Στοίχημα: Προβάδισμα η Έργκριτε - Ιρλανδικός άσσος

31 Αυγούστου 2020 17:48

Περιορισμένες οι επιλογές στο πρόγραμμα της Δευτέρας (31/08), στο Betarades.gr έχουμε καταλήξει σε δύο παιχνίδια τα οποία θα μας απασχολήσουν στοιχηματικά.

Πιο συγκεκριμένα, θα ποντάρουμε στις αναμετρήσεις Νόρμπι - Έργκριτε για τη Β' Σουηδίας και Λόνγκφορντ - Γουέξφορντ για τη Β' κατηγορία της Ιρλανδίας.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε μεταξύ άλλων να βρείτε τις αναλυτικές παρουσιάσεις των στοιχηματικών ιστοσελίδων, όπως για παράδειγμα η Sportingbet, οι οποίες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Διπλό με κάλυψη

Ξεκινάμε τα προγνωστικά στοιχήματος από τη Β' Σουηδίας και την αναμέτρηση Νόρμπι - Έργκριτε. Από την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με αντίπαλο την Ουμέα προέρχεται η Νόρμπι, η οποία με το αποτέλεσμα αυτό συμπλήρωσε εξάδα αγώνων χωρίς νίκη, ενώ έχει πανηγυρίσει μόλις ένα "τρίποντο" στην τελευταία ενδεκάδα αγώνων της (1-7-3). Η Έργκριτε, από την πλευρά της, την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 0-0 στο ντέρμπι του Γκέτεμποργκ κόντρα στην ΓΚΑΪΣ. Διατηρήθηκε αήττητη για έβδομο διαδοχικό παιχνίδι, στο σερί αυτό μετρά τρεις νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Η Νόρμπι αγνοεί τη νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές, δέχεται εύκολα γκολ και διαθέτει τη χειρότερη έδρα της κατηγορίας. Η Έργκριτε παρουσιάζεται σοβαρή και πειθαρχημένη και θεωρούμε ότι μπορεί να φύγει με κάτι θετικό από το Μπορός. Θα πάμε, επομένως, με το 2 DNB σε απόδοση 2.10 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Ιρλανδικός άσσος

Η δεύτερη και τελευταία πρόταση από το πρόγραμμα της Δευτέρας, προκύπτει από τη 2η κατηγορία της Ιρλανδίας και την αναμέτρηση Λόνγκφορντ - Γουέξφορντ. Από δύο διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα προέρχονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκαν με 2-0 εκτός έδρας από την Κομπ Ράμπλερς. Είχαν προηγηθεί δύο σερί νίκες, στις οποίες διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους, κόντρα σε Άθλοουν Τάουν (2-0) και Γκάλγουεϊ (1-0). Η Γουέξφορντ, από την πλευρά της, έχει συμπληρώσει τέσσερα ματς χωρίς "τρίποντο" στο πρωτάθλημα, χωρίς να κατορθώσει να σκοράρει καν, ενώ στα τρία πιο πρόσφατα γνώρισε ισάριθμες ήττες, δεχόμενη συνολικά εννέα τέρματα.

Η Λόνγκφορντ, απέναντι στην ντεφορμέ το τελευταίο διάστημα Γουέξφορντ, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες. Θεωρούμε ότι δε θα την αφήσει να πάει χαμένη και θα επιλέξουμε τον άσσο σε απόδοση 1.80.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos