Στοίχημα: Κερδίζει και «αγγίζει» την παραμονή!

22 Ιουλίου 2020 12:45

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ τι έφερε στο στοίχημα η Betshop

Πολλά και δυνατά ματς περιλαμβάνει το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Τετάρτης (22/07). Το Betarades.gr έχει κάνει την προεργασία του και βρήκε τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, διεξάγεται η τελευταία αγωνιστική και θα «πέσουν κορμιά»! Έχουμε κρατήσει σημείο από τη διοργάνωση και τον αγώνα παραμονής της Λούτον. Εκτός της Αγγλίας, επιλογές προκύπτουν από την Ιταλία και την Ελβετία. Δηλαδή, στο σύνολό τους έχουμε τρία προγνωστικά από ένα γεμάτο κουπόνι!

Κερδίζει και... περιμένει η Λούτον

Οι προτάσεις στοιχήματος της Τετάρτης ξεκινάνε από το Λούτον - Μπλάκμπερν για την Τσάμπιονσιπ. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που έχουν το κίνητρο και θα κάνουν τα πάντα για τη νίκη.

Αν και είχε ένα από τα πιο φθηνά ρόστερ στην κατηγορία, η Λούτον έχει καταφέρει να παίζει την παραμονή της την τελευταία αγωνιστική. Πολλοί την θεωρούσαν ίσως και το μεγαλύτερο φαβορί για πτώση, αλλά έχει βαλθεί να τους διαψεύσει. Προέρχεται από σπουδαία νίκη στην έδρα της Χαλ, την περασμένη αγωνιστική (0-1). Κάνει την αντεπίθεσή της και έχει μόλις μία ήττα στα δώδεκα τελευταία παιχνίδια. Οφείλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της απόψε, κάτι που δεν έχει κάνει γενικά φέτος. Κερδίζει και σώζεται, αν ισχύσει η τιμωρία της Γουίγκαν, που είναι και το πιο πιθανό.

Από την άλλη, η Μπλάκμπερν είναι μαθηματικά αδιάφορη στο σημερινό ματς. Έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, ενώ δεν μπορεί να διεκδικήσει με κανέναν τρόπο την άνοδο. Διασκεδάζει πλέον τους αγώνες της, όπως φάνηκε και την προηγούμενη εβδομάδα. Νίκησε με 4-3 τη Ρέντινγκ σε ένα παιχνίδι που ήταν η χαρά του ποδοσφαίρου. Θα έχει κάποιες απουσίες και σήμερα η Μπλάκμπερν, που δεν «καίγεται» για τίποτα.

Το κίνητρο είναι πανίσχυρο για τη Λούτον, που έχει τα φόντα να σωθεί. Θεωρούμε ότι θα κάνει το χρέος της και θα περιμένει τις εξελίξεις. Πάμε με τον «άσο» σε απόδοση 1.85.

Σκορ και θέαμα στη Serie A

Στην Ιταλία και τη Serie A, η Τορίνο υποδέχεται τη Βερόνα. Είναι η 35η αγωνιστική της διοργάνωσης και το ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες έχει... πέσει. Έτσι, θα ασχοληθούμε με τα γκολ, όσον αφορά το στοίχημα.

Η Τορίνο δεν έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, αλλά πρέπει να... «αυτοκτονήσει» για να μην είναι και του χρόνου στη Serie A. Τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, βρίσκεται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη και μοιάζει ασφαλής. Θέλει βέβαια, να κλείσει και τυπικά το ζήτημα σε μια κακή χρονιά για την ίδια. Επέστρεψε τις ήττες στην έδρα της Φιορεντίνα (2-0). Είχε νικήσει προηγουμένως με 3-0 την Τζένοα. Τα περισσότερα από τα τελευταία παιχνίδια της έχουν πολλά γκολ.

Απεναντίας, η Βερόνα είναι και με τη βούλα αδιάφορη στο σημερινό ματς, μετά τη χθεσινή νίκη της Μίλαν. Οι φιλοξενούμενοι δεν προλαβαίνουν πλέον την έβδομη θέση, ενώ έχουν σωθεί εδώ και πολύ καιρό. Επομένως, δεν αποκλείεται να αγωνιστούν χωρίς άγχος και να δώσουν μεγαλύτερη έμφαση στην επίθεση. Αγνοούν τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, με πιο πρόσφατο το 1-1 με την Αταλάντα. Είναι καλή ομάδα η Βερόνα, όμως εμφάνισε πολλά κενά στην άμυνα στο τέλος.

Στον πρώτο γύρο, οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 3-3. Ένα ωραίο ματς περιμένουμε και απόψε, αφού κάτι τέτοιο το ευνοεί και η κατάσταση και ο τρόπος παιχνιδιού των αντιπάλων. Ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.90.

Σπάει το «ρόδι» η Τουν

Μεταφερόμαστε στην Ελβετία και το πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. Χθες είχαμε... ταμείο στη Β' Ελβετίας και σήμερα έχουμε ξεχωρίσει ένα σημείο από το ματς της Τουν με τη Σερβέτ.

Η Τουν έχει επιστρέψει δυναμικά μετά τη διακοπή και δείχνει αποφασισμένη να παραμείνει στην κατηγορία. Με τα πρόσφατα αποτελέσματά της έχει φτάσει στο +3 από τα μπαράζ παραμονής και θέλει να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο. Την περασμένη αγωνιστική πήρε μεγάλη νίκη επί της Σεντ Γκάλεν με 2-1! Είναι αήττητη εδώ και τρία παιχνίδια, με δύο νίκες και μια ισοπαλία. Φαίνεται να έχει βρει ρυθμό στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν και βαδίζει ολοταχώς για παραμονή. Έχει χάσει τρεις φορές φέτος από τη Σερβέτ και απόψε θα προσπαθήσει να σπάσει το «ρόδι».

Η Σερβέτ διαθέτει καλό ρόστερ, αλλά σήμερα θα έχει αρκετές σημαντικές απουσίες. Επιπλέον, δεν είναι και στην καλύτερη δυνατή φόρμα μετά την επιστροφή στη δράση. Μετράει μόλις μια νίκη στις δέκα τελευταίες αγωνιστικές, με επτά ισοπαλίες και δύο ήττες. Στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Βασιλεία (2-2). Δυσκολεύεται στα εκτός έδρας ματς, και είναι χωρίς νίκη στα έξι τελευταία (τρεις ισοπαλίες, τρεις ήττες). Δεν θα έχει εύκολη αποστολή απόψε, ενώ παλεύει για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Το κίνητρο της Τουν μας φαίνεται ικανό να την οδηγήσει σε μια ακόμα επιτυχία. Το μομέντουμ είναι με το μέρος της και τη στηρίζουμε. Επιλέγουμε 1 DNB (το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας) σε απόδοση 2.10.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos