Στοίχημα: Με τα γκολ στο Μπέργκαμο, ανώτερη η Γουέστ Μπρομ!

20 Ιανουαρίου 2020 14:30

Μικρό το σημερινό (20/01) πρόγραμμα, στον απόηχο του γεμάτου Σαββατοκύριακου αλλά το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει δύο δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.


Πριν περάσουμε στην ανάλυση των αγώνων, μη ξεχνάτε ότι στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η betshop. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Σκοράρει κατά ριπάς η Αταλάντα

Στις 21:45, η Αταλάντα υποδέχεται την Σπαλ, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για τη Serie A.

Οι μπεργκαμάσκι βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας με 35 πόντους και τέρματα 49-26, στο -3 από την 4η Ρόμα, την οποία θα πιάσουν απόψε σε περίπτωση νίκης. Την περασμένη Τετάρτη ηττήθηκαν στη Φλωρεντία με 2-1 για το θεσμό του Κυπέλλου, ενώ είχε προηγηθεί η άδικη γι αυτούς ισοπαλία στο Μιλάνο (1-1) απέναντι στην Ίντερ. Η ομάδα του Τζιανπέρο Γκασπερίνι διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχει σκοράρει 28 τέρματα σε 9 εντός έδρας παιχνίδια, στα τρία τελευταία έχει πετύχει 13 γκολ, πιο πρόσφατα διέλυσε με 5-0 τις Μίλαν και Πάρμα!

Η Σπαλ είναι ουραγός της Serie A με 12 βαθμούς και τέρματα 12-29, στο -4 από τις θέσεις παραμονής. Από την 1η Δεκέμβρη και μετά μετρά μία νίκη και πέντε ήττες για το πρωτάθλημα, ενώ την Τετάρτη ηττήθηκε με 3-0 από τη Μίλαν για το Κύπελλο. Τρομερά αδύναμη μακριά από την έδρα της, σε δέκα εξόδους έχει αποσπάσει μόλις 4 πόντους.

Στις 10/11 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της Αταλάντα επιβεβαιώθηκε το Over 3.5 και αυτή θα είναι η επιλογή και από τη σημερινή αναμέτρηση, σε απόδοση 2.00.

Ανώτερη η Γουέστ Μπρομ

Στις 22:00, στο Χόθορνς, η Γουέστ Μπρομ φιλοξενεί την Στόουκ, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής για την Τσάμπιονσιπ.

Η Γουέστ Μπρομ είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα με 53 πόντους (14-11-2), στο +1 από τη Λιντς και στο +5 από τη Φούλαμ και απόψε έχει την ευκαιρία να αποσπαστεί κι άλλο στην κορυφή. Από τις 5 Οκτωβρίου και μετά, σε 17 παιχνίδια πρωταθλήματος δέχθηκε μόλις μία ήττα! Τελευταία όμως έχει μία τάση στις ισοπαλίες, συγκεκριμένα, έμεινε στο "Χ" στα 5 από τα τελευταία 7 παιχνίδια της. Το προηγούμενο Σάββατο έμεινε στο 2-2 στην έδρα της Τσάρλτον, παρότι προηγήθηκε δύο φορές με τους Ζοχόρε και Ρόμπσον - Κανού. Λίγες μέρες νωρίτερα επικράτησε στην ίδια έδρα 0-1 για το θεσμό του Κυπέλλου.

Η Στόουκ έχει μπει σε περιπέτειες, αφού κατατάσσεται 21η με 25 βαθμούς (7-4-16), μόλις στο +1 από την επικίνδυνη ζώνη. Το προηγούμενο Σάββατο έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τη Μίλγουολ, ενώ είχαν προηγηθεί το διπλό στην έδρα της Χάντερσφιλντ (2-5) και αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Μπρέντφορντ (1-0 εκτός). Αδύναμη μακριά από το γήπεδό της με ρεκόρ 3-1-9.

Η Γουέστ Μπρομ είναι καταφανώς ανώτερη ομάδα, όπως αποτυπώνεται και στο βαθμολογικό πίνακα και σήμερα έχει ευκαιρία να ξεφύγει στην κορυφή. Η Στόουκ δεν πείθει εκτός έδρας, επομένως επιλογή μας είναι ο άσος, σε απόδοση 1.87.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos