Στοίχημα: Δυνατός «Άσος» στην Αγγλία! - Έκπληξη από την Ιταλία

17 Ιουλίου 2020 11:57

Μάθε ΤΩΡΑ όσα ΔΕΝ ξέρεις για τον Stoiximan

 

 

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Παρασκευής (17/07) χρειάζεται αρκετή μελέτη! Το Betarades.gr την πραγματοποίησε και εντόπισε τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Τα ματς δεν είναι πολλά, αλλά κρύβουν ωραία σημεία. Η προσοχή μας στρέφεται σε τρεις χώρες. Την Αγγλία, την Ιταλία και τη Φινλανδία. Σε όλες τις διοργανώσεις διεξάγονται σημαντικές αναμετρήσεις και έχουμε ξεχωρίσει μια δυνατή τριάδα. Ας προχωρήσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας!

Έτοιμη για ημιτελικό η Μπόρεχαμ

Οι προτάσεις στοιχήματος της ημέρας αρχίζουν από την Αγγλία, και τη Νάσιοναλ Λιγκ. Την γνωστή σε όλους Κόνφερενς. Η διοργάνωση είναι στα προημιτελικά της και η Μπόρεχαμ υποδέχεται τη Χάλιφαξ. Το ματς είναι μονό, και αν χρειαστεί θα έχει παράταση και πέναλτι.

Η Μπόρεχαμ Γουντ είχε κλείσει με χαμόγελα τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή. Και αυτό, διότι κατάφερε να σπάσει ένα αρνητικό σερί τριών αγώνων χωρίς νίκη. Συγκεκριμένα, κέρδισε εκτός έδρας τη Μέιντενχεντ, με 0-1. Κράτησε το προβάδισμα μέχρι τέλους, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε και με δέκα παίκτες. Η ομάδα του Λουκ Τζάραρντ είναι σκληροτράχηλη, και ειδικά εντός έδρας. Αγνοεί την ήττα στο γήπεδό της, στα εννιά τελευταία ματς για το πρωτάθλημα. Έχει μεγάλη ευκαιρία σήμερα για πρόκριση.

Άλλωστε, η Χάλιφαξ μοιάζει να είναι ένα κλικ κάτω ως ομάδα. Τερμάτισε στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν ήταν σε καλή κατάσταση πριν τη διακοπή. Για την ακρίβεια, είχε δυό συνεχόμενες ήττες, από Γουόκινγκ και Έμπσφλιτ Γιουνάιτεντ. Σε αυτά τα παιχνίδια, η Χάλιφαξ δεν πέτυχε ούτε γκολ. Εκτός έδρας δυσκολεύεται πολύ, και έχει μόλις μια νίκη στις επτά πιο πρόσφατες εξόδους της. Έχει προβλήματα στο σκοράρισμα ενώ και αμυντικά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη.

Στον πρώτο γύρο, η Μπόρεχαμ είχε νικήσει με 0-2 τη Χάλιφαξ. Φαίνεται να είναι ανώτερη και μπορεί να εκμεταλλευτεί και την έδρα της σήμερα. Θα τη στηρίξουμε, ποντάροντας στον «άσο» σε απόδοση 2.07.

Έκπληξη από την Ιταλία

Στην Ιταλία τώρα, η Serie B έχει... φουλ δράση σήμερα. Μεταξύ άλλων, η Σπέτσια φιλοξενεί τη Βενέτσια στις 22:00. Το ματς έχει βαθμολογική σημασία για αμφότερες τις ομάδες και δεν αναμένεται εύκολο για τους γηπεδούχους.

Η Σπέτσια κάνει την ύστατη προσπάθεια για την απευθείας άνοδο στη Serie A. Εκμεταλλεύτηκε τη γκέλα της Πορντενόνε και την προσπέρασε στην κατάταξη. Η ίδια, κέρδισε 0-1 τη Λιβόρνο. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, μετά από εκείνη απέναντι στην Κοζέντσα. Βέβαια, πρέπει να τονιστεί ότι η Σπέτσια δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή της. Είναι στο -5 από την απευθείας άνοδο και χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προλάβει.

Από την άλλη, η Βενέτσια μάχεται για την παραμονή στην κατηγορία. Αυτήν τη στιγμή, είναι εκτός της ζώνης του υποβιβασμού, αλλά ισόβαθμη με την Περούτζια που οδηγείται στα μπαράζ. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν να ξεφύγουν από τις χαμηλές θέσεις και ψάχνουν παντού θετικά αποτελέσματα. Έχουν βελτιώσει την εικόνα τους και μετράνε δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Έσφιξαν αμυντικά και επιθετικά βρίσκουν λύσεις. Δεν είναι τόσο «εύκολη» ομάδα, όσο δείχνει θέση της.

Η Βενέτσια έχει ισχυρό κίνητρο και έχει αποδείξει τελευταία ότι μπορεί να βάλει δύσκολα στους αντιπάλους της. Η Σπέτσια ήταν μέτρια στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της και δεν αποκλείεται να σκοντάψει απόψε. Πάμε με το Χ2 σε απόδοση 2.20.

Με τα γκολ στη Φινλανδία

Ένα από τα αγαπημένα στοιχηματικά πρωταθλήματα, είναι αυτό της Φινλανδίας. Σήμερα λοιπόν, έχει δράση και θα ασχοληθούμε με το Ίντερ Τούρκου - Ελσίνκι. Εδώ, θα εστιάσουμε στα γκολ, και όχι στο τελικό αποτέλεσμα.

Μπορεί να είναι νωρίς, αλλά η Ίντερ Τούρκου βαδίζει ολοταχώς στο να χαρακτηριστεί ομάδα έδρας. Στα δύο ματς που έδωσε στο γήπεδό της για το πρωτάθλημα, ήταν εξαιρετική. Στην πρεμιέρα, κέρδισε με 3-1 τη Ροβανιέμι. Την προηγούμενη αγωνιστική, συνέτριψε με 5-1 την Ίλβες. Παίζει ωραία μπάλα στην επίθεση και είναι αποτελεσματική. Κάτι που δεν έδειξε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Κουόπιο, από την οποία ηττήθηκε με 1-0. Απόψε, η Ίντερ Τούρκου θα μπει ξανά δυναμικά για να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Απεναντίας, η Ελσίνκι έχει πραγματοποιήσει ιδανικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα. Έχει πανηγυρίσει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, και με καλές εμφανίσεις. Αρχικά, πέρασε σαν σίφουνας από την έδρα της Λάχτι με το εμφατικό 0-4. Στη συνέχεια, επικράτησε με 3-1 της Χάκα, εντός έδρας. Δεν δείχνει να είναι ομάδα που θα φοβάται στα ματς μακριά από το «σπίτι» της. Αντίθετα, θα προσπαθεί να κάνει παντού το παιχνίδι της. Έχει τα φόντα να διεκδικήσει και απόψε κάτι καλό.

Ο τρόπος που αγωνίζονται οι δύο ομάδες, μας προδιαθέτει για ένα ωραίο ματς. Έχουν ξεκινήσει δυναμικά στην επίθεση, βρίσκοντας ρυθμό. Περιμένουμε και σήμερα σκορ και θέαμα. Επιλέγουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos