Ρίσκο με την πιο αξιόπιστη - Γράφει ο Νίκος Καπίρης

25 Ιουλίου 2020 16:13

Παίξε νόμιμα στο bwin casino

Όσοι παρακολουθούν το πρωτάθλημα Κορέας γνωρίζουν ότι οι διαφορές των περισσότερων ομάδων είναι μικρές, όπως και η απόσταση που τις χωρίζει συχνά στη βαθμολογία. Έτσι, δύο διαδοχικά θετικά αποτελέσματα έδωσαν… ανάσα στη Σεονγκνάμ, η οποία 100% δεν είναι ομάδα που αξίζει να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, αλλά πέρασε απλά μια δύσκολη περίοδο.

Ισοπαλία στην έδρα της Τζέονμπουκ (2-2) και νίκη επίσης εκτός επί της Σουγόν είναι αποτελέσματα που δείχνουν την ποιότητα της και σίγουρα θα κάνουν τους παίκτες της Γκανγκβόν να ανησυχούν ενόψει του μεταξύ τους αγώνα. Τέσσερις ήττες στα πρόσφατα πέντε ματς έχει η Γκανγκβόν και νίκησε μόνο την Γκουανγκτζού (4-1), η οποία ποιοτικά είναι η 2η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας μετά την Ιντσεόν.

Είναι ανάξια εμπιστοσύνης η φιλοξενούμενη. Είχε μερικές… εκλάμψεις ως τώρα στο πρωτάθλημα, αλλά με μια αμυντική λειτουργία που προβληματίζει και βγάζει λάθη, δεν μπορεί να σταθεροποιηθεί στην 6άδα. Η πιο αξιόπιστη αμυντικά Σεονγκνάμ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα και θεωρώ πως έχει αξία ο άσος σε Draw No Bet (2.15). Όμως θα βάλω επιπλέον ρίσκο και θα επιλέξω άσο με ασιατικό χάντικαπ στο -1. Επιστροφή χρημάτων αν νικήσει με ένα γκολ η γηπεδούχος, σημαντικό κέρδος αν προκύψει διαφορά δύο γκολ.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos