Στοίχημα: Θα τους "πατήσει" η Λέστερ, "κρύα" εκδίκηση για τους Ρώσους - τριάδα φωτιά στο 7.76!

30 Νοεμβρίου 2020 16:08

Με έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον και το κουπόνι της Δευτέρας (30/11), παρότι δεν υπάρχει η χθεσινή ποικιλία αγώνων. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις


δυνατές επιλογές από την Πρέμιερ, τη Σέριε Α και τα προκριματικά του Eurobasket, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στη winmasters. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Εύκολα η Λέστερ

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από την Αγγλία και το King Power, όπου στις 19:30, η Λέστερ φιλοξενεί τη Φούλαμ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Premier League. 

Η Λέστερ είδε το νικηφόρο σερί πέντε αγώνων να διακόπτεται στο Άνφιλντ την προηγούμενη αγωνιστική με το βαρύ αλλά δίκαιο 3-0 από τη Λίβερπουλ. Την Πέμπτη, η ομάδα του Ρότζερς εξασφάλισε τη θέση της στην επόμενη φάση του Europa League με την εντυπωσιακή ισοπαλία στην έδρα της Μπράγκα (3-3). Οι "αλεπούδες" βρέθηκαν τρεις φορές πίσω στο σκορ και ισοφάρισαν σε ισάριθμες περιπτώσεις. Η τελευταία ήρθε στις καθυστερήσεις από τα πόδια του Βάρντι, ο οποίος είναι σε σούπερ φόρμα. Στα τρία τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της πέτυχε νίκες δίχως να δεχθεί γκολ και με μία ακόμη επιτυχία απόψε πιάνει κορυφή, μαζί με τις Τότεναμ και Λίβερπουλ. 

Η Φούλαμ από την άλλη δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 4 πόντους συγκομιδή. Ηττήθηκε οριακά στο Λονδίνο από τη Γουέστ Χαμ (1-0) και στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της φανέρωσε και πάλι τεράστια αμυντικά κενά. Δέχθηκε τρία πανομοιότυπα γκολ από την Έβερτον στο πρώτο ημίχρονο της μεταξύ τους αναμέτρησης (2-3). 

Η διαφορά δυναμικής ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι χαώδης. Η Λέστερ παίζει καλά, παίζει γρήγορα στην επίθεση και απέναντι στη χειρότερη άμυνα της λίγκας αναμένεται να έχει εύκολο έργο. Περιμένουμε άνετη επικράτηση των γηπεδουχων, γι αυτό ποντάρουμε στον άσο με ασιατικό χάντικαπ -1 σε αποδοση 1.96. 

Προβληματικές άμυνες στη Γένοβα

Μεταφερόμαστε πιο νότια και συγκεκριμένα στη Γένοβα, όπου στις 21:45, η Τζένοα αντιμετωπίζει την Πάρμα για την 9η αγωνιστική της Serie A. 

Σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και οι δύο ομάδες, βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Συγκεκριμένα, η Τζένοα, με 5 πόντους συγκομιδή είναι στην προτελευταία θέση, ενώ η Πάρμα με ένα βαθμό περισσότερο είναι οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης. Δίχως νίκη στα επτά τελευταία οι γηπεδούχοι, μακριά από τα "τρίποντα" στα πέντε τελευταία οι φιλοξενούμενοι. 

Αμφότερες ομάδες έχουν μεγάλα προβλήματα στην άμυνα! Η Τζένοα έχει δεχθεί 8 γκολ σε τέσσερα εντός έδρας ματς και η Πάρμα 12 σε τέσσερις εξόδους. 

Οφείλουν να ρισκάρουν απόψε για να πάρουν βαθμολογική ανάσα και με δεδομένα τα αμυντικά τους προβλήματα περιμένουμε αρκετά γκολ. Ποντάρουμε στο Over 2.5 σε απόδοση 1.98. 

Ρωσική εκδίκηση

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ. Στις 16:00, η Ρωσία αντιμετωπίζει στο Ταλίν της Εσθονίας την Ιταλία για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Eurobasket. 

Το Σάββατο, οι Ρώσοι διέλυσαν την Εσθονία με 86-54 και πρωταγωνιστές τους Μπαμπούριν και Βοροντσέβιτς. Η αναμέτρηση της Ιταλίας με τη Βόρεια Μακεδονία αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στους αντιπάλους της. 

Οι Ρώσοι είναι καλά, βρήκαν ρυθμό με το Σαββατιάτικο αγώνα και θέλουν να πάρουν εκδίκηση για τη συντριβή του Φεβρουαρίου, ώστε να κάνουν αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση. Οι Ιταλοί δεν έχουν ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο αφού θα είναι οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης. Ποντάρουμε στον άσο σε απόδοση 2.00. 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos