Που θα παίζουν του χρόνου τα αδέρφια Αντετοκούνμπο;

20 Μαϊος 2020 18:26

Με την επιστροφή της Μπουντεσλίγκα μπαίνουμε και πάλι σε ποδοσφαιρικούς στοιχηματικούς ρυθμούς, με προγνωστικά σε Α’ και Β’ Γερμανίας, αλλά και στοίχημα προτάσεις για χ.

Από ‘κει και πέρα, όμως, τρέχουν και αρκετά ενδιαφέροντα μακροχρόνια στοιχήματα. Όπως, για παράδειγμα, αυτό με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο. Ένα όνομα, πέντε διαφορετικές προσωπικότητες. Ολοι τους ασχολούνται με τον αθλητισμό. Κάποιοι βρίσκονται ήδη στο κορυφαίο επίπεδο και άλλοι αναδεικνύονται με τον καιρό. Ο πέμπτος από τα αδέρφια, ο Φράνσις Αντετοκούνμπο, ασχολείται με το ποδόσφαιρο, ωστόσο εμείς θα επικεντρωθούμε στους τέσσερις μπασκετμπολίστες.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης ανήκουν στους Μιλγουόκι Μπακς, ο Κώστας στους Λος Αντζελες Λέικερς (παίζει με τη θυγατρική ομάδα), ενώ ο Αλεξ Αντετοκούνμπο μόλις ολοκλήρωσε τη θητεία του στο Dominican High School κάνοντας εξαιρετική σεζόν.

Ποιους από αυτούς θα δούμε σε ελληνική ομάδα την επόμενη σεζόν; Θα φορέσει κανείς τη φανέλα του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού ή κάποιας άλλης ομάδας; Τα στοιχήματα έχουν ανοίξει και οι αποδόσεις προκαλούν ενδιαφέρον.

Ποιοι Αντετοκούνμπο θα αγωνιστούν στην Ελλάδα;

Μετά το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών για τον Αλεξ Αντετοκούνμπο, ο οποίος θέλει να αγωνιστεί στην Ευρώπη, στο κόλπο βρίσκονται και οι ελληνικές ομάδες. Ο Θανάσης μέχρι πέρυσι έπαιζε με τον Παναθηναϊκό, οπότε δεν αποκλείεται να τον δούμε πίσω στην Ελλάδα.

Πιο δύσκολη η περίπτωση για τον Κώστα Αντετοκούνμπο, καθώς δεν έχει δείξει μέχρι στιγμής ενδιαφέρον να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ είναι απίθανο να δούμε τον Γιάννη μακριά από το NBA.

Ολα αυτά αποτυπώνονται και στις αποδόσεις. Φαβορί να παίξει ένα από τα αδέρφια την επόμενη σεζόν με κάποια ελληνική ομάδα, καθώς βρίσκεται στο 1.80. Το να μην αγωνιστεί κανείς, το συναντάμε σε απόδοση 3.20. Αρκετά πιθανό να βρεθούν δύο αδέρφια επί ελληνικού εδάφους, σε απόδοση 4.50. Από εκεί και πέρα, να παίξουν 3 αδέρφια βρίσκεται στο 41.00, ενώ και τα 4 μαζί στην Ελλάδα μοιάζει απίθανο (5.001).

Ποιοι θα παίξουν στον Παναθηναϊκό ή στον Ολυμπιακό;

Συγκεκριμένα με την πράσινη φανέλα, πιο πιθανό είναι το σενάριο να τη φορέσει ένας εκ των αδερφών Αντετοκούνμπο την σεζόν 2020-21. Την απόδοση αυτή τη συναντάμε στο 2.00. Στην ίδια τιμή περίπου παίζει να μην υπάρξει κανένας στον Παναθηναϊκό (2.25). Από κει και πέρα, να αγωνιστούν δύο βρίσκεται στο 6.75, να συνυπάρξουν μαζί τρεις σε απόδοση 101.00, ενώ και οι 4 μαζί στο 9.001.

Πιο δύσκολη είναι η περίπτωση του Ολυμπιακού, καθώς πιο πιθανό δείχνει να μην αγωνιστεί κανένας εκεί, σε απόδοση 1.80. Να φορέσει ένας τη φανέλα των ερυθρολεύκων βρίσκεται στο 2.25, οι δύο σε απόδοση 10.00, οι τρεις στο 151.00, ενώ και με τα 4 αδέρφια ο αριθμός γίνεται πενταψήφιος (10.001).

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos