Στοίχημα: Ποντάρισμα στους φιλοξενούμενους!

13 Μαϊος 2020 16:35

Το δικό του ενδιαφέρον έχει το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Τετάρτης (13/05). Στο πρόγραμμα διακρίνονται αγώνες που βγάζουν στοιχηματικές επιλογές.


Το Betarades.gr είναι ξανά εδώ με κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Όσο... ζεσταινόμαστε για την Bundesliga που έρχεται, ασχολούμαστε με πιο «εναλλακτικά» πρωταθλήματα. Έτσι, σήμερα το μενού έχει πρωτάθλημα Τουρκμενιστάν. Τα δύο από τα τρία ματς της ημέρας προσφέρουν αξιόλογες επιλογές. Και κυρίως οι σημερινοί... φιλοξενούμενοι. Πριν από αυτά, μην ξεχνάτε ότι στο site μας θα βρείτε αναλυτικούς οδηγούς για τις στοιχηματικές ιστοσελίδες που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, όπως η bwin. Ας δούμε τώρα τις αναλύσεις μας!

Αξία στη διπλή ευκαιρία

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας ξεκινάνε από το πρωτάθλημα Τουρκμενιστάν. Είναι η όγδοη αγωνιστική της διοργάνωσης και η Ασγκαμπάτ υποδέχεται τη Σαγκαντάμ. Πρόκειται για δύο δυνατές ομάδες, με τους φιλοξενούμενους όμως να έχουν το μομέντουμ.

Η Ασγκαμπάτ λοιπόν, φαινόταν να βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες επί των Ενερτζέτικ, Μερβ και Μπάλκαν, και πήγε με την ψυχολογία στα ύψη κόντρα στην ισχυρή Αλτίν Ασίρ. Παρόλα αυτά, η Ασγκαμπάτ ήταν κατώτερη των περιστάσεων και έχανε με 3-0 στο ημίχρονο. Τελικά, ηττήθηκε με 4-1 και υποχώρησε στην πέμπτη θέση. Απέχει δύο πόντους από την πρώτη δυάδα. Θα ψάξει αντίδραση σήμερα, αλλά δεν έχει εύκολο έργο. Εντός έδρας δεν τα πάει καλά και έχει μόλις δύο νίκες στα έντεκα τελευταία παιχνίδια στο γήπεδό της.

Η Σαγκαντάμ με τη σειρά της, έρχεται... αγριεμένη. Πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις τον τελευταίο καιρό και έχει ανέβει στην τέταρτη θέση της κατάταξης, στο +1 από τη σημερινή της αντίπαλο. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες, όλες με το ίδιο σκορ (1-0). Στηρίζεται στην άμυνά της. Διασφαλίζει το μηδέν και βρίσκει τον τρόπο να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Την προηγούμενη εβδομάδα πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ενερτζέτικ. Δεν... μασάει μακριά από το «σπίτι» της και θέλει και σήμερα να παρουσιάσει το γνωστό πειθαρχημένο της πρόσωπο. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα απόψε, εκμεταλλευόμενη και την καλή φόρμα της.

Γενικά, περιμένουμε ένα δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχουν κάνει το 3Χ3 και μπορούν να βάλουν πολύ δύσκολα στους αντιπάλους τους. Το Χ2 σε απόδοση 1.68 έχει αξία.

Combo σε ελκυστική απόδοση

Αργότερα από το παραπάνω ματς, και συγκεκριμένα στις 16:45, θα γίνει το Μπάλκαν - Αχάλ. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θέλουν να παραμείνουν εκεί. Συνεπώς, οφείλουν να παίρνουν τα παιχνίδια σαν το σημερινό, ακόμα και χωρίς να εντυπωσιάζουν.

Μέτρια έως... κακή μπορεί να χαρακτηριστεί η πορεία της Μπάλκαν μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι εντοπίζονται στην προτελευταία θέση και... δικαίως, με βάση τις εμφανίσεις τους. Ωστόσο, την περασμένη αγωνιστική έκαναν το «μπαμ» και πανηγύρισε τη μεγάλη νίκη επί της πρωταθλήτριας Αλτίν Ασίρ. Η Μπάλκαν προηγήθηκε νωρίς με 1-0, δέχτηκε μεγάλη πίεση αλλά κατάφερε να αντέξει μέχρι τέλους. Έτσι, πήρε το δεύτερο «τρίποντο» στο πρωτάθλημα και συνεχίζει. Βέβαια, πρέπει να τονιστεί ότι διαθέτει τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας, με 12 γκολ παθητικό. Επιθετικά επίσης δυσκολεύεται, έχοντας σημειώσει μόλις πέντε τέρματα.

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει η Αχάλ, που βρίσκεται στο +1 από την Αλτίν Ασίρ ενώ έχει και παιχνίδι λιγότερο. Έχει φτάσει τις πέντε νίκες στις έξι πρώτες αγωνιστικές. Η μοναδική της ήττα είναι από τους περσινούς πρωταθλητές. Το δυνατό της στοιχείο είναι η άμυνα, που είναι η κορυφαία του πρωταθλήματος. Η εστία της έχει παραβιαστεί δύο φορές. Προέρχεται από την εύκολη νίκη με 2-0 επί της Ενερτζέτικ. Γενικά, δεν αφήνει τους αντιπάλους της να δημιουργούν με άνεση και περιορίζει πολύ τις επικίνδυνες καταστάσεις στα μετόπισθεν. Είναι το φαβορί και απόψε για τη νίκη.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι είναι σαφώς ανώτεροι. Με την ίδια συγκέντρωση στην άμυνα θα αναζητήσουν τους τρεις βαθμούς και σήμερα. Πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουν, σε ένα σχετικά «κλειστό» ματς. Έτσι επιλέγουμε το combo 2 & Under 3.5 σε απόδοση 2.12.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos