Κρυστάλλινο… 4.35

04 Ιουλίου 2020 13:37

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

 

 

Διάβασε τις αξιολογήσεις για τα online casino εδώ!

Με Πρέμιερ Λιγκ θα… ασχοληθούμε απόψε. Η Λέστερ δεν έχει ξεκινήσει καλά μετά τη διακοπή, παραχώρησε βαθμούς σε Γουότφορντ (1-1) και Μπράιτον (0-0), ομάδες που έχουν στόχο την παραμονή, έχασε από την Έβερτον (2-1), ενώ ενδιάμεσα αποκλείστηκε από την Τσέλσι στο Κύπελλο. Μέσα σε έναν μήνα κινδυνεύει να μείνει εκτός στόχων. Μάλιστα με τη δυναμική που παρουσιάζουν Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γουλβς, αν δεν ανακάμψει άμεσα δύσκολα θα κρατηθεί εντός της πρώτης τετράδας (τώρα είναι 3η στο +3 από την 5η θέση).

Η Κρίσταλ Πάλας είναι η ομάδα με τη δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος (μόνο η ουραγός Νόριτς έχει σημειώσει λιγότερα γκολ), όμως το στυλ της τη βοηθά όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. Έχει κερδίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ πήρε ισοπαλίες στις έδρες των Σίτι, Άρσεναλ, μεταξύ άλλων. Κίνδυνος υποβιβασμού δεν υπάρχει, ίσα ίσα, στη λογική πως μπορεί να ανοίξει μέχρι και η 7η θέση για την Ευρώπη, τότε έχει ελπίδες αφού είναι στο -5.

Σαν συμπληρωματικό στοιχείο μπορεί να αναφερθούν οι νίκες που πήρε στις δύο πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο «KingPowerStadium», με 4-1 πέρσι και 3-0 πρόπερσι. Γενικά επικράτησε στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας. Θα το… τολμήσω.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos