Στοίχημα: «Φωτιά» εντός η Μπόχουμ, δυνατή επίθεση ο Ολυμπιακός - Τετράδα στο... 20.00!

18 Δεκεμβρίου 2020 15:00

Παρασκευή σήμερα (18/12), και κάνουμε προπόνηση για το Σ/Κ στα προγνωστικά στοιχήματος.


Το Betarades.gr είναι και πάλι εδώ με τα πιο δυνατά σημεία από το κουπόνι! Παίζουμε και ποδόσφαιρο, και μπάσκετ, με στόχο το ταμείο! Πριν από αυτά, ρίξτε μια ματιά στα φοβερά χριστουγεννιάτικα φρουτάκια που βρίσκονται στο Stoiximan Casino

Στο ποδόσφαιρο, θα μας απασχολήσουν τρεις αναμετρήσεις. Προέρχονται από τη Γερμανία, την Αγγλία και τη Γαλλία. Είναι «λαβράκια» από τις δεύτερες κατηγορίες των χωρών.

Στην «σπυριάρα» τώρα, έχει ματσάρα Ολυμπιακός - Ρεάλ και δεν θα μπορούσαμε να απέχουμε ούτε στοιχηματικά. Πάμε να δούμε τις προβλέψεις μας!

Επιστρέφει η Μπόχουμ

Αρχίζουμε τις προτάσεις στοιχήματος σήμερα από τη Β' Γερμανίας. Για την 13η αγωνιστική, η Μπόχουμ υποδέχεται τη Χαϊντενχάιμ. Το ματς θα γίνει στις 19:30 και θα στηρίξουμε την έδρα!

Η Μπόχουμ είναι μια ομάδα που τα πάει αρκετά καλά στο γήπεδό της μέχρι τώρα. Σε αυτό έχει πανηγυρίσει τρεις νίκες, ενώ έχει και μια ισοπαλία και μια ήττα. Την περασμένη αγωνιστική είχε δύσκολη αποστολή στην έδρα του Αμβούργου, και έχασε με 2-0. Βρίσκεται στην πέμπτη θέση της κατάταξης και φιλοδοξεί να ανέβει. Γενικά, έχει αφήσει καλές εντυπώσεις μέχρι τώρα. Είναι σημαντικό για αυτήν να επιστρέψει απόψε στις επιτυχίες.

Από την άλλη, η Χαϊντενχάιμ έχει μαζέψει μόλις έναν πόντο λιγότερο από τη σημερινή της αντίπαλο. Είναι λοιπόν στην έκτη θέση και κοιτάζει πιο ψηλά. Δεν ήταν πολύ καλή στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ρέγκενσμπουργκ και μοιραία «κόλλησε» στο 0-0. Πριν από αυτό το ματς, μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες. Εκτός έδρας βέβαια, δεν έχει την ίδια απόδοση τη φετινή σεζόν, όπως στο γήπεδό της. Δυσκολεύεται πολύ να πάρει αποτέλεσμα.

Οι μπουκ έχουν ως φαβορί την Μπόχουμ και συμφωνούμε μαζί τους. Οι γηπεδούχοι μεταμορφώνονται στην έδρα τους, και έχουν και την πρόσφατη παράδοση με το μέρος τους σε αυτό το γήπεδο, απέναντι στη Χαϊντενχάιμ. Πάμε με τον «άσο» στο 2.30.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos