Έχει πάρει φόρα - Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

10 Δεκεμβρίου 2020 15:21

Το απόλυτο χθες μετά από αρκετές μέρες.


Το over των πόντων του ΠΑΟΚ πέρασε από το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, ενώ και η δυάδα στο EuroCup πέρασε σχετικά εύκολα, αφού Μόρναρ Μπαρ και Παρτιζάν νίκησαν με διψήφια διαφορά στα σημαντικά παιχνίδια που έδωσαν για την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση.

Γράφει ο Στέφανος Μαρολαχάκης

 Παίξε υπεύθυνα και με ασφάλεια στην bet365 ελλαδα

 Σήμερα θα ασχοληθώ με ένα ειδικό στοίχημα από την EuroLeague και συγκεκριμένα τον αγώνα Άλμπα Βερολίνου – Φενερμπαχτσέ. Η «Φενέρ» είναι σε φάση ανάκαμψης, καθώς την περασμένη εβδομάδα νίκησε εκτός έδρας την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και την Κυριακή έκανε περίπατο στην Τουρκία κόντρα στην Μπελεντιγεσπόρ. Κορυφαίος παίκτης της σε αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν ο Γιαν Βέσελι.

Ο Τσέχος σέντερ είχε 17 πόντους στην Αγία Πετρούπολη και άλλους 18 στον αγώνα της TBSL και γενικά δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αφού στα πέντε τελευταία παιχνίδια του έχει διψήφιο αριθμό πόντων και θεωρώ ότι κόντρα στην αδύναμη άμυνα των Γερμανών, ειδικά κοντά στη ρακέτα, μπορεί να επεκτείνει αυτό το σερί.

Επίσης, το σημερινό είναι το πέμπτο παιχνίδι της Άλμπα από τις αρχές του Δεκεμβρίου (δίνει δηλαδή ένα ματς κάθε δύο μέρες), οπότε η κούραση θα είναι εμφανής, όπως είδαμε και στην ήττα της από τη Λούντβιγκσμπουργκ πριν 48 ώρες. Στα συν για το over 11.5 του Γιαν Βέσελι, προσμετράμε και την απουσία του Μπεν Λάμερς, ο οποίος θεωρητικά θα μπορούσε να αποτελέσει αντίπαλο δέος για τον Τσέχο.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για τη Euroleague στο Foxbet

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos