Νο Ζλάταν, no… party

20 Δεκεμβρίου 2020 14:45

Η Σασουόλο διαγράφει εντυπωσιακή πορεία φέτος στη Serie A, έχοντας ηττηθεί μόνο μία φορά (εντός με 3-0 από την Ίντερ).

 

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Όλα όσα θες να μάθεις για τα online casino

Βρίσκεται στην 6η θέση διεκδικώντας ευρωπαϊκή έξοδο και -θεωρητικά- μόλις 5 βαθμούς μακριά από την κορυφή και την αποψινή της αντίπαλο. Πέρασε ένα διάστημα που έκανε… κοιλιά (2-2-1 στα 5 τελευταία), όμως αυτό οφειλόταν σε απουσίες σημαντικών παικτών, που έχουν επιστρέψει και είναι διαθέσιμοι, πλην του τιμωρημένου Λοκατέλι.

Η Μίλαν πάει «τρένο» φέτος, το δίχως άλλο. Βέβαια η ατμομηχανή της είναι ο μοναδικός Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που έχει… ξανανιώσει στα 39 του με 10 γκολ σε 6 φετινούς αγώνες της Serie A. Η απουσία του φάνηκε και στα δύο προηγούμενα, όπου η Μίλαν παραχώρησε ισάριθμες ισοπαλίες σε Πάρμα, Τζένοα.

Απόψε θα λείψει και ο Ρέμπιτς, που συνήθως τον αντικαθιστά, με τον Λεάο να παίρνει θέση στην κορυφή, έχοντας σκοράρει 8 φορές σε 39 ματς πρωταθλήματος με τη φανέλα των «ροσονέρι». Παράλληλα έχει και απουσίες στην άμυνα (διαβάστε αναλυτικά στο Σασουόλο – Μίλαν), οπότε θα πάω με τους γηπεδούχους, με κάλυψη, λόγω των συχνών ισοπαλιών της Σασουόλο.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά για την Α’ Ιταλίας στο Foxbet.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos