«Κανονιές» σε «Άνφιλντ» και… Τρόντχαϊμ - Γράφει ο Κώστας Φίλιος

01 Οκτωβρίου 2020 14:57

Σου βρήκαμε τις κορυφαίες στοιχηματικες εταιριες bonus στην Ελλάδα

Δύο «μέτωπα» απόψε. Το πρώτο από το Γιουρόπα Λιγκ, στο Ρόζενμποργκ – Αϊντχόφεν. Τη γηπεδούχο, όσοι παρακολουθούν ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο τα 20 τελευταία χρόνια τη γνωρίζουν. Επικίνδυνη ομάδα στην έδρα της και ικανή να δυσκολέψει κάθε αντίπαλο. Πάμε στην Αϊντχόφεν. Περιμένω με ανυπομονησία να δω τι θα καταφέρει ο προπονητής Σμιντ σε ολλανδική ομάδα, καθώς η νοοτροπία του (φουλ επίθεση) ταιριάζει… γάντι. Βέβαια, η PSV προς το παρόν δυσκολεύεται ανασταλτικά, δέχτηκε γκολ και στα 4 ματς που έδωσε για όλες τις διοργανώσεις, παρότι δεν ηττήθηκε σε κανένα (2-2-0). Ούτε ο νεοφερμένος τερματοφύλακας Εμβόγκο έχει προσαρμοστεί (2 γκέλες ως τώρα), ούτε η αμυντική της τετράδα, με τα μπακ να ανεβαίνουν διαρκώς, προσφέρει ασφάλεια. Θα πάω με το combo στα γκολ.

Λιγκ Καπ Αγγλίας. Μια «υποχρέωση» για τη Λίβερπουλ, που ξεκινά τη σεζόν με μίνιμουμ στόχο πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ. Λογικά η εν λόγω διοργάνωση έρχεται… 4η ιεραρχικά, πίσω και από το Κύπελλο Αγγλίας. Θα παρατάξει αναπληρωματικούς ο Κλοπ απόψε (ακολουθεί το εκτός με Άστον Βίλα), που σαφώς και θα έχουν κίνητρο, όμως άλλο Σαλάχ, άλλο Μιναμίνο. Άλλο Φαν Ντάικ, άλλο Γουίλιαμς. Αντιθέτως, η Άρσεναλ ως ρεαλιστικό στόχο έχει την είσοδο στην τετράδα της Πρέμιερ. Ως τρόπαια θα μπορεί να «στοχεύσει» στα δύο Κύπελλο, άντε και το Γιουρόπα Λιγκ, στην καλύτερη. Οπότε ακόμη κι αν κάνει κάποιες αλλαγές απόψε ο Αρτέτα (στο επόμενο υποδέχεται τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), πιστεύω πως έχει ένα λόγο παραπάνω για να «χτυπήσει» το ματς. Δεν τα έχει πάει άσχημα η Άρσεναλ έως τώρα, ενώ έχει αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές (!) τη Λίβερπουλ. Πήρε το Community Shield (Σούπερ Καπ) στα πέναλτι, ενώ προχτές έχασε με 3-1 στο «Άνφιλντ» για το πρωτάθλημα, παρότι προηγήθηκε στο σκορ. Τρίτη και… φαρμακερή, για νίκη στο 90λεπτο.

ΥΓ: Θέλω να αναφερθώ στον Ερυθρό Αστέρα. Σπάνια στις μέρες μας γίνονται πράξεις ανθρωπιάς και ιδιαίτερα στο ποδόσφαιρο, όπου πλέον κυριαρχεί το χρήμα σε όλα τα επίπεδα. Η σερβική ομάδα, λοιπόν, δεν θέλησε να εκμεταλλευτεί την εμπόλεμη κατάσταση (έχει επιβληθεί στρατιωτικός νόμος λόγω της σύρραξης με το Αζερμπαϊτζάν) και αιτήθηκε να παίξει στην Αρμενία κόντρα στην Αραράτ. Η ΟΥΕΦΑ ήταν αυτή που τελικά αποφάσισε να διεξαχθεί η αναμέτρηση στην Κύπρο. Και τραγική ειρωνεία, στο «ΓΣΠ», γήπεδο που αγωνίζεται η ομάδα (Ομόνοια) που τις απέκλεισε αμφότερες από τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos