Στοίχημα: Με φόρα από την πρεμιέρα η Πάιντε!

19 Μαϊος 2020 14:41

Μετά από ένα πολύ ενδιαφέρον τριήμερο με την επιστροφή της Bundesliga, σήμερα Τρίτη (19/05) οι επιλογές στο κουπόνι δεν είναι πολλές, όμως το Betarades.gr έχει εντοπίσει δύο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος για εσάς.


Στο Τουρκμενιστάν ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής, ενώ στην Εσθονία διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις για τη 2η αγωνιστική. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην interwetten. Ας περάσουμε στους αγώνες.

Φρούριο η έδρα της Αχάλ!

Στις 16:30, στο Sport Toplumy Stadium, διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής στο Τουρκμενιστάν ανάμεσα στην Αχάλ και την Αλτίν Ασίρ.

Η γηπεδούχος Αχάλ βρίσκεται στην κορυφή με 18 πόντους σε 7 αγώνες, έχοντας γνωρίσει μόλις μία ήττα στη σεζόν. Στις 30 Απρίλη ηττήθηκε με 2-1 στην έδρα της Αλτίν Ασίρ, αλλά ανέκαμψε άμεσα με δύο νίκες επί των Ενερτζέτικ (2-0 εντός) και Μπαλκάν (1-2 εκτός). Είναι στο +1 από τη σημερινή της αντίπαλο και μάλιστα με ένα παιχνίδι λιγότερο. Ακαταμάχητη εντός έδρας με 4/4 νίκες και μηδέν γκολ παθητικό!

Η Αλτίν Ασίρ έχει συγκεντρώσει 17 πόντους σε 8 παιχνίδια. Στις 9 Μάη ηττήθηκε στην έδρα της Μπαλκάν με 1-0, αλλά η αντίδρασή της ήταν εμφατική, αφού πέρασε με 0-4 από την έδρα της Μερβ την περασμένη εβδομάδα. 2-1-1 το εκτός έδρας ρεκόρ της στη φετινή σεζόν.

Σπουδαία μάχη για την κορυφή ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας. Η Αχάλ εντυπωσιάζει και σήμερα με νίκη έχει την ευκαιρία να πάρει σημαντικό προβάδισμα στην κούρσα τίτλου απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια. Πολύ δυνατή στο γήπεδό της, θα επιδιώξει να πάρει ρεβάνς για τη μοναδική της ήττα και θα την εμπιστευτούμε. Με μεγαλύτερη ασφάλεια ποντάρουμε στο 1Χ, σε απόδοση 1.60.

Με φόρα η Πάιντε

Στις 19:30, η Πάιντε υποδέχεται την Τούλεβικ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην Εσθονία.

Πέρσι η γηπεδούχος Πάιντε τερμάτισε στην 4η θέση και έχασε στο όριο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Το φετινό της ξεκίνημα στη σεζόν ήταν άκρως εντυπωσιακό και δείχνει ότι είναι έτοιμη να διεκδικήσει το κάτι παραπάνω. Στην πρεμιέρα πέρασε σα σίφουνας από από την έδρα της Ταλίνα Κάλεβ με σκορ 1-8! Προηγούταν ήδη 0-3 από το ημίχρονο, με την αντίπαλο να μειώνει σε 1-7 στο 81'.

Από την πλευρά της η Τούλεβικ ηττήθηκε στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος με 2-1 στην έδρα της Τάρτου Ταμέκα. Σχετικά φρέσκια ομάδα στη μεγάλη κατηγορία της χώρας, προβιβάστηκε το 2017 και έκτοτε έχει ως πρωταρχικό στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. Την περσινή σεζόν τερμάτισε στο +5 από τα playout.

Η διαφορά δυναμικής των δύο ομάδων είναι πολύ μεγάλη, όπως αποτυπώνεται άλλωστε και στις αποδόσεις. Ο άσος δεν προσφέρεται για στοίχημα, γι αυτό θα πάμε με το Over 3.5 σε απόδοση 1.70. Η Πάιντε έχει μπει με φόρα στο πρωτάθλημα και αναμένεται να βρει και σήμερα με ευκολία τα αντίπαλα δίχτυα.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos