Στοίχημα: Σαββατιάτικη 4αδα! - Επικίνδυνη εκτός η Νταντί!

29 Αυγούστου 2020 13:20

Πολύ πλούσιο και εξίσου ενδιαφέρον το Σαββατιάτικο (29/08) κουπόνι στοιχήματος, με αγωνιστική δράση σε όλο τον πλανήτη και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τέσσερις δυνατές επιλογές.


Με αγωνιστικό ρυθμό στη Σουηδία, 6η αγωνιστική στην Σκωτία, δεύτερη στροφή στη Β' Γαλλίας και 4η αγωνιστική στο Βέλγιο. Τις σημερινές μας επιλογές μπορείτε να τις βρείτε σε κορυφαίες αποδόσεις στην championsbet. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Χτίζει διαφορά η Ντέγκερφορς

Στις 16:00, η Ντέγκερφορς υποδέχεται στη Στόρα Βάλα τη Χάλμσταντ για την 15η αγωνιστική της Β' Σουηδίας. 

Η Ντέγκερφορς είναι πρωτοπόρος της κατηγορίας και τεράστιο φαβορί για άνοδο στα σαλόνια της Allsvenskan. Αήττητη από τις 28 Ιουνίου, έκτοτε μέτρησε 8 νίκες και 3 ισοπαλίες. Πιο πρόσφατο αποτέλεσμά της το 1-1 στην έδρα της Ακρόπολις, με το οποίο όμως διατηρήθηκε στο +7 από την 3η θέση. 6-0-1 το εντός έδρας ρεκόρ της με 18 τέρματα ενεργητικό, στα δύο τελευταία εντός πέτυχε 9 γκολ!

Η Χάλμσταντ είναι το έτερο φαβορί για προβιβασμό, ούσα στο -3 από τη σημερινή της αντίπαλο. 3 νίκες και 3 ισοπαλίες μετρά στα τελευταία της παιχνίδια, πανομοιότυπο το εκτός έδρας ρεκόρ της φέτος. Το περασμένο Σάββατο επικράτησε δύσκολα (1-0) εντός έδρας της 3ης Σούντσβαλ. 

Αναμέτρηση μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας, όμως η Ντέγκερφορς είναι ένα κλικ ανώτερη. Συνυπολογίζοντας και τον παράγοντα έδρα, ποντάρουμε στον άσο του 2.10. 

Επικίνδυνη εκτός η Νταντί!

Λίγο αργότερα στις 17:00, η Κιλμάρνοκ φιλοξενεί την Νταντί Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής στην Premier Σκωτίας. 

Η Κιλμάρνοκ είναι κάκιστη στο ξεκίνημα της σεζόν, αγνοεί τη χαρά της νίκης (0-2-3) και αναμενόμενα ισοβαθμεί στην τελευταία θέση. Τελευταίο της παιχνίδι η ήττα με 2-0 στην έδρα της Ρέιντζερς, όπου δεν κατάφερε να απειλήσει στο παραμικρό. 

Η Νταντί Γιουνάιτεντ αντιθέτως ικανοποιεί με τις εμφανίσεις της και με 7 πόντους συγκομιδή είναι στην 5η θέση. Πολύ επικίνδυνη εκτός έδρας, αφού εκμεταλλεύεται τους ανοιχτούς χώρους, ξεκίνησε τη σεζόν με 2/2 διπλά. Το περασμένο Σάββατο κράτησε τη Σέλτικ στο μηδέν για 83 λεπτά, πριν λυγίσει για την εντός έδρας ήττα (0-1). 

Η Κιλμάρνοκ δεν είναι καλά και σήμερα θα έχει άγχος για τη νίκη. Ιδανικές συνθήκες λοιπόν για την Νταντί να κάνει το παιχνίδι της και να χτυπήσει στην κόντρα. Επιλογή το 2 DNB σε απόδοση 2.20. 

Για το 2/2 η Τρουά

Μεταφερόμαστε στη Γαλλία, όπου στις 20:00, η Σοσό αντιμετωπίζει την Τρουά για τη 2η αγωνιστική της Ligue 2. 

Η Σοσό έκανε την έκπληξη της αγωνιστικής στην πρεμιέρα, επικρατώντας με 0-2 στην έδρα της Οσέρ. Άνοιξε το σκορ από το 4ο λεπτό και με το ξεκίνημα της επανάληψης διαμόρφωσε το τελικό σκορ, ενώ λίγα λεπτά μετά οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες. Παρά τη νίκη, παραμένει μία ομάδα περιορισμένων δυνατοτήτων και έχει ως στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού. 

Η Τρουά επικράτησε επίσης με 2-0 στην πρεμιέρα. Εκμεταλλεύτηκε τις δύο αποβολές της Χάβρης και πήρε τη νίκη με δύο τέρματα στο 78' και το 91'. Δίκαιη επικράτηση, ήταν ανώτερη και στο 11 εναντίον 11. 

Πολύ σημαντική η απουσία του φορ Κιτάλα για τη Σοσό, που σήμερα θα κληθεί να κάνει παιχνίδι και θα αφήσει χώρους για την επικίνδυνη Τρουά. Επιλογή με αξία το 2 DNB σε απόδοση 1.90. 

Ανοιχτό παιχνίδι στο Μουσκρόν

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από το Βέλγιο και συγκεκριμένα το Μουσκρόν, όπου στις 21:45 η τοπική ομάδα φιλοξενει τη Ζούλτε Βάρεγκεμ για την 4η αγωνιστική.

Η Μουσκρόν αγνοεί τη χαρά της νίκης στο ξεκίνημα της σεζόν (0-2-1), αλλά οι εμφανίσεις της κρίνονται ικανοποιητικές. Πήρε το Χ στις έδρες των Αντβέρπ και Άντερλεχτ, ενώ ενδιάμεσα ηττήθηκε (εντός) από τη Μαλίν. 

Η Ζούλτε έκανε σεφτέ στις νίκες με εμφατικό τρόπο το περασμένο Σάββατο. Πολύ αποτελεσματική στην επίθεση κατατρόπωσε τη Μπέβερεν με 4-1 εντός έδρας. Είχαν προηγηθεί οι ήττες από Γκενκ και Μπέιρσοτ, 1-2 εντός και 3-1 εκτός αντίστοιχα. 

Η Μουσκρόν δικαιούται μία νίκη σύμφωνα με την απόδοσή της και θα μπει επιθετικά στον αγώνα, από την άλλη η Ζούλτε έχει συμβάλλει σε 3 combo στο ξεκίνημα της σεζόν. Επιλογή το Over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos