο Βόλος ΝΠΣ δεν χάνει εύκολα, αλλά δεν κερδίζει κιόλας. Στις επτά τελευταίες αγωνιστικές μετράει μόλις δύο νίκες. Βέβαια, η μία είναι το σπουδαίο «διπλό» επί του ΟΦΗ, με 1-2, την προηγούμενη εβδομάδα. Οι Θεσσαλοί δεν εντυπωσίασαν αλλά κατάφεραν να πάρουν ένα πολύτιμο τρίποντο. Με τον τρόπο αυτό, έμειναν κοντά στην εξάδα, και συγκεκριμένα στο -2. Με νίκη απόψε, ξεπερνάνε την έκτη Ξάνθη! Το παιχνίδι είναι κρίσιμο βαθμολογικά για τους γηπεδούχους. Αποτελούν ένα σκληροτράχηλο σύνολο και θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη.

Όμως και η Ξάνθη, δεν είναι μια ομάδα εύκολη για να τη λυγίσεις. Πήρε και αυτή μεγάλη νίκη την προηγούμενη αγωνιστική, απέναντι στη Λάρισα, και μάλιστα με ανατροπή. Παρέμεινε λοιπόν εντός του στόχου της, που είναι η είσοδος στα πλέι-οφ. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν από τον Άρη εντός έδρας, για το κύπελλο Ελλάδος. Δεν ήταν καλοί και θα παλέψουν για την ανατροπή στη ρεβάνς. Το σημερινό παιχνίδι όμως, είναι εντελώς διαφορετικό. Η Ξάνθη θα προσπαθήσει για το «διπλό», αλλά δεν θα ήταν δυσαρεστημένη και με την ισοπαλία, σε μια δύσκολη έδρα.

Σε αυτό το γήπεδο, ο Βόλος έχει μείνει αήττητος από Άρη, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Δεν χάνουν εύκολα οι Θεσσαλοί, αλλά δυσκολεύονται να κερδίσουν. Η Ξάνθη είναι και αυτή σκληρή ομάδα. Γενικά, προβλέπουμε ισορροπημένο ματς δίχως ρίσκα. Πάμε με το «Χ» σε απόδοση 3.40.

Do or Die για τον Άρη

Αφήνουμε το ποδόσφαιρο για το μπάσκετ, και την ελληνική Basket League. Σήμερα, έχουμε ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, ανάμεσα στον Άρη και τον Ηρακλή. Οι γηπεδούχοι δεν βλέπουν κανένα άλλο αποτέλεσμα στο παιχνίδι, εκτός από τη νίκη.

Κατάμεστο αναμένεται το «Αλεξάνδρειο» και ο Άρης είναι έτοιμος για μια μεγάλη μάχη. Ο κόσμος της ομάδας θα ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών και των προπονητών. Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από τη βαριά ήττα στην Πυλαία από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, εκείνο το ματς είχε πολλές ιδιαιτερότητες. Τώρα, ο Άρης έχει υποχρέωση να εκμεταλλευτεί την έδρα του και δεν έχει περιθώρια λάθους. Ειδικά σε ματς όπως το σημερινό. Η ομάδα του Καμπερίδη πρέπει να βρει τον τρόπο να πάρει τη νίκη επί του Ηρακλή και να κοιτάξει τη συνέχεια. Η ατμόσφαιρα θα είναι «καυτή» και αυτό θα βοηθήσει τους γηπεδούχους.

Ο Ηρακλής από την άλλη, δεν είναι στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Οι φιλοξενούμενοι υποδέχτηκαν το Περιστέρι την περασμένη αγωνιστική, και έχασαν με 69-76. Διαθέτουν καλούς παίκτες, αλλά και κενά που γίνονται φανερά ειδικά στα δύσκολα παιχνίδια. Η θέση του Καστρίτη είναι επισφαλής και το αποψινό ντέρμπι μπορεί να κρίνει πολλά. Ο Ηρακλής δοκιμάζεται σε μια άκρως απαιτητική έδρα και δεν «καίγεται» τόσο πολύ, όσο ο Άρης. Οι φιλοξενούμενοι είναι οριακά εντός οκτάδας και παλεύουν για να μπουν στα πλέι-οφ.

Το κίνητρο είναι σαφώς πιο ισχυρό σήμερα για τον Άρη. Οι γηπεδούχοι δίνουν ένα Do or Die παιχνίδι και θα έχουν τη στήριξη του κόσμου τους. Περιμένουμε να κερδίσουν, έστω και στο όριο. Θα επιλέξουμε λοιπόν τον «άσο» σε απόδοση 1.65.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos