Το λογικό και η «μπόμπα» - Γράφει στο Foxbet ο Κώστας Φίλιος.

09 Αυγούστου 2020 14:38

Προβληματικό ξεκίνημα για τη Ρόζενμποργκ στο πρωτάθλημα Νορβηγίας. Πλέον δεν είναι είδηση, έχει χάσει την αίγλη που είχε τα προηγούμενα χρόνια. Το -16 από την Μπόντο έπειτα από 12 αγωνιστικές (δεν υπολογίζονται τα χτεσινά ματς) «μιλάει» από μόνο του. Αρχικά, πρέπει να μειώσει τη διαφορά από τις ευρωπαϊκές θέσεις (-5). Έχει ευκαιρία να το πράξει απόψε στην έδρα της, κόντρα στην, αδύναμη εκτός, Σάρπσμποργκ (1-1-3). Από αυτή πήρε και τον εξαιρετικό μέσο Ζαχάριασεν, ο οποίος είναι και πρώτος της σκόρερ έως τώρα με 4 γκολ. Τουλάχιστον εντός το συγκρότημα του Τροντ-Μπόργκε Χένρικσεν είναι ανταγωνιστικό, με 3 σερί νίκες (οι δύο με μηδέν παθητικό). Πιστεύω πως ο άσος έχει αξία στο 2.00+.

Πάμε και στην μπόμπα, από… Εσθονία μεριά. Και για τις δύο ομάδες έχω γράψει στο παρελθόν, θα τα επαναλάβω συνοπτικά. Η Νόμε Κάλιου κάνει πρωταθλητισμό εκτός έδρας (πρόσφατα τερμάτισε αήττητο… μαμούθ 47 αγώνων), αλλά εντός υστερεί (επίδοση 3-1-3). Δυσκολεύεται απέναντι σε ομάδες που της δίνουν χώρο και κλείνονται. Η Τρανς Νάρβα παρέπαιε στο ξεκίνημα, όμως από τότε που την τεχνική της ηγεσία ανέλαβε ο Όλεγκ Κουρότσκιν είναι σαφώς βελτιωμένη. Συγκεκριμένα, μαζί του στο πρωτάθλημα έχει επίδοση 4-2-1, με την ήττα να είναι από την πρωτοπόρο και ασυναγώνιστη Φλόρα. Από την τελευταία θέση έχει ανέβει στην 7η και… έχει συνέχεια. Μάλιστα τρέχει σερί 5-1-0 (με Κύπελλο), έχοντας κρατήσει ανέπαφη την εστία της στα 5 από αυτά τα ματς. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό, θεμιτή και η κάλυψη για όσους παίζουν πιο συντηρητικά.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos