Στοίχημα: Μεγάλα ματς στα Virtual Sports! (vid)

21 Μαρτίου 2020 16:07

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (21/03) δεν θυμίζει τα... παλιά Σάββατα. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμη κάποιοι αγώνες για στοίχημα.


Φυσικά, ό,τι παίζει το διαβάζετε αναλυτικά καθημερινά στο Betarades.gr! Ωστόσο, υπάρχει και ένα... άλλο ποδόσφαιρο, όπου τα μεγάλα ντέρμπι δεν σταματάνε ποτέ. Σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου, 7 μέρες την εβδομάδα, συναρπαστικές αναμετρήσεις από τα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου λαμβάνουν χώρα στις στοιχηματικές ιστοσελίδες. Και συνοδεύονται φυσικά από ευρεία γκάμα στοιχημάτων. Ο λόγος, για τα περίφημα virtual sports!

Τι είναι τα Virtual Sports
Πρόκειται για Εικονικά Σπορ. Δηλαδή για αγώνες διαφόρων αθλημάτων σε προσομοίωση. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας όμως, έχουν φτάσει να μοιάζουν σχεδόν... ολοκληρωτικά με αληθινές αναμετρήσεις. Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Τένις, Ιπποδρομίες, Κυνοδρομίες, Μηχανοκίνητος Αθλητισμός, πρωταγωνιστούν στα Virtuals. Ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά τους, είναι ότι δεν σταματάνε ποτέ. Αντίθετα, υπάρχουν διαθέσιμοι αγώνες όλη την ημέρα, κάθε μέρα! Συνεπώς, όποτε κι αν θέλετε μπορείτε να βρείτε παιχνίδια για το στοίχημα στα Virtual Sports!

Πού τα βρίσκω;
Τα Virtual Sports είναι διαθέσιμα για τα μέλη των νόμιμων στοιχηματικών ιστοσελίδων που λειτουργούν στην Ελλάδα. Οι bookmakers έχουν εξοπλιστεί με κορυφαία παιχνίδια από τους καλύτερους παρόχους λογισμικού στον κόσμο. Τα γραφικά και τα ηχητικά εφέ έχουν... ξεφύγει και δημιουργούν ατμόσφαιρα πραγματικού γηπέδου. Τώρα λοιπόν, που μας λείπει το ποδόσφαιρο, παίρνουμε μια γεύση από γήπεδο στα Virtuals. Έτσι, σε κάθε στοιχηματική υπάρχει σε φανερό σημείο και η αντίστοιχη ενότητα για τα Εικονικά Σπορ. Έπειτα, βλέπετε και όλες τις κατηγορίες με τα διάφορα αθλήματα.

Οι επιλογές για το στοίχημα στα Virtual Sports είναι πολλές και διαφορετικές. Στο ποδόσφαιρο για παράδειγμα, θα βρείτε αγορές για τον Τελικό Νικητή (1-Χ-2), το Over/Under, το Goal/ No Goal, το Ακριβές Σκορ, και άλλα. Ποικίλα στοιχήματα εντοπίζονται στις πλατφόρμες και για τα υπόλοιπα εικονικά αθλήματα.

Χρήσιμα Tips
Αρχικά, πρέπει να τονιστεί ότι τα αποτελέσματα των Virtual Sports βασίζονται σε γεννήτρια τυχαίων αριθμών (RNG), όπως και τα Φρουτάκια. Κατά συνέπεια, πρέπει είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο παιχνίδι. Και όπως ισχύει και σε όλα τα τυχερά παιχνίδια, είναι απαραίτητο το μέτρο!

Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι τα virtuals στηρίζονται στις πιθανότητες, κάνει τα φαβορί πιο ελκυστικά. Επομένως, αξίζει να κλίνουμε προς αυτά, σε γενικές γραμμές. Πάντα όμως, με ελεγχόμενο ποντάρισμα. Επίσης, ένα καλό tip είναι να βρίσκετε αγώνες με αγορές δύο ενδεχομένων. Με τον τρόπο αυτό, αυξάνονται οι πιθανότητες νίκης. Εννοείται όμως, πως το πιο σημαντικό είναι να αποδέχεστε και τη νίκη, και την ήττα. Παίζουμε για διασκέδαση, και τίποτα παραπάνω!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos