Στοίχημα: Ξεσπάει η Μπενφίκα! - "Τελικος" για την Κασίμπασα

24 Φεβρουαρίου 2020 16:36

Μικρό αλλά ενδιαφέρον το σημερινό (24/02) κουπόνι με αναμετρήσεις που ολοκληρώνουν τις αγωνιστικές στην ποδοσφαιρική Ευρώπη και ένα έκτακτο παιχνίδι Euroleague στη Μαδρίτη με το Betarades.gr να έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές προτάσεις στοιχήματος για εσάς.


Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην betshop. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Ξεσπά η Μπενφίκα

Στις 21:30, στο Μπαρσέλος, η Ζιλ Βιθέντε υποδέχεται την Μπενφίκα, στην αναμέτρηση που ολοκληρώνει την 22η αγωνιστική στην Πορτογαλία.

Η Ζιλ Βιθέντε βρίσκεται στην 11η θέση με συγκομιδή 26 πόντων (6-8-7) και τέρματα 23-27, δίχως απτούς στόχους, αφού είναι στο -13 από την 4η θέση και στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε στην έδρα της Σετούμπαλ με 1-2 και σταμάτησε το αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων.

Η Μπενφίκα προέρχεται από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα και βρέθηκε (έστω και προσωρινά) στη 2η θέση. Ηττήθηκε στο ντέρμπι με την Πόρτο (3-2 εκτός) και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας από την Μπράγκα (0-1). Έτσι η Πόρτο με ένα παιχνίδι περισσότερο είναι πλέον στο +2. Την Πέμπτη, η ομάδα του Μπρούνο Λάγκε ηττήθηκε και στο Χάρκοβο από τη Σαχτάρ με 2-1 για τους "32" του Europa League.

Σαφώς ανώτερη ομάδα η Μπενφίκα, αναζητά αντίδραση μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα με στόχο να επανέλθει στην κορυφή της λίγκας. Θα την στηρίξουμε στο διπλό με χάντικαπ -1 (ασιατικό), σε απόδοση 1.92. Σε περίπτωση νίκη της Μπενφίκα με ένα γκολ διαφορά, παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω.

"Τελικος" για την Κασίμπασα

Στις 19:00, στο Στάδιο Recep Tayyip Erdogan της Κωνσταντινούπολης, η Κασίμπασα φιλοξενεί την Ντενιζλίσπορ για την 23η αγωνιστική στην Τουρκία.

Η Κασίμπασα αγνοεί τη νίκη στα 7 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, πιο πρόσφατη επιτυχία της το 0-3 στην έδρα της Ρίζεσπορ στις 14 Δεκεμβρίου! Στα τέσσερα τελευταία μάζεψε μόλις 1 βαθμό και την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στην έδρα της Αντάλιασπορ με 3-1. Βρίσκεται στην 17η και προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 16 πόντους, στο -5 από τις θέσεις "σωτηρίας".

Η Ντενιζλί κατατάσσεται 13η με 24 πόντους, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Σε παρόμοια φόρμα και οι φιλοξενούμενοι, δίχως νίκη στα 7 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, σκόραραν μόλις μία φορά στα τέσσερα τελευταία. Την προηγούμενη αγωνιστική δέχθηκε την εντός έδρας ήττα από την Καϊσέρισπορ με 0-1.

Ντεφορμέ αμφότερες οι ομάδες, η Κασίμπασα έχει μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς και με το πλεονέκτημα έδρας έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Επιλογή ο άσος, σε απόδοση 2.05.

"Πετάει" η Ρεάλ!

Στις 22:00, στο Wizink Center της Μαδρίτης, η Ρεάλ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό, σε ένα έκτακτο παιχνίδι για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Η Ρεάλ έχει χτίσει και πάλι ένα νικηφόρο σερί 7 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις και προέρχεται από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας στη Μάλαγα, ενώ την περασμένη Πέμπτη διέλυσε τη Φενέρ στην Πόλη με 65-94! Η ομάδα του Λάσο είναι στη 2η θέση με ρεκόρ 19-6, 11-1 εντός έδρας!

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από την πικρή εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα, η οποία τον αφήνει ουσιαστικά εκτός μάχης για το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Η ομάδα του Πιτίνο ήταν πολύ ανταγωνιστική για τρεις περιόδους και βρέθηκε ακόμη και στο +10 στην 3η περίοδο, όμως στο φινάλε ξέμεινε από επιθετικές λύσεις και ηττήθηκε από τους "μπλαουγκράνα" με 81-92.

Η Ρεάλ "πετάει" αγωνιστικά, έρχεται από μεγάλες νίκες και εντός έδρας μοιάζει ακαταμάχητη. Είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη απόψε απέναντι σε έναν απογοητευμένο Παναθηναϊκό. Επιλογή μας ο άσος με -9.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.90.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos