Στοίχημα: Επιστροφή με ντέρμπι στην Ισπανία!

11 Ιουνίου 2020 14:00

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Πέμπτης (11/06) έχει... new entry! Το Betarades.gr έχει βρει ξανά τα πιο δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα.


Το πρωτάθλημα Ισπανίας λοιπόν, επιστρέφει σήμερα στη δράση. Και μάλιστα με το ντέρμπι της Ανδαλουσίας, ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Μπέτις. Έτσι, έχουμε μια στοιχηματική εκτίμηση για το ματς. Να σημειωθεί όμως, ότι το βασικό σημείο της ημέρας προέρχεται από την Αυστρία. Το καλό είναι ότι τα παιχνίδια στο κουπόνι γίνονται όλο και περισσότερα. Φυσικά, τα βρίσκετε όλα στην interwetten με φοβερά στοιχήματα, σε ανταγωνιστικές αποδόσεις. Ήρθε η ώρα, να δούμε τα σημερινά παιχνίδια μας!

Με... προσοχή στην επιστροφή

 Στις προτάσεις στοιχήματος της Πέμπτης, έχουμε επιστροφή της La Liga. Ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης παίζει και πάλι μπάλα. Απόψε, θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Ανδαλουσίας, Σεβίλλη - Μπέτις. Η αναμέτρηση για την 28η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος, αρχίζει στις 23:00.

 Η Σεβίλλη έχει αποδείξει με την πορεία της ότι είναι από τις πιο ικανές ομάδες της διοργάνωσης. Βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πίσω μόνο από την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ. Εξάλλου, είναι πολύ δύσκολο για οποιαδήποτε ομάδα στη La Liga να ξεπεράσει αυτά τα δύο μεγαθήρια. Πλέον, οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να αυξήσουν τη διαφορά από τους διώκτες τους, για να εξασφαλίσουν την έξοδο στο Champions League. Τα πάνε καλύτερα εκτός έδρας, όπου μετράνε επτά νίκες! Με τον Λοπετέγκι στον πάγκο, η Σεβίλλη είναι σταθερή αμυντικά και επιθετικά βρίσκει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει. Την περιμένουμε πολύ προσεκτική σήμερα, αφού θέλει να επιστρέψει με νίκη, εύκολα ή δύσκολα.

 Η Μπέτις από την άλλη, δεν τα πήγε φέτος τόσο καλά, όσο θα περίμενε ο κόσμος της. Και όσο έδειχνε το ρόστερ της, αφού διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές. Προς το παρόν, φαίνεται ότι δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό. Ωστόσο, με τους 33 πόντους που έχει συγκεντρώσει, οφείλει να σοβαρευτεί και να πάρει τα ματς που πρέπει. Κάτι τέτοιο έδειξε πριν τη διακοπή, όταν και κέρδισε τη Ρεάλ με 2-1. Έχει κερδίσει μόλις μια φορά εκτός έδρας, σε 13 ματς. Η άμυνά της... μπάζει, ειδικά μακριά από το «σπίτι» της. Παρόλα αυτά, έχει το ρόστερ για να βελτιωθεί ανά πάσα στιγμή και να ανέβει βαθμολογικά. Ευελπιστεί να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε, όταν κέρδισε τη Ρεάλ. Δεν έχει εύκολο έργο, όμως μπορεί να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες.

 Γενικά, το ντέρμπι προβλέπεται «κλειστό». Είναι λογικό οι ομάδες να προσέχουν πρώτα την άμυνα, μετά από τόσο μεγάλη αποχή. Περιμένουμε ένα συντηρητικό ματς που δεν θα ξεφύγει όσον αφορά το σκορ. Επιλέγουμε το Under 2.5 σε απόδοση 1.95.

 Διπλή ευκαιρία από την Αυστρία

 Μεταφερόμαστε στην Αυστρία, και στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας. Μπορεί να ακούγεται... αντι-εμπορικό, όμως βγάζει μια δυνατή επιλογή για το στοίχημα. Το σημείο προκύπτει από το Λίφερινγκ - Φλοριντσντόρφερ, που θα γίνει στις 21:25.

 Η Λίφερινγκ εντοπίζεται στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρόλα αυτά, με 28 πόντους σε 20 ματς δεν μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο στην Bundesliga. Απέχει πολύ από την πρωτοπόρο Ριντ και το υπόλοιπο του πρωταθλήματος μοιάζει... διαδικαστικό για αυτήν. Άλλωστε, να θυμίσουμε ότι δεν θα υποβιβαστεί κανείς φέτος από τη δεύτερη κατηγορία της Αυστρίας. Προέρχεται από την ισοπαλία με τη Χορν (1-1), ενώ συνολικά είναι αήττητη στα έξι τελευταία ματς που έδωσε. Ωστόσο, δεν πείθει ιδιαίτερα με την απόδοσή της και μπορεί να τα πάει και... χειρότερα. Εξάλλου, ουσιαστικά δεν έχει κάποιο στόχο για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

 Με τη σειρά της, η Φλοριντσντόρφερ μάλλον ανακουφίστηκε που δεν θα πέσει καμία ομάδα φέτος. Και αυτό, διότι έχει 22 βαθμούς και κινδύνευε άμεσα. Τώρα, της έφυγε το άγχος και θα προσπαθήσει να ευχαριστηθεί τα ματς μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Στα τρία τελευταία παιχνίδια της, δεν πήρε ούτε μια νίκη, με δύο ισοπαλίες και μια ήττα. Στον πρώτο γύρο αναδείχθηκε ισόπαλη με τη σημερινή της αντίπαλο. Εκτός έδρας κατάφερε να πάρει μια νίκη στα τέσσερα πιο πρόσφατα. Απαλλαγμένη πλέον από το άγχος, θα επιδιώξει να παίξει όσο καλύτερα μπορεί και να βελτιώσει την εικόνα που είχε μέχρι τώρα.

 Αμφότερες οι ομάδες είναι ουσιαστικά αδιάφορες βαθμολογικά. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία από τη στιγμή που σώθηκαν και εκτός έδρας δεν είναι τόσο κακοί. Θεωρούμε ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα και τους στηρίζουμε. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.00.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos