Στοίχημα: «Πετάει» στην επιστροφή η Χέρτα!

30 Μαϊος 2020 13:35

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (30/05), θυμίζει παλιές καλές εποχές!


Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Η Bundesliga έχει πολλούς αγώνες και ένας μας προσφέρει και αξιόλογη στοιχηματική επιλογή. Ειδικότερα, θα ασχοληθούμε αναλυτικά με το Χέρτα - Άουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι είναι εξαιρετικοί μετά τη διακοπή. Ωστόσο, η δράση επιστρέφει και σε άλλες χώρες. Δύο πρωταθλήματα που ξεκίνησαν είναι της Ουκρανίας και του Ισραήλ. Από αμφότερες τις διοργανώσεις λοιπόν, έχουμε κρατήσει δύο σημεία με αξία. Να τονιστεί, ότι τα ματς που προτείνονται υπάρχουν στην betshop μια πληθώρα στοιχημάτων. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προβλέψεών μας!

Γύρισε «φουριόζα» η Χέρτα

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας, ξεκινάνε από την Bundesliga. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής θα γίνει το ματς Χέρτα - Άουγκσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι είναι εντελώς διαφορετικοί μετά τη διακοπή και έχουν το πάνω χέρι για τη νίκη. Και εμείς θα τους εμπιστευτούμε.

Η Χέρτα πήρε έναν πολύτιμο βαθμό την περασμένη αγωνιστική. Και μάλιστα, σε μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα. Οι «πρωτευουσιάνοι» αντιμετώπισαν τη Λειψία εκτός έδρας και αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2. Ο Πιότεκ στο 82', διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Πριν από αυτό το ματς, η Χέρτα είχε κερδίσει τη Χόφενχαϊμ (0-3) και την Ουνιόν Βερολίνου (4-0). Η ομάδα του Λαμπαντία έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο σε αυτές τις νίκες. Επίσης, και στο παιχνίδι με τη Λειψία δεν κλείστηκε πίσω και έβαλε πολύ δύσκολα στους αντιπάλους της. Οι γηπεδούχοι είναι αήττητοι στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος και μοιάζουν να κλειδώνουν την παραμονή. Αν συνεχίσουν έτσι, δεν αποκλείεται να κοιτάξουν και πιο ψηλά.

Από την άλλη, η Άουγκσμπουργκ είναι... μια κρύο και μια ζέστη. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Χέρλιχ υποδέχτηκε την Πάντερμπορν και έμεινε στο 0-0. Είχε προηγηθεί το 0-3 επί της Σάλκε. Έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της η Άουγκσμπουργκ, που είχε χάσει με 1-2 από τη Βόλφσμπουργκ στην επιστροφή στη δράση. Δεν έχει καλή παράδοση στο Βερολίνο, αγνοώντας τη νίκη στις οκτώ τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Χέρτα. Επιπλέον, οι φιλοξενούμενοι θα έχουν και κάποιες σημαντικές απουσίες απόψε. Παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού η Άουγκσμπουργκ που συνολικά δεν πείθει με την εικόνα της. Δεν έχει εύκολο έργο σήμερα απέναντι σε μια φορμαρισμένη αντίπαλο.

Άλλη ομάδα είναι μετά τη διακοπή η Χέρτα. Έχει πάρει πολύ καλά αποτελέσματα και θέλει να πιστοποιήσει σήμερα ότι ανεβαίνει. Έχει το προβάδισμα για τους τρεις βαθμούς και θα την εμπιστευτούμε. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 2.00.

Ανώτερη η Ντνίπρο-1

Αρχίζει λοιπόν και το πρωτάθλημα Ουκρανίας. Η διοργάνωση είναι στη φάση των πλέι-οφ/πλέι-άουτ και έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Για τα πλέι-άουτ, η Ντνίπρο-1 υποδέχεται σήμερα την Ολίμπικ Ντόνετσκ. Το παιχνίδι θα γίνει στις 17:00 και οι γηπεδούχοι είναι και εδώ το φαβορί.

Η Ντνίπρο-1 ήταν σε σχετικά καλή κατάσταση πριν από τη διακοπή. Έχασε οριακά την είσοδο στον όμιλο του πρωταθλητή. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε και παίζει στα πλέι-άουτ. Έχει όμως την ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, αν τερματίσει πρώτη. Αυτήν τη στιγμή είναι στην κορυφή της βαθμολογίας στο γκρουπ της. Την πρώτη αγωνιστική των πλέι-άουτ επικράτησε με 2-0 της Μαριούπολ, που είναι και η βασική ανταγωνίστριά της. Έχει ξεφύγει με τρεις πόντους από τη Μαριούπολ και θέλει να συνεχίσει δυναμικά. Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και έχει όλα τα φόντα για να πάρει τους τρεις βαθμούς σήμερα.

Στην αντίπερα όχθη, η Ολίμπικ Ντόνετσκ μάχεται για να παραμείνει στην κατηγορία. Ήταν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Τώρα, κινδυνεύει ακόμα. Απέχει τέσσερις πόντους από την Καρπάτι, που είναι αυτή που υποβιβάζεται. Την πρώτη αγωνιστική των πλέι-άουτ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Βόρσκλα Πολτάβα. Έδωσε και ένα φιλικό με τη Ντιναμό Κιέβου πρόσφατα, από την οποία έχασε με 2-0. Η Ολίμπικ Ντόνετσκ δεν είναι κάτι ιδιαίτερο ως ομάδα. Θέλει απλά να εξασφαλίσει την παραμονή και θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα. Πάντως, δεν εξαρτάται από αυτήν το αποτέλεσμα στη σημερινή αναμέτρηση.

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι υπερέχουν και μπορούν να το δείξουν αυτό και στο γήπεδο. Φαίνεται να είναι οι καλύτεροι στον όμιλο του υποβιβασμού και μπορούν να πάρουν τη νίκη. Επιλέγουμε λοιπόν τον «άσο» σε απόδοση 2.00.

Επιστροφή με πολλά γκολ

 Επιστροφή πρωταθλήματος έχουμε όμως και στο Ισραήλ. Σήμερα αρχίζουν τα πλέι-οφ του πρωταθλητή. Στις 20:00 λοιπόν, η Μακάμπι Τελ Αβίβ φιλοξενεί τη Χάποελ Χάιφα. Οι γηπεδούχοι είναι σαφώς ανώτεροι, αλλά δεν θα εστιάσουμε στο τελικό αποτέλεσμα. Αυτό που μας ενδιαφέρει σε αυτό το ματς, είναι τα γκολ.

 Η Μακάμπι Τελ Αβίβ φαίνεται πως βρίσκεται ακόμα σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση. Έδωσε τρία φιλικά στο πλαίσιο της μίνι προετοιμασίας που έκανε, και τα κέρδισε όλα. Μάλιστα, σε κάθε ένα εξ αυτών σημείωσε από τρία γκολ. Είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα και έχει διαφορά έξι πόντων από τη δεύτερη θέση. Είναι άλλωστε η μοναδική αήττητη ομάδα στη διοργάνωση, με 19 νίκες και 7 ισοπαλίες. Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε, επικράτησε με 3-0 της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Θέλει να επιστρέψει με μια εμφατική εμφάνιση και νίκη απόψε. Μπορεί φυσικά να το πετύχει.

 Απεναντίας, η Χάποελ Χάιφα τερμάτισε στην έκτη θέση της κατάταξης στη regular season. Πρόλαβε λοιπόν να μπει στον όμιλο του πρωταθλητή. Παρά το γεγονός, ότι τις τελευταίες αγωνιστικές είχε ρίξει την απόδοσή της. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται και αυτοί από νίκη σε φιλικό, επί της Χάποελ Κφαρ Σαμπά, με 1-2. Πολύ δύσκολα θα μπορέσουν να πάρουν ένα εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ. Αυτομάτως όμως, δεν κινδυνεύουν και με υποβιβασμό. Έτσι, θα παίξουν χωρίς άγχος απέναντι στους πρωτοπόρους για ένα θετικό αποτέλεσμα. Να θυμίσουμε, ότι είχαν πάρει ισοπαλία στην έδρα τους από τη Μακάμπι στην κανονική διάρκεια, με 1-1.

 Το φαβορί της αναμέτρησης είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ωστόσο, οι αποδόσεις στον «άσο» δεν εμπνέουν. Έτσι, θα κινηθούμε στο χώρο των γκολ. Προβλέπουμε επιστροφή στις επίσημες υποχρεώσεις για τις ομάδες με σκορ και θέαμα. Για το λόγο αυτό, ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.83.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos